Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Laserasyon Onarımı
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
ha...8
Nadir Hocama doğum için rutin kontrollere gittiğimde; kendisinin güleryüzlü, sakin ve hastasını aydınlatacak şekilde yaptığı açıklamalar sayesinde çok iyi bir doktor olduğunu anladım. Kendisine işinde verdiği özveriden dolayı teşekkürlerimi sunarım.
be...a
O kadar güzel bir insan ve o kadar güzel doktor ki.. kendi sakinliği size geçiyor ve sizi rahatlatıyor ve korkunuz hiç kalmıyor o kadar güzel ve memnun kaldım ki sizi çok güzel dinliyor ve sizinle ilgileniyor çok teşekkür ederim
fi...0
Sayin hocam 8 ay once kizimi verdiniz kucagima bu sure zarginda ilginiz bilginiz gulee yüzünüzü bizden esirgemediniz inanin sivasa tayin olup geldigimizde cok tedirgindim doktor konusunda ama iyiki sizi tanidim rabbim yolunuzu acik etsin meslek hayatinizda basarilar dilerim hocam
su...6
Sivas’a yeni geldim ve tavsiye üzerine gittiğim bir doktordu gerçekten çok memnun kaldım çok güler yüzlü ve hastalarına karşı çok kibar biri çok teşekkür ederim kendisine.
.....
Ben ilk gençliğimde gittim düşük yapmıştım gidemedim daha ama ilgili alakalı çok iyi bir insan . Şimdi ikinci gebeliğim ve bütün kontollerime nadir beye gidiyorum çok güveniyoruz eşim de hep yanımda oluyor heyecanimizi bizimle paylaşıyor işini çok güzel yapıyor aldığı parayı da sonuna kadar hak ediyor. Çekingen değil bence saygılı birçok doktor gördüm azarlama dengesizlik insan gibi cevap bile vermiyorlar doğumumuda medicana da yapacağım herkese de tavsiye ediyorum nadir beyi çok iyi hem isimde hem muayene sırasında hemde kişiliği hastasına yaklaşımı iyiki buradasınız .
i̇...n
İyi ki benim de doktorum Nadir Bey.. İlk hamileliğim ve yaşadığım tedirginlikleri onun sayesinde atlattım. Yaklaşımı çok iyi, tecrübeli ve en önemlisi güven verici..Sonsuz teşekkürler.
.....
Nadir bey sivastaki en tecrübeli doktorlardan biridir.Biz yıllar sonra kızımız Hazal Denizi kucağımıza aldık.Bunuda Nadir beye borçluyuz.Güleryüzlü bilgili mesleğinde çok başarılı bir doktor.Herkese tavsiye ederiz.İyiki varsınız.başarılar dileriz.İmranlıdan Şengül Genç ve Aziz Genç
mi...r
Doktorluğu insanlıkla birleştirebilmiş biri. Gerek normal kadın doğum hastalıkları gerekse tüp bebek için önerebileceğim tek doktor. Çok çok memnunum.
Cansu Ergül
ca...l
Cansu Ergül
ne...n
Tam anlamiyla harika bir dr ve ben herkesten tek duydugum nadir bey merak ettim bende geldim herkes hakliymis guler yuzlu ve dalinda gercekten cokbilgili bir dr sizde gidin eminim hic pisman olmazsiniz
Nadir Cömert isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nadir Cömert, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Nadir Cömert tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Normal Randevu, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi.
Nadir Cömert adresi nerede?Nadir Cömert şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mahallesi M. Fethi Akyüz Caddesi No:8 Sivas
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nadir Cömert isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nadir Cömert online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nadir Cömert isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nadir Cömert, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nadir Cömert hangi dilleri konuşuyor?Nadir Cömert ile İngilizce, Arapça dilinde konuşabilirsiniz.
Nadir Cömert isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nadir Cömert tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nadir Cömert hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Nadir Cömert hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nadir Cömert hangi sigortaları kabul ediyor?Nadir Cömert, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Nadir Cömert ile iletişime geçmenizi öneririz.
Sivas bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sivas bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sivas bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sivas bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sivas bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sivas bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sivas bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sivas bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sivas bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sivas bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sivas bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sivas bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sivas bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sivas bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sivas bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sivas bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sivas bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sivas bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları