Çok olumlu ve yardımcı bir doktor. Lupus ile ilgili gittim. Kendimi çaresiz hissederken bana çok yardımcı oldu ve rahatlattı.
m....s
Gönül rahatligiyla tavsiye edebilecegim bi doktor Nail bey in tedavisiyle cok rahatladim senelerdir doktor doktor gezdim ama bir turlu teshis konulamadi Nail beyle tanistiktan sonra agrilarim azaldi cok memnunum tedavi surecindeyim su an.Allah razi olsun doktor beyden
j....l
Dr Nail Hızlı mesleğinde çok deneyimli, hala klinik muayene ile hastalıkları teşhis edebilen, teşhisini doğru tahliller ile destekleyen, tok gözlü bir hekim. Amerika Birleşik Devletlerine taşınmama rağmen, kendisini her altı ayda bir ziyaret ederek muayene oluyorum. Dikkatli olduğu için hiçbir belirtiyi gözardı etmemesi bana güven veriyor. İyi bir iç hastalıkları uzmanı ve romotolog'a ihtiyacınız varsa şiddetle tavsiye ederim. J. Aral
ün...a
ismim ünal kaya izmirde yaşıyorum çok hastane ve hekim gezdim bu hastalıkla ilgili ama bi çare bulamadım takii DR. NAİL. beyi tanıyana kadar çok memnunum öğle rahatsızdımki saçımı bile tarayamıyodum şimdi çok çok iyiyim allah razı olsun NAİL bey gerçekten çok iyi bu konuda tüm bu tarz rahatsız olan kişilere tavsiye edrim aynı zamanda iç hastalıklarında da tüm hastalar geçmiş olsun şimdiden
mu...a
doktor bence işnin ehli birisi verdigi ilaçların dahi ne kadar zamanda neler yapacagını biliyor 28 yaşında eklem romatizması hastalıgına yakalandım kendisine gittigimde ayagımın üzerine basamaz haldeydim şimdi ilaç kullanmayı bıraktım ve çok iyiyim herkeze gönül rahatlıgı ile tavsiye ederim
Nail Hızlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nail Hızlı, Romatoloji.
Nail Hızlı adresi nerede?Nail Hızlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ali Çetinkaya Bulvarı 1394 Sok.15/1 Birlik Apt. İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nail Hızlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nail Hızlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nail Hızlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nail Hızlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nail Hızlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nail Hızlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Nail Hızlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Romatologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Romatologlar