Aile İçi İletişim Sorunları
Mindfulness (Bilinçli Farkındalık) Eğitimi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Nefes Terapisi
Psk. Müzeyyen Kalender
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Yas Terapisi
Çocuk Gelişim Testi
f...
Müzeyyen Hanım'la ortalama 1 ay gibi bir süredir iletişim halindeyiz. Kızım için kendisi ile görüşme sağladım. Kendisi çok ılımlı, ergenlikteki bir çocuğa nasıl yaklaşacağını bilen, izleyeceği yol haritasını kızımın kişisel haklarına saygı duyarak benimle paylaşan, süreci güzel yönettiğini ve bundan sonrasında da güzel yöneteceğini düşündüğüm biri. Tavsiye ederim.
Ailemde anksiyete var bende bazen atak durumları vardı o sebep ile başvurdum. Çok da memnunum. Herkese de öneriyorum. Tavsiye üzerine gittim. Çok sakin bir yapıda olduğu için beni de dinginleştiriyor. Verdiği tavsiyeler de işe yarıyor. Sürecim devam ediyor. Ani duygu değişimlerinde verdiği tavsiyeler, uyguladığı tedavi yöntemi gayet etkili. Pişman olmazsınız.
Oğluma yaklaşımı çok hoşuma gitti. Yaklaşık bir aydır görüşüyorlar. ileri derecede fayda gördük. Oğlumun sınav stresini düşürdü. Sonuç aldık. Oğlum eskiden sınava girdiğinde, burnu kanıyordu, ağlıyordu veya kusuyordu. Müzeyyen Hanım'dan sonra burnu kanamıyor, ağlamıyor kusmuyor. Tavsiye ediyorum. Güler yüzlü olmasını, tatlı dilli olmasını hitap etme şeklini beğendim. Tavsiye üzerine gittim ve tavsiye de ediyorum.
t.....
Kedi fobim vardı Müzeyyen Hanım sayesinde aştım, yolda yürümek bile sorun oluyordu bazen ama artık hiç korkmuyorum benim için verimli bir terapi süreciydi böyle fobileriniz varsa destek almanızı öneririm
k....f
Ağır bir depresyon süreci içerisinden Müzeyyen Hocam sayesinde çıktım, kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır. Artık daha sağlıklı düşünebiliyorum ve bunun bilincini hocam sayesinde kazandım. Kendinize yapacağınız en büyük yatırım destek almak gerçekten bu süreci hocamla geçirdiğim için ayrı mutluyum, hem destek almayı hem de Müzeyyen hocamı gönülden öneririm.
Düşüncelerimde kayboluyordum, Müzeyyen hocam gerçek düşüncelerimi ve gerçek olmayan düşüncelerimi gösterdi. Psikoeğitim kısmı çok güzeldi. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
es...r
Müzeyyen Hanım'a bu siteden ulaştım. Sınav kaygısı için başvurdum. Kaygım ile baş etmeye başladım. Çok faydası oldu, kendimle ilgili sorunlarımı da çözümlememi sağladı. Sürecimiz devam ediyor. Katkılarından dolayı teşekkür ederim. Kesinlikle tavsiye ederim.
y.....
Müzeyyen hocama partnerim ile yaşadığım sorunlar nedeniyle başvurdum. Terapiden çıktığımda yaşadığım karmaşayı anlamlandırabildiğimi fark ettim. Çok sakin ve farklı bakış açılarını görmemi sağladı. Memnunum, sürecimiz güzel gidiyor.
Müzeyyen Kalender isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Müzeyyen Kalender, Psikoloji. Size Müzeyyen Kalender tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Koçluk Hizmetleri.
Müzeyyen Kalender adresi nerede?Müzeyyen Kalender şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağlıca, Etimesgut Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Müzeyyen Kalender isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Müzeyyen Kalender online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Müzeyyen Kalender isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Müzeyyen Kalender, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Müzeyyen Kalender hangi dilleri konuşuyor?Müzeyyen Kalender ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Müzeyyen Kalender isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Müzeyyen Kalender bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Müzeyyen Kalender ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Müzeyyen Kalender hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Müzeyyen Kalender hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Müzeyyen Kalender hangi sigortaları kabul ediyor?Müzeyyen Kalender tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar