Cinsel Terapi
Fobilerden Kurtulmak
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Şema Terapi
Özel Madalyon Psikiyatri Merkezi, Suadiye
Lisans eğitimi sırasında; Erenköy Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde ve psikolojik danışmanlık merkezlerinde stajlar yapmıştır. Aynı zamanda, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde yatmakta olan kanserli çocuklar ile KAÇUV (Kanserli Çocuklara Umut Vakfı ) gönüllüsü olarak çalışmıştır.
2018 yılında Işık Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans eğitimine “yetişkin” alt dalında başlamıştır. Yüksek Lisans eğitimi sırasında Işık Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Merkezinde süpervizyon eşliğinde psikoterapi seanslarını yürütmüştür. Aynı dönemde özel bir okul öncesi eğitim kurumunda psikolog olarak, aile ve çocuklarla çalışmıştır.
Mezun olduktan sonra, uzun bir süre özel bir hastanede uzman klinik psikolog olarak görev almıştır. Hastanede çalıştığı süreç boyunca ağırlıklı olarak çocukluk çağı travmaları, cinsel istismar, kaygı bozuklukları, depresyon, kişilik bozuklukları, obsesif-kompulsif bozukluk, yaygın anksiyete bozukluğu, travma sonrası stres bozukluğu, madde kullanımı, panik bozukluk, sosyal fobi, bağlanma problemleri, ilişkisel sorunlar, uyum bozuklukları, sınav kaygısı, fobiler ağırlıklı olmak üzere çeşitli vakalar ile psikoterapi seanslarını sürdürmüştür.
Psikoterapi yaklaşımı olarak, bilişsel davranışçı terapi , şema terapi , duygu ve şefkat odaklı terapiler ve EMDR (Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme) terapi ekollerini benimsemektedir.
Şuanda Madalyon Psikiyatri Merkezi, Suadiye şubesinde yetişkin alanında çalışmaktadır.
i̇...r
Nagihan hanımdan yaşadığım travmalar için uzun zamandır destek alıyorum. Çok faydasını görüyorum, keşke daha önce terapiye başlasaydım diyorum. sonsuz teşekkürler
Sadece mesleki bilgisi değil; samimiyeti, içtenliği ve güleryüzü de insanı iyileştiren şeylerden biri oluyor sanki. Sayesinde hiç geçmeyecek sandığım panik atakları yendim. Her şey için teşekkürler, iyi ki varsınız
ya...r
Hayatım benim hayatım gibi gelmiyordu. Nagihan hanımla görüşmeye başladıktan sonra hayatımda o kadar çok şey değişti ki ben bile kendimdeki bu değişimlere şaşırıyorum. İyi ki yollarımız kesişti iyi ki kendisini tanıdım. İlgisi, bilgisi o kadar çok iyi ki hayatımda yaptığım en doğru şey kendisinden terapi almaktı. Sonsuz teşekkürler ederim
Anksiyete ve öfke problemi ile Nagihan Hanıma geldim.korkulu,endişeli,üzgün,karamsar olarak çıktım karşısına.öyle sıcak kanlı ve samimi davrandı ki,her görüşmeye heyecanla istekle gidiyordum.davranislarimda çok güzel değişmeler oldu,çocuklarımla ve eşimle daha bilinçli ilişkiler içerisindeyim artık.kendi içimde büyüttüğüm korkularımı sorunlarımı anlattığımda okadar mantıklı cevaplar aldım ki doğru yere geldiğimi anladım.Nagihan Hanımla tanıştığım için çok mutluyum.kurslara başladım,kendime zaman ayırıyorum,kuruntular yerine birşeyler üretmek beni çok mutlu ediyor.sıkıntılarım büyük ölçüde azalsada bıkmadan görüşmeye devam edeceğim.cok teşekkür ederim,sizin gibi insanlar çoğalsın hayatımızda Nagihan Hanım.başarılarınız daim olsun
f ...b
Nagihan hanımla cok zorlandığım bir dönemde yeme bozukluğu için danışmistim. Her zaman güler yüzlü ve empatiyle yaklaşır. Isinde profesyoneldir.Sizi yargılamadan dinleyecegine inandığınız bir psikologtur. Her terapide iyi ki Nagihan hanım dedim. İşini severek ve özveriyle yaptığını danisanlarina o kadar güzel hissettiriyor ki.
Öte yandan insanın kendini tanımasını içindeki kötü duygu ve düşüncelerin neden kaynaklandığını, duygu ve düşünceleri bulup değiştirmeyi öğrendim. Terapinin İniş ve çıkışlarda Her zaman desteğini hissettim. Kendisine çokk cokk teşekkür ederim...
İlk psikoloğum olduğundan dolayı benim için çok değerlidir. Bunalımda olduğum dönem başladım. Sıcak kanlılığı ve konuşma tarzı beni her şeyin üstesinden gelebileceğime inandırıyordu. Söylediği şeylerden işini severek yaptığı ve alanında gerçekten başarılı olduğu belli oluyordu. İlk seanstan güvenimi tam anlamıyla kazanmıstı ve benim için aileden biri gibiydi. Hiç tereddüt etmeden tavsiye edebileceğim mükemmel bir psikolog..
f.....
Tam umudumu kaybettiğim anda karşılaştığım mükemmel bir Psikolog. Verdiği emeklerden dolayı teşekkürü borç bilirim. OKB tedavime sizinle başlamak hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biriydi.
fn...s
Merhabalar, Nagihan hanımla tanıştığımda hayatımda neredeyse dipin dipi diyebileceğim bir dönemden geçiyordum. Bir sene kendisinden terapi aldım, ne kadar değiştiğimi anlatamam. Normalde kendisinin farkında olmayan bir kadinken, şimdi kendime değer veren bir kadınım. Nagihan hanıma içimdekileri buldurduğu için teşekkür ederim. Atanmak en büyük hayalim, umarım yeni geçeceği yerde bu haberi ona vermek nasip olur. Kendisi zaten alanının uzmanı ama eminim ki, çok çok çok daha güzel yerlere gelecek. Her şey için teşekkür ederim...
es....
Yaşadığımız zorlu hayat şartlarında kendımı böyle bı psikolog ıle tanımak çok gUzeldı samımyetı ıle harıka bı kadın ısını severek yapan sıcak anlayıslı olağan üstü empatı anlayısı kendımı rahat hıssettırmesı muazzam Her zaman görüşmek isteyeceğim alanında uzman ve pozitif bir insan. Kendimi Nagihan hanımla konuşurken iyi hissediyorum. Ve hersey ıcın çok teşekkür ediyorum
f....k
Kendisine teşekkürü bir borç bilirim..Panik atağımla mücadele etmeyi onun katkılarıyla öğrendim.. Uyguladığımız teknikler gün içinde de hayatımı kolaylaştırıyor..Enerjisi o kadar yansıyor ki size bi sonraki seansı iple cekisiyosunuz..iyi ki yolumuz kesişmiş..iyi ki var iyi ki..
Nagihan Kutlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nagihan Kutlu, Psikoloji. Size Nagihan Kutlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Fobilerden Kurtulmak, Şema Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Bireysel Terapi, Online Terapi, Online Danışmanlık.
Nagihan Kutlu adresi nerede?Nagihan Kutlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Suadiye İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nagihan Kutlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nagihan Kutlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nagihan Kutlu hangi dilleri konuşuyor?Nagihan Kutlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nagihan Kutlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nagihan Kutlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nagihan Kutlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nagihan Kutlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Nagihan Kutlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu