Dermatoloji Randevusu
Hemaferez
Kontrol Randevusu
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Dr. Nailya Erzen adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Nailya Erzen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nailya Erzen, Dermatoloji. Size Nailya Erzen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Dermatoloji Randevusu, Normal Randevu, Hemaferez, Kontrol Randevusu, Fototerapi, Diyabetik Ayak Tedavileri.
Nailya Erzen adresi nerede?Nailya Erzen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No:63 Didim (Yenihisar)
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nailya Erzen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nailya Erzen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nailya Erzen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nailya Erzen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nailya Erzen hangi dilleri konuşuyor?Nailya Erzen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nailya Erzen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nailya Erzen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Nailya Erzen hangi sigortaları kabul ediyor?Nailya Erzen, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Nailya Erzen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Didim (Yenihisar) Behçet Hastalığı
Didim (Yenihisar) Cilt Hastalıkları