ALDIĞI EGİTİMLER VE KATILDIĞI SEMİNERLER
Psikodinamik Terapi Eğitimi(Prof.Dr Ahmet Ertan TEZCAN)
Şema Terapi Eğitimi (Dr.Kahraman GÜLER )
Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi(Prof.Dr. Başaran GENÇDOĞAN)
Çocuk ve Ergenlerde Davranış Bozuklukları(Prof.Dr.Hasan EREN)
Oyun Terapisi(Uzm.Kln.Psk R.Gülçin ŞANLI)
Pozitif Psikoterapi Teorileri(Prof.Dr.Nevzat TARHAN)
Cinsel Terapi(devam)
Mindfullnes Becerilerinin Psikoterapide Kullanımı(Prof.Dr.Bilge UZUN)
Kayıp ve Yas Terapisi(Dr.Timur Harzadin)
Anksiyete Bozuklukları ve OKB Tedavisinde BDT (Prof.Dr. Ebru ŞALCIOĞLU)
Kadınlarda Hiperseksüalite Nemfomani(Uzm.Psk.Kemal ÖZCAN)
Ruhsal Travma ve Travmatik Anılarla Çalışma(Kl.Psk.Abdullah ALPASLAN)
Çocuklarda Cinsel Eğitim(Prof.Dr.Nursu ÇAKIN MEMİK)
Yaygın Anksiyete Bozukluğunda Kognitif Davranışçı Terapi(Uzm.Dr.Gülay OĞUZ)
Orgazmda Kadim Sırlar ve Güncel Teknikler(Uzm.Dr.Şule KIRAY)
Psikoterapide Gestalt Terapi Yaklaşımı(Prof.Dr. Hanna Nita Scherler)
Erkeklerde Performans Anksiyetesi(Uzm.Dr.Umut ÖZDEMİR)
Aldatma ve Sadakatsizlik(Uzm.Psk.Buket BAYINDIR)
Cinsel Bağımlılıklar(Uzm.Dr. Fatma COŞAR)
UYGULADIĞI TESTLER
-MMPİ(ÇOK YÖNLÜ KİŞİLİK ENVANTERİ)
-BENDER GEŞTALT MOTOR ALGILAMA TESTİ
-D2 BURDON FRANKFURTER DİKKAT TESTİ
-FROSTİNG GELİŞİMSEL GÖRSEL ALGI TESTİ
-BENTON KOGNİTİF FONKSİYONLAR VE GÖRSEL HAFIZA TESTİ
-AGTE(ANKARA GELİŞİM TARAMA ENVANTERİ)
-METROPOLİTAN OKUL OLGUNLUĞU TESTİ
-PORTEUS LABİRENTLERİ TESTİ
-GESSELL GELİŞİM FİGÜRLERİ TESTİ
-PEABODY RESİM KELİME TESTİ
-CAT (ÇOCUK ALGI TESTİ)
-LOUİSA DUSS(PSİKANALİTİK HİKAYELER TESTİ)
Selamiali mahallaesi,Nuh kuyusu caddesi,Selami değirmeni sokak,no:1 Üsküdar/İstanbul, İstanbul
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Psk. Elif Karatarla Danışma Merkezi
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
Şema Terapi
e....
Daha önce yargılayan, soğuk tavırlı uzmanlarla karşılaşmıştım. Elif Hanım her zaman güleryüzlü, karşısında kişiyle çok sağlıklı şekilde empati yapıyor. Sıcakkanlı, samimi bir şekilde de profesyonel olunabileceğinin canlı kanıtı kendisi:) Ayrıca aylardır anlattığım her şeyi nerdeyse tüm detaylarıyla hatırlıyor, çok dikkatli bir şekilde, gerçekten dinliyor insanı. Profesyonel bir ilişkimiz olmasaydı onunla arkadaş olmak isterdim; sanırım bende yarattığı bu his kendimi ona daha rahatça açabilmemi sağlıyor. Beni anlıyor, bana ayna tutuyor ve bir sürü zor durumu birlikte aşıyoruz. Bir yıla yakın zamandır düzenli görüşüyoruz, verimsiz geçtiğini düşündüğüm tek bir seans bile olmadı. Elif Karatarla benim için çok değerli bir uzman, burdan kendisine kalpler gönderiyorum:)
Görüşmelerimiz benim için faydalı oldu, gayet memnun kaldım.Başka bir doktorun önerisi ile gittim.İşim için şehir dışına çıkmam gerektiğinden devam edemedim.İşini severek yapıyor, ilgili hatta gayet ilgiliydi.Seanslarımızdan memnun kaldım.
Çok verimli geçiyor.Beklentim vardı, beklentimin üzerinde verim aldım.Anlayışı, duyguları aktarımı ile herşeyden memnun kaldım.İlk başta başlangıçta deneme süresi olsun diye düşündüm, devam edebileceğim kadar edeceğim. Sonuçtan ve süreçten çok memnunum, herşey çok güzel.Genç bir psikolog olmasına rağmen süreçte deneyimli hale gelmesi beni şaşırttı.Bir duygu durumumda sıkıntım olduğunda onu paylaşıyorum.Seanstan ayrıldıktan sonra onun azaldığınu gördüm:Enerjisi, motive edişi bana iyi geldi.Cesaret veriyor.Oradan çıktıktan sonra olumsuz olan duygunun etkisini yitirdiğini, daha güçlendiğimi hissediyorum.Bunu gördükçe Elif Hanım'a olan inancım daha da artıyor.Her yönüyle iyi ki var.
Gayet memnunum. Elif Hanım'a araştırarak gittim.Dost canlısı tavırları ile danışanlarını baya rahatlatlatan birisi.Karşınızda uzman değil de arkadaşım var gibi hissediyorum.Uyku problemi vardı, hala var ama en aza indirgendi.Kendisini araştırarak gittim.Dost canlısı,güler yüzlülüğü ile cidden pozitif enerji veriyor.
y.....
Kendisi gayet güler yüzlü, karşı tarafı anlayan ve sorunların üstüne giden bir psikolog.Benim hoşuma gidiyor.Genel olarak faydasını görüyorum.Kendisini internetten görüp gittim.
u.....
Bence işinde çok profesyonel birisi.İlk girdiğim andan itibaren kendimi rahatlamış hissettirdi.Anksiyete ve depresyon sorunumla alakalı yönlendirmeleri de kusursuzdu.İmkanım olduğu sürece ona gitmeye devam edeceğim.Hem 7/24 ulaşma imkanı olması çok ayrı birşeydi.İlk başladığım andan itibaren anksiyetem azalmaya başladı.En azından kendimle ilgili şeyleri çözmeye başladım.Referans alıp gittim.Çok sıcakkanlı, çok güven veriyor duruşu ile ve anlıyor söylediğim şeyleri.
d....b
Erkeklerden nefretim için gitmiştim karşı cinse abim ve babamda dahil nefret duyardım.. Hocamla seanslara başladık bir süre iyileşeceğimi düşünememiştim hala devam ediyoruz ve şu an biraz daha bu nefretimi attığımı gördüm çok daha farklı açılardan bakabiliyorum artık bu seansların bana çok iyi geldiğini düşünüyorum.Teşekkürler Hocam..
z.....
Çok memnun kaldım, tecrübesiyle hoşgörüsüyle tüm önyargılarımı kırdı. Sorunlarımda baya bi azalma oldu kesinlikle herkese tavsiye ederim mutlaka gidilip görüşülmesi gereken nadir psikologlardan biri
m....y
Ruhsal olarak çok bunaldığım dönemde kurtarıcı gibi yanıma koşup beni bu bunaltıdan kurtaran kahraman diyebilirim.Kendisi çok nazik,asil bir hanfendi sizinle arkadaş gibi ilgilenip sorununuza kendi sorunu gibi yardımcı oluyor.Kendiniz gidip deneyin,tercih ettirin pişman olmazsınız.
sü....
Çok bilgili ve güler yüzlü. Konuştuğumuz zaman gerçekten rahatladığımı hissediyordum. Öfke problemim konusunda çok yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum herkese.
N.Elif Karatarla isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?N.Elif Karatarla, Psikoloji. Size N.Elif Karatarla tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Çocuk Gelişim Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Cinsel Terapi, Bireysel Terapi, Psikodinamik Psikoterapi, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Ağlama ve Öfke Nöbetleri.
N.Elif Karatarla adresi nerede?N.Elif Karatarla şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Selamiali mahallaesi,Nuh kuyusu caddesi,Selami değirmeni sokak,no:1 Üsküdar/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan N.Elif Karatarla isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda N.Elif Karatarla online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda N.Elif Karatarla isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?N.Elif Karatarla, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
N.Elif Karatarla isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?N.Elif Karatarla bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan N.Elif Karatarla ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar N.Elif Karatarla hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, N.Elif Karatarla hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu