Aile Danışmanlığı Randevusu
Evlilik Danışmanlığı
Eğitim Danışmanlığı
Kariyer Danışmanlığı
Müzeyyen Betül Varol
Lisans eğitimi süresince özel gereksinimli çocuklarla, klinik alanda; intihar, istismar ve aile içi şiddeti ile çalışmış, ilk ve ortaokul öğrencilerine eğitim danışmanlığı yapmıştır.
2019 yılında mesleğine özel bir okul öncesi eğitim kurumunda yönetici olarak başlamış, Oyun Terapisi ve Aile Danışmanlığı alanında da aktif olarak hizmet vermeye başlamıştır.
2021 yılı itibariyle Çocuk, Genç ve Yetişkin alanlarında Psikolojik Danışma, Aile Danışmanlığı, Oyun Terapisi, BDT/Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi, Enneagram(mizaç/kişilik sistemi), vermekte, Masal Terapi alanında ise çocuk, genç ve yetişkinlere kapalı ve açık grup çalışmaları düzenlemektedir.
Almış Olduğu Eğitimler/Sertifikalar:
Resim Analizi
Pedagoji Eğitimi
Enneagram
Çalışmalarında:
AGTE ( Ankara Gelişim Envanteri)
D2 Dikkat Testi
Bier Cümle Tamamlama Testi
Bir Ağaç Çiz
Metropolitan Okul Olgunluk Testi
Hacettepe Kişilik Envanteri
Beck Depresyon Ölçeği
Beck Anksiyete Ölçeği
BSI (Kısa Semptom Envanteri)
STAI
Maudsley-Obsesif Kompulsif Soru Listesi
SOSKAR (Sosyal Karşılaştırma Ölçeği)
Tükenmişlik Envanteri
Aile Değerlendirme Ölçeği uygulamaktadır.
Başladığımız süreçten bu güne kadar hayatımızın olumlu yönde gittiğinin farkına vardım. Eşimle daha iyi anlaşmaya ve daha hoş zaman geçirmeye başladık
di...n
Bireysel ve çift terapisi olarak çok güzel yol kattettik
Cinsel terapi konusundada çok büyük desteği oldu
Tanıdık tavsiyesi ile ulaştım. Öfke kontrolü bozukluğu yaşıyordum ve o dönem bunalımdaydım. Kendisinin danışmanlığına girdiğim süreçten beri, farkında olmadan yaptığım bir çok yanlışımı gördüm. Kendisinin naif, samimi yönlendirmesi ile yanlışlarımı düzelttim ve düzeltmeye devam ediyorum. Kendimi daha iyi tanıyıp, keşfetmenin mutluluğunu ve rahatlığını yaşıyorum şuan da. Naif ve samimi oluşunu beğeniyorum. Hastasına yaklaşımını çok güzel belirliyor. Tavsiye ediyorum.
Sinir problemim olduğu için Müzeyyen Abladan yardım almayı tercih ettim. Ve bu durumda bana yardımcı olup sinirimi nasıl kontrol edeceğimi öğretti. Terapi sürecin de kendimi tanımamda, empati yapmayı, bir çok şey öğretti, ve öğretmeye devam ediyor. Danışmadan çok abla gibi görüyorum Müzeyyen Ablayı. Kesinlikle tavsiye ederim
Anksiyete ve depresyon sorunlarımla başa çıkmak için Müzeyyen Betül Varol hanımdan psikolojik danışmanlık hizmeti aldım. Bu süreçte gerek olaylara profesyonel ve bilimsel yaklaşımı ile gerekse kendini iyi ifade edemeyen bana karşı olan samimi tutumu ile süreç sonunda, psikolojik olarak, olmayı hayal ettiğim noktadan çok daha iyi bir noktada buldum kendimi. Kendisine çok teşekkür ediyorum
z.....
Müzeyyen Hanım'dan aile olarak görüşme sağlıyoruz ve şimdilik sıkıntımız yok iyiye doğru gidiyoruz. Kendisi bilgilendirmeler yapıyor, yapılması gerekenleri söylüyor ona göre yapmaya çalışıyoruz. 3-4 aydır danışmanlık hizmeti alıyoruz. Müzeyyen Hanım bazı kitaplardan bahsediyor okuyoruz ve okuduktan sonra olaylara alakamızın geçip geçmediğimi görüyoruz ona göre kendimizi düzeltme yönünde eğitmeye çalışıyoruz. Kendisinden aldığımız danışmanlık hizmetinden memnunuz şu anda sıkıntı yok.
r.....
Kendisiyle yaklaşık geçen yılın sonlarında görüşme sağlamaya başladım ve bu yıldan beridir devam ediyorum. Gayet memnunum. Kendisi danışan olarak değil arkadaş olarak konuşuyor rahat bir şekilde açabiliyorum. Seanslarıma büyük bir zevkle gidiyorum. Depresyon geçiriyordum ama konuşup kendimi açtıktan sonra iyi ve rahat hissediyorum. Diğer seansın gelmesini 4 gözle bekliyorum. Seanslarımdan memnunum.
n....
Müzeyyen Hanım'la daha öncesinde çocuklarım için görüşme sağladım ve oyun terapisi aldım. Sürecimiz çok güzel ilerledi ve gelişme oldu. Sonrasında ben bireysel danışmanlık hizmeti almaya başladım bizim için çok olumluydu benim için güzel bir süreçti. Eskiden daha sık görüşme sağlıyordum şimdi ara ara hala görüşme sağlıyorum. Çocuklarım için 6 ay görüşme sağladık. Seanslarımızdan sonra çocuklarım daha sakin oldular ve yavaş yavaş kendilerini tanımaya başladılar. Küçük oğlumun öfke problemi vardı anlatamıyordu, ifade etmeye başladı. Kendisi rahatladığı için biz de rahatlamış olduk.
t....ö
Kendimi evinde en yakın dostun veya arkadaşımla görüşüp bilgi alıyorsun gibi samimi hissetmem çok hoşuma gidiyor diğer seans için ip çekiyorum
Müzeyyen Betül Varol isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Müzeyyen Betül Varol, Aile Danışmanlığı. Size Müzeyyen Betül Varol tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Randevu, Online Terapi, Evlilik Danışmanlığı, Aile Danışmanlığı Randevusu.
Müzeyyen Betül Varol adresi nerede?Müzeyyen Betül Varol şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Melikşah Mah. Beylerbeyi Sok. No:1/2 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Müzeyyen Betül Varol isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Müzeyyen Betül Varol online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Müzeyyen Betül Varol isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Müzeyyen Betül Varol, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Müzeyyen Betül Varol isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Müzeyyen Betül Varol bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Müzeyyen Betül Varol ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Müzeyyen Betül Varol hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Müzeyyen Betül Varol hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Müzeyyen Betül Varol hangi sigortaları kabul ediyor?Müzeyyen Betül Varol tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Aile Danışmanları
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Aile Danışmanları