Barış Mahallesi Belediye Caddesi No:30/175 Ginza Lavinya Park, Beylikdüzü, İstanbul
Bitmek bilmeyen eklem ağrılarım vardı. Hocamla tanışmamı sağladığınız için teşekkür ederim. Eklem içi kolejen uygulaması yaptı. Çok memnunum. Ağrılarımdan eser kalmadı. Kendisine çok teşekkür ederim.
Omuz kireçlemesi sikayetimle hocama basvurdum. Daha önceden çok çektim bu rahatsızlıktan. Omzum çok ağrıyordu. Hocamı buldum. Kolejen uygulaması yaptılar. Çok memnun kaldım. Şikayetlerim hiç yok denecek kadar azaldı. Teşekkür ederim.
Nail beyi uzun zamandır tanıyorum. Her tanıdığıma da öneriyorum. Güvenilir bir doktor. Tereddütsüz gidebilirsiniz. Kış mevsiminde bağışıklık tedavisi için kendisine başvurdum glutatyon ve c vitamin takvitesi aldım. Mezoterapi tedavisi de aldım. Ve hacamat tedavisi de oldum. Ben çok memnunum doktor beyin uyguladığı tedavi yöntemlerinden. Ellerinize sağlık.
y.....
Hacamat tedavisi için kendisiyle iletişim kurduğum andan itibaren benimle çok ilgilendi. Çok araştırmıştım ve hocam da daha ayrıntılı hacamat tedavisini bana açıklayınca kendisine yaptırdım. Nail bey, iletişimi de hastalarıyla çok iyi. Ağrılarım için hacamat yaptırmak için ararken tavsiye üzerine buldum. Çok memnun kaldım. Yaptırmak isteyenlere tavsiye ederim.
Havaların soğumasıyla tavsiye üzerine gittiğim Nail bey çok ilgili ve her sorunun yanıtını açıklayıcı bir hekim. Her sene gripten yataktan çıkamazdım. Koronadan da çok korkuyorum. Ozon tedavisi ve alternatif tıp sayesinde gerekli vitaminlerimi de aldım. Normalde aralık ayına kadar 2-3 kere hastalanırdım ama Allaha şükür bir kere bile rahatsızlanmadım. Kendimi de çok iyi hissediyorum. Havaların soğumasıyla tavsiye üzerine gittiğim Nail bey çok ilgili ve her sorunun yanıtını açıklayıcı bir hekim. Her sene gripten yataktan çıkamazdım. Koronadan da çok korkuyorum. Ozon tedavisi ve alternatif tıp sayesinde gerekli vitaminlerimi de aldım. Normalde aralık ayına kadar 2-3 kere hastalanırdım ama Allaha şükür bir kere bile rahatsızlanmadım. Kendimi de çok iyi hissediyorum.
o.....
Nail beye annemi götürdüm. Menepoz sonrasında dizlerinde sıvı azalmış, ayrıca annem çok kilolu, morbid obez. Ve hocam tavsiye üzerine gittik. Dizlerine iğne vurulmasından çok korkuyordu. Hocamız çok güzel ilgilenerek tedavi için iğne vurulmasından çok kök hücre tedavisi yapalım dedi. Güven veren bir yapısı var hocamızın bu yuzden annem hiç düşünmeden kabul etti. Nail hocamızın uygulamış olduğu tedaviyle birlikte annem kısa sürede ağrılarından kurtuldu.
p.....
Önce teşekkür ederim. Nail beyin uyguladığı kök hücre tedavisiyle ağrılarımdan kurtulup sağlıklı bir hayatın sahibi oldum. Artık ayağa kalkmak bile zorluktu. Hepsinin geçiren ve bana kök hücre tedavisini öneren doktor beye teşekkür ediyorum.
sa...ğ
Merhaba Nail hocamı doktor araştırırken karşıma çıkan ve Karşıma çıktığı için çok şanslı hissettiğim bir doktor. Benim geçmeeyen diz ağrılarım hayatımı nasıl etkilediği konusunda sözel olarak anlatmam zor. Nail hocam kök hücre yaptı bana. O bir türlü çözüm bulamadığımız geçmeyen ağrılarım geçti. Teşekkür ederim.
Hacamat yaptırdım Nail Beye. Çok memnunum. Çok da iyi geldi. Hocam ve ekibine ilgisi için teşekkür ederim. Başarılarınızın devamını dilerim. Saygılarımla.
Merhaba benim omzumda yırtık vardı ağrısı ve yasadığım o sıkıntının çaresi hocamızın uyguladığı kök hücre oldu sayesinde iyileştim hocama teşekkür ederim iyiki kendisiyle karşılaştım.
Nail Derelioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nail Derelioğlu, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Nail Derelioğlu adresi nerede?Nail Derelioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barış Mahallesi Belediye Caddesi No:30/175 Ginza Lavinya Park İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nail Derelioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nail Derelioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nail Derelioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nail Derelioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nail Derelioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nail Derelioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 46 hasta / danışan, Nail Derelioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları