Bildiğimiz işi yapmanın ve yaptığımız işi sevmenin heyecanıyla çalışıyoruz. Kişilerin hayatlarına dokunarak onları mutlu etmek ve içlerindeki enerjiyi yeniden uyandırabilmek sonsuz heyecan ve mutluluk verici. Daha nice güzel başarılarda tamamen literatüre dayanarak ve etik çerçevede sizlerle buluşmak dileğiyle ..
Sağlıcakla, keyifle, mutlulukla kalın…
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Diyetisyen Randevusu
Kızılırmak mahallesi 1443. Cad 1071 Usta Plaza B blok kat:12 no: 95 Çukurambar, Ankara
Online Diyet
Çölyak Hastalığında Beslenme
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
c.....
Kilo vermek için geldiğim ve gerçekten mükemmel sonuçlar elde ettiğim bir süreç oldu. Hem asistanı hem de kendisinin güler yüzlü ve oldukça ilgili oluşu bu sürecimi daha kolay hale getirdi. Kilo vermemde bana yasaklar koymadan ve aç bırakmadan oldukça güzel bir beslenme programı hazırlayan Nagehan hanımdan çok memnun kaldım.Kendisinin zengin bilgileriyle sadece kilo vermedim düzenli ve sürdürülebilir bir beslenme programı da kazanmış oldum. Zengin bilgilerinden ve uzmanlığından herkesin yararlanması gerektiğini düşünüyorum.
r....b
Tanıdığım en iyi diyetisyen,güler yüzlü,sevecen, işini en iyi şekilde yapabilen biri. Kısa sürede sağlık sorunlarıma rağmen kilo vermemi sağladı. Kilo veremeyeceğimi düşünüyordum ama Nagehan hanım işinin uzmanı. İyi ki tanıdım.
e...
Nagehan Hanım'a DoktorTakvimi’nde Diyetisyen ararken ulaştım. Kilo kontrolü için başvurdum. Nagehan Hanım ile çok mutluyum. Her zaman motive edici tavrıyla modumu hep yüksek tutuyor ama asla üzerimde kurulu baskı hissetmiyorum. Hem kendisi hem de asistanından çok memnunum. Her zaman destekleyici ve yapıcılar. Ayrıca bana gönderilen beslenme programında erişiminde zorlanabileceğim şeyler olmamasına özen gösteriyor. Kısaca Nagehan Hanım ile kendimi seri üretim gibi değil daha bireysel hissediyorum ve bu benim için çok önemliydi.
y....ö
Nagehan hanımla tanışmadan önce kesinlikle başaramayacağımı düşünmüştüm, defalarca başlayıp bıraktım istikrarlı olamadım. Ama ilk gönüşmeden itibaren motivasyonu, ilgisi, herşeyiyle çok yardımcı oldu ve ilk haftadan itibaren etkisi gördüm. Hiç sıkılmadım, ac kalmadım her hafta istekli heyecanlı bir şekilde gittim vi beklediğimden çok daha hızlı sürede hedef kiloma ulaştık. İyi ki Nagehan hanım
s...
Diyetisyenimden çok memnun kaldım. Uzun süredir ulaşamadığım hedeflerime ulaşmamda bana sağladığı harika öneriler, yardım ve online görüşmeler sayesinde mümkün oldu. Haftalık online görüşmelerde diyetle ilgili her detayı konuşuyoruz; nelerin iyi gittiğini, hatalarımı, daha dikkat etmem gereken noktaları. Haftalık olarak güncellenen menüler ise harika bir bonus. Bir şeyi sevmediğinizi belirttiğinizde hemen değişiklik yapabiliyor. Hem de ben Hollanda'da yaşarken, kendisi Türkiye'de olmasına rağmen bu online hizmeti sağlaması çok harika. Kesinlikle tavsiye ederim.
d...
Yaklaşık 20 kilo fazlam vardı veremediğim, bir uzmandan yardım almaya karar verdim. İnternette araştırdım ve Nagehan Hanım'la görüşmeye karar verdim. İyi ki de vermişim. Kendisi son derece başarılı ve tatlı bir insan. Benim gibi yeme alışkanlığı çok bozuk olan birini inanılmaz motive etti ve hiç zorlamadan 3 ay gibi kısa bir sürede 15 kilo zayıflattı. Kendisini herkese tavsiye ediyorum, iş arkadaşlarımdan bazıları kendisine danışmaya başladılar bile.
ga...n
Hayatımda çok büyük değişiklikler oldu en başta özgüven eksikliğim vardı ve kilo vermeye başlayınca kendime güvenim geldi çok şükür dışarı çıktığımda rahatça gezip dolaşamıyordum hem insanların tuhaf bakışlarından hemde çok çabuk nefesim daralıyordu hayallerimiz o kadarda uzak değil sadece bir yerden başlamamız gerekiyor.
bü...
Öncelikle Nagehan Hanım müthiş bir yol gösterici. Tip1 diyabet tanısı alalı 3 sene oluyor, üniversite öğrencisiyim ailemden uzaktayım. Kendisinden önce sık sık hipoglisemi ve hiperglisemi yaşıyordum. Düzeltmeye karar verdim ve kilo vermek de istiyordum. Online randevu oluşturdum. Bana uygun, uygulayabileceğim beslenme programı oluşturmak için özverili davranışı, enerjisi, psikolojik desteği, görüşmemizdeki her şeyi özenle kaydedip bana iletmesi, karbonhidrat sayımındaki bilgisi ve yön göstericiliğiyle 3 haftada bile harika bir şekilde diyabetimi kontrol altına alıp kilo verdim. Gersi sadece size ve azminize kalıyor Yollarımız iyi ki kesişmiş hedeflediğim kiloya ulaşana kadar bir sürü şey öğreneceğime eminim. Sadece kararlı olun, gerisini Nagehan Hanım hallediyor zaten
37 yaşındayım.3yıl önce hipofiz bezi adenomu teşhisi koymuştu doktorum.Beynimde mikro boyutlarda bir tümör var maalesef.Teşhis ertesi,doktorların ömür boyu kullanmam gerekebileceğini söyledikleri bir ilacı kullanmaya başladım ve 3 yıldır aralıksız kullanıyorum.Yavaş yavaş 30 kilo aldım.Bel fıtığı ve tiroid nodülleri hastalıklarım da aldığım kilolarla birlikte kötüleşmeye başlamıştı.Kabızlığım inanılmaz boyuttaydı.Altı ayda 19 kilo verdim.Son 10 kilo kaldı.Kiloları verdikçe,tiroid nodüllerim küçülmeye başladı; fıtık nedeniyle sağ ayağımda uyuşmalarım,şiddetli ağrılarım olurdu, neredeyse bitti; kan değerlerimdeki düzelmeler neticesinde beynimdeki adenom için kullandığım ilacımı 3hafta önce bıraktım.Kabızlığım;Nagehan Hanımın verdiği tariflerle, bakın bu kısmı çok önemli, hiç ilaç kullanmadan tamamen düzeldi.Herbiri mini birer beslenme workshopları olan görüşmelerimiz de ayrıca çok kıymetli.Hayatıma kattığınız iyileştirmeler paha biçilemez.Yolunuz zaten aydınlık, daha da parlasın dilerim.
i̇...a
Nagehan Hanım'a gitmeye başladığımdaki halim ile iki ayın sonundaki halim arasında hem fiziksel hem ruhsal olarak çok fark var. Başladığımda yemek ile ilişkim çok bozulmuştu. Her lokmadan pişmanlık duyuyordum. Yediğim her şey için kendime öfkeleniyordum. Hiçbir zaman kilo veremeyeceğimi, yediğim her şeyin bana kilo aldırdığını düşünüyordum. Hasta olup kilo versem keşke diyordum. Az yediğimi düşündüğüm dönemlerde bu kez vücudumun dengesini bozuyordum. Sürekli yediklerimin hesabını yapıyor, kendime kızıyor, pişmanlık duyuyordum.
Nagehan Hanım ile dengeli beslenmeyi, beslenmeyi sevmeyi öğrendim. Kendimle ve yemeklerle barıştım. Sağlıkla, yavaş yavaş kilo verdim. Mide ve bağırsak sorunlarım çözüldü. En sevdiğim yaklaşımı hayat tarzıma uygun verdiği programa kolayca uyum sağlayabilmem oldu. Üşenmeden, zorlanmadan programıma uymak çok kolay oldu. Hayat boyu yardımcı olacak bir deneyim edindim Nagehan Hanım'dan.
Çok ilgili, çok dakik ve çok profesyoneller. Her şey için minnettarım.
Nagehan Afşar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nagehan Afşar, Diyetisyen. Size Nagehan Afşar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Yeni Doğan Metabolik Hastalık, Gelişme Geriliği.
Nagehan Afşar adresi nerede?Nagehan Afşar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak mahallesi 1443. Cad 1071 Usta Plaza B blok kat:12 no: 95 Çukurambar Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nagehan Afşar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Nagehan Afşar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Nagehan Afşar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nagehan Afşar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı.
Nagehan Afşar hangi dilleri konuşuyor?Nagehan Afşar ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Nagehan Afşar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nagehan Afşar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nagehan Afşar hakkında ne düşünüyor?Toplam 142 hasta / danışan, Nagehan Afşar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diyetisyenler