2016'da Beslenme ve Diyetetik bölümüne başladım ve 2020'de mezun oldum. 2019-2020 eğitim yılı boyunca Fransız Lape, Amerikan, Medistate Hastanesi ve çeşitli özel kliniklerde stajımı tamamladım. Bu dönemde 'Diyabette Kardiyovasküler Risk Faktörleri ve Yağ Asitlerinin Rolü' adı altında tezimi tamamladım.
Mesleğe bilimsel açıdan bakmaya ve bilim ışığında yürüyüp mesleğimin hakkını vermeye gayret göstermekteyim.
Diyetisyen Randevusu
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
ྀི...p
Nagehan Hanımla çok keyifli süreç ilerletiyoruz, benimle çok detaylı ilgileniyor. Beni dinliyor, yanından her zaman mutlu ayrılıyorum. Sonuçlarımız da çok mutlu edici. 4 aylık süre zarfında 16,3 kilo kaybettim. Beni motive edip, disiplin olmamı sağladı. Sağlığıma kavuştum. İyi ki var. Nagehan Hanım nereye ben oraya kesinlikle. Öneriyle gelmiştim, önerenler çok haklıymış
şe....
Henüz 1 ay oldu ama 4 kilo verdim bile. Diyetisyen korkumu Nagihan hanımla yendim :)) Her an destek oluyor.
se...l
Nagehan hanimin gosterdigi ilgi ve çabadan dolayı kendisine teşekkür etmek istiyorum.Annem kisa surede guzel kilo verdi devamida gelicek insallah diyetisyeninden cok memnun . Hastalarıyla yakından ilgilenen,güler yüzlü bir bayan.Verdigi listeler cok guzel kesinlikle zorlanma aclik cekmedi.Kendisine çok teşekkür ederiyorum ve herkese içtenlikle öneriyorum.(danisaniniz Pakize Yildiz )
f....u
Herkese tavsiye ederim çok tatlı Güler yüzlü çok ilgili benle birlikte 3 arkadim daha gitti hepsi çok kısa zmnda çok güzel kilolar verdiler hala vermeyede devam ediyoruz
d.....
Yıllardır vermeye çalıştığım kilolarımı zorlanmadan ve keyif alarak verdiren diyetisyen. Ne kadar teşekkür etsem azdır. Güler yüzü, bilimsel açıklamaları ve tatlılığı ile güzel bir süreçti benim için. Herkese tavsiye ederim.
t.....
Nagehan Hanım'la görüşmelerde çok güzle kibar bir şekilde karşıladı göndermiş olduğu programlar çizmiş olduğu yol haritaları başarılıydı farklı bir deniyim oldu benim için. İşini dört dörtlük yapan biri. 1 senedir görüşüyorum düzenli olarak kilolar verdim sporla da destekledim bunu. 120 kilo ile başladım şu an 90 kilodayım yağ oranım bayağı düşük olmam gereken ideal formdayım Nagehan Hanım ölçümlerimi yapıyor takip ediyor. Hayata dair yeniden bir umut oldu benim için.
Nagehan hanımla tavsiye üzerine tanıştım. Kilo vermek için kendisine başvurdum. Kendisi işini çok iyi yapan mükemmel bir insan. Daha önceden bu konuda çok kez girişimim oldu ama Nagehan hanım ile başarı sağladık. Kendisi işini severek yapan profesyonel bir insan. Herkese tavsiye ederim
k.....
Ben çok memnun kaldım 2 kez farklı zamanlarda gittim tamamen kişiye odaklı diyet listeleri yazıyor haftalık kontrollerde de diyet listesinde memnun olmadığım alerjim olduğu için düzenlemeler yaptı çok ilgili her zaman ulaşılabilir oluyor sorularınızı yanıtlıyor. 2 ayda 5 kilo verdim.
Nagehan Metin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nagehan Metin, Diyetisyen. Size Nagehan Metin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kişiye Özel Diyetler, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Zayıflama Diyetleri, Sporcu Beslenmesi, Kilo Alma Diyetleri, Diyetisyen Randevusu, Kilo Verme Diyetleri, Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü, Kilo Problemi.
Nagehan Metin adresi nerede?Nagehan Metin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- kavacık mah özkan sk no 2/5 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nagehan Metin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nagehan Metin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nagehan Metin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nagehan Metin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nagehan Metin hangi dilleri konuşuyor?Nagehan Metin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nagehan Metin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nagehan Metin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nagehan Metin hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Nagehan Metin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nagehan Metin hangi sigortaları kabul ediyor?Nagehan Metin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler