Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul
kü...r
Canım doktorum, 9 ay boyunca takibimi kendisi yaptı. Bebeğimi benimle beraber büyüttü.. doğum için gerekli müdahaleyi yapması ve sıkı takibi, empatisi ve sıcakkanlı oluşu, açık sözlülüğü ile harika bir gebelik geçirmemde payı büyüktür. Kendisine yeniden hamile kaldığımda hiç düşünmeden gideceğim doktordur. Şiddetle tavsiye ederim.. bütün yakınlarıma tavsiye ettim.. hiç düşünmeden Nagihan hanıma güvenin..
ca...ı
Kendisiyle bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım. Nagihan hocam çok güler yüzlü ve inanılmaz cana yakın. Açılmam varken suni sancıyla doğumu başlatmak için yatırabilirdi ama kendisi tercih etmedi ve süreci bebeğe bıraktı. Sayesinde normal spontane bir doğum yaptım. Profesyonel olarak vermiş olduğu karar benim doğumumu etkiledi bu sayede kolay ve hızlı gelişti her şey. Endişelendiğim noktalarda çok destek oldu. Kendisine minnettarım
b....ö
Hocamdan Allah razı olsun.Tavsiye üzerine gitmiştim kendisine.Bebeğimin kalp atışlarının olmaması sebebiyle kürtajımı gerçekleştirdi.Hasta psikolojisini anlayan,empati yapabilen ender bulunan doktorlardan biri..Verdiği destekten, anaç tavırlarından dolayı ne kadar teşekkür etsem az.
Kendisine tavsiye üzerine gittim iyi ki gitmişim. Samimiyeti ve güvenirliliği sayesinde rahat bir hamilelik süreci geçirdim. Her zaman güler yüzlüydü. sorduğum sorulara verdiği cevaplarla hamileliğimde hiç panik yaşamadım . Kendi deneyimlerinden bahsederek hep sakin kalmamı sağladı. Bilgi çok önemli ama aynı zamanda bir doktorun iletişim konusunda da iyi olması gerekiyor en azından benim için. Nagihan Hanım bu konuda çok başarılı hiç tereddüt etmeden gidebilirsiniz.
me...
İkinci doğumumum için doktor ararken karşımıza nagihan hoca çıktı. İyiki de çıkmış kendisi işini çok severek yapan hastalarına karşı ilgili vicdanlı bir doktor. Sezeryan doğumumu başarıyla gerçekleştirdi. Ayrıca sakinleştirici yapısıyla da oldukça iyi biri.Kesinlikle herkese tavsiye ederim
se...ı
Nagihan hanım insana güven veren bir doktor. Hamileliğimin başından beri kendisine gidiyordum ve doğumumuda kendisi yaptı ve çok memnun kaldım. Kalp hastası olduğum için aynı hastaneden bir başka doktorla koordineli şekilde yürüttüler takibimi. Akılda soru işareti bırakmıyordu. Kendisine mesaj ile bir sorun olduğunda yada bir soru sormak istediğimde iletişim kuruyordum. Çok hastası olduğu için yoğun ama muhakkak gün içerisinde dönüş sağlıyor.
se...r
Nagihan Hanımla 2 hamilelik geçirdim kendisine 1 kere muayane olduysanız birdaha başkasına muayene olmayacağınızdan eminim . Canım doktorum Allah sizden razı olsun .
ga...e
İlk dogumumu sezeryanla nagihan hanim.yaptirdi sezeryan benim tercihimdi o normal yaptirmak icin elinden geleni yapti zorunlu sezeryan oldum mukkemmel bir doktor kendisi herseyi rahatca sorabilirsiniz ve eli cok hafif hemen ayaklandim cok iyi ve basarili bir ameliyat yapmisti smdi yine hamilyim.hc dusunmeden teslim. Edicegim kisidir kendisi
es..._
Nagihan hocayla tanışmam hastanede başka bi dr giderken önere bilmeniz bi kadın doğum dr varmı dedimde geçenlerde bi arkadaşım için sormuşdum nagihan Kaya adında biri var dediler istersen bi git dedin iyide demiş 2 doğum hamileliğimde taktiğini doğumunu o yaptı çok memnunum samimi içten olması ve elinden gelen herşeyi yapması biz anneler için çok önemli allah sizden razı olsun nagihan hocam
na...n
Benim doguma 3 hafta kala doktorum baska bi yere gitti bana nagihan hocayi onerdiler uzak oldugu icin gitmek istememistim ama iyikide tanidim cok iyi guler yuzlu samimi sanki cok uzun zamandir taniyor gibi davraniyor ve cok rahatlatiyor ben cok memnunum
Nagihan Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nagihan Kaya, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Nagihan Kaya adresi nerede?Nagihan Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nagihan Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nagihan Kaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nagihan Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nagihan Kaya bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nagihan Kaya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nagihan Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Nagihan Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları