Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Avicenna Kartal Umut Hastanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Estetik Porselen
Kök Kanal Tedavisi
Lamina Uygulamaları
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
na...i
Müzeyyen hanım çok ilgili ve işinde çok başarılıdır. Dolgu, diş temizliği vesaire her konuda ailece sürekli aynı doktora gidiyoruz ve çok memnunuz. Dolgu malzemeleri kaliteli ve yıllardır dayanıyor. Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Başarılar diliyorum.
d.....
Güler yüzlü titiz işini çok iyi yapan bir doktor. Dolgu ve diş temizliği için gittim .İşlemleri titizlikle çalışarak ve hasta ile ilgilenerek yapıyor. İşlem sonrası detaylı olarak hastayı bilgilendiren ilgili bir doktor.
na...z
Müzeyyen hanımla kanal tedavisi işlemine başladık kendisi tedaviyle ilgili süreçte beni çok güzel bilgilendirdi kesinlikle tavsiye ediyorum hastalarla iletişimi çok güzel ve çok ilgili bir hekim gerçekten çok memnun kaldım sürecimi rahatlıkla atlattım.Ayrıca şuna da değinmek isterim hijyen kurallarına çok dikkat ediyor.
me...u
İlgisi,naifliği,işinin ehli oluşuyla tereddütsüz gidebileceğiniz bir hekimdir Müzeyyen Hanım. Bugün 20 lik diş için gittim. Sorunsuz bir şekilde ilgilendi. Ayrıca tedavi esnasında iletişim halinde olması insanı rahatlatıyor. Herşey i
çin teşekkür ediyorum kendisine.
öz....
Çok ilgili ve anlayışlı bir diş hekimi.
Kendisine diş ve diş eti bakımı, genel kontrol, sağ alt arka dişlerimden birindeki ağrı için gittim.
Ağrıyla ilgili çözüm için gerekli yönlendirmeleri yaptı.
Diş temizliğinde ise sonuçtan çok memnun kaldım ve daha önceki tecrübelerime göre çok daha rahat bitti bu işlem.
İşini yaparken konsantrasyonunun üst seviyede olduğu hissediliyor.
Teşekkür ederim.
a....a
Müzeyyen Hanım ile kanal tedavim ve estetik dolgum için iletişime geçtik. Tedavi esnasında ve tedavi sonrasındaki sürecim çok rahat geçti. İşini kesinlikle titizlikle yapan bir hekim, ayrıca hasta iletişimi ve ilgisinden de çok memnun kaldım.
Müzeyyen hanımla 8 yaşındaki oğlumun diş ağrısı sebebiyle tanıştık. Çok güler yüzlü ve iyi bir yaklaşımla tedavisini yaptı. İşlemleri detaylı anlatmasi benim içimi, eğlenceli iletişimi ile de oğlumu rahatlattı. Oğlum koltuktan gülerek kalktı. Çocuklarla böyle iletişim kurabilen doktor bulmak zordur o yüzden herkese tavsiye ediyorum.
g....d
Müzeyyen hanımdan kontrol amaçlı randevu talep ettim ve kendisi genel diş muayenemi yaptı. Pozitif enerjisi ve yapacağı işlemler için detaylı anlatımları beni rahatlattı. Diş taşlarımı temizledikten sonra iki adet dolgu işlemini iyi bir şekilde gerçekleştirdi. Daha sonrası için ağız bakımı hakkında beni bilgilendirdi ve bazı yaptığım yanlışları düzeltmemi sağladı. Yaptığı işlemlerden, yaklaşımından ve ilgisinden gerçekten memnun kaldım herkese tavsiye ederim.
f....ö
Müzeyyen Hanım’a ilk olarak diş taşı temizliği için gitmiştim. Daha sonra ise dolgu ve kanal tedavilerim için randevu aldım. Oldukça güvenilir bir hekim olduğunu hissettirdi. Bu sıkıntılı pandemi sürecinde oldukça hijyenik bir şekilde tedavim gerçekleştiği için de ayrıca çok memnun kaldım. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.
gi...u
Müzeyyen Hanıma ön 4 dişimdeki estetik problemlerden dolayı iş arkadaşımın tavsiyesi üzerine başvurdum. Dişlerimin ikisi kırık biri de doğuştan lekeliydi. İlk muayenede beni bilgilendirdi ne uygulayacağını anlattı. Yaklaşımından çok memnun kaldım. Kendisi estetik dolgu öncesi beyazlatma önerdi iyi ki dinlemişim lekeli dişimdeki leke yüzde yüze yakın kayboldu dişimi törpülemeye gerek kalmadı. Dolgularım o kadar doğal oldu ki kendi dişimden farkı yok. Hijyen kurallarına da çok dikkat ediyor gönül rahatlığıyla tedavim tamamladı. Elinize emeğinize sağlık doktor hanım
Müzeyyen Aktaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Müzeyyen Aktaş, Diş Hekimi. Size Müzeyyen Aktaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, 20'lik Diş Çekimi, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Lamina Uygulamaları, Tam Diş Protezi.
Müzeyyen Aktaş adresi nerede?Müzeyyen Aktaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Petrol İş Mah. Üsküdar Cad. No:45 Kartal
Adresine gitmek zorunda kalmadan Müzeyyen Aktaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Müzeyyen Aktaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Müzeyyen Aktaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Müzeyyen Aktaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Müzeyyen Aktaş hangi dilleri konuşuyor?Müzeyyen Aktaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Müzeyyen Aktaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Müzeyyen Aktaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Müzeyyen Aktaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Müzeyyen Aktaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Müzeyyen Aktaş hangi sigortaları kabul ediyor?Müzeyyen Aktaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kartal bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Kartal bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Kartal bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Kartal bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Kartal bölgesinde SGK kabul eden Diş Hekimleri
Kartal bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Kartal bölgesinde Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat kabul eden Diş Hekimleri
Kartal bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Diş Hekimleri