Mustafa Kemal Mahallesi, 2118. Caddesi, No:4 Maidan İş ve Yaşam Merkezi, B Blok Daire:15 Çankaya/Ankara, Ankara
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Dikkat Testleri
Otizm Değerlendirme Ölçeği
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Kaygı Ölçekleri
fi...ç
Oğlum için görüştük bu ikinci görüşmem çok çok memnun kaldım özellikle yaklaşımı ve sıcacık ses tonu insana ciddi anlamda güven veriyor alanında cok başarılı ve hayatımda hep olmalı diye düşünüyorum cok teşekkür ediyorum zor süreçte bizi desteklediği için
o.....
Olumu bir insan. Arkadaşım önermişti. Konuşkan, çocuğumu rahatlattı. Tedavimiz devam etmekte. Dikkat dağınıklığı için tercih ettim.
r.....
Gayet memnunuz kendisinden. Güler yüzlü, sorunlarımızı anlıyor ve yardımcı olduğuna inanıyorum. Kızım için gidiyoruz. 3 seans gittik. Seanslarımız devam etmekte. Faydalı olacağına inanıyorum.
İyi, güler yüzlü, anlayışlı bir doktor. İlk seansımız oldu. Tedavimiz devam etmekte. İnternetten baktım genç bir doktor. Yeniliklere açık olduğunu düşündüğümden gittim.
d.....
Kendilerinden memnunuz. Referans üzerine tercih ettim. İlgisi, alakası bizi aydınlatması bize geri dönüş olarak bilgi vermesinden memnunuz. Tedavimiz devam etmekte.
Çok memnunum. Yakın bir dostumdan tavsiyesini aldım, bunun üzerine gittim. Kızım için tercih ettim. İlgisinden 1-2 ilerleme kaydettik. Kısa sürede çok olumlu gelişmeler sağladık. Herkese de tavsiye ederim.
Çok memnunuz Nagihan Hanım'dan. İlgilenmesinden ve çocuğumla ilgili olmasından, iletişimi çok iyi. Çocuğum rahatsızdı biraz acile götürdük. Pskiyatri bölümüne tesadüfen yönlendirildik. Nagihan Hanım'ı araştırmalarımızın sonunda bulduk ve randevu alıp gittik. İlgilenmesinden, konuşmasından ve danışmanlığından memnunuz. Bunlar çok önemli. Başarılarının devamını dileriz.
m...
Güzelliğine yakışır bilgi donanımına sahip Allah ondan razı olsun çocuğumuzla iyi ilgilendi. Ender beyle paslaşarak yaptıkları uygulama neticesi çocuğumuzda iyileşmeler görüldü. Tekrar teşekkürler Nagihan hocam.
Nagihan Saday Duman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nagihan Saday Duman, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Nagihan Saday Duman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Dikkat Testleri, Çocuk Kaygı Ölçekleri, Otizm Değerlendirme Ölçeği, Bireysel Terapi, Çocuk Gelişim Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Oyun Terapisi, Psikoterapi.
Nagihan Saday Duman adresi nerede?Nagihan Saday Duman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mustafa Kemal Mahallesi, 2118. Caddesi, No:4 Maidan İş ve Yaşam Merkezi, B Blok Daire:15 Çankaya/Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nagihan Saday Duman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nagihan Saday Duman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nagihan Saday Duman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nagihan Saday Duman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nagihan Saday Duman hangi dilleri konuşuyor?Nagihan Saday Duman ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nagihan Saday Duman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nagihan Saday Duman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nagihan Saday Duman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nagihan Saday Duman hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Nagihan Saday Duman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Psikiyatristleri