Radyoloji Randevusu
Abdominal Ultrasonografi
Prof. Dr. Naime Altınkaya
Bilgisayarlı Tomografi (BT- CT)
Boyun Ultrasonu
Karotis Ultrasonu
Lenf Nodu Biyopsisi
Mamografi
Prof. Dr. Naime Altınkaya
Manyetik Rezonans Görüntüleme (MRG- MRI)
Meme Biyopsisi
Yeni Doğan Kalça Ultrasonu
Yumurtalık Kanseri
Gelişimsel Kalça Displazisi (GKD) Tarama Programı
Prof. Dr. Naime Altınkaya
2003’de Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Adana Araştırma ve Uygulama Hastanesinde Radyoloji uzmanı olarak çalışmaya başlayıp 2008 yılında Öğretim Görevlisi, 2010 yılında da Yardımcı Doçent Doktor kadrosuna atanmıştır. 2011 yılında Yükseköğretim Kurumu tarafından düzenlenen Doçentlik sınavında başarılı olarak Doçent Doktor ünvanı almıştır. 2017 yılında Başkent Üniversitesi Radyoloji Anabilim Dalında Profesör kadrosuna atanmıştır.
2011 yılında Türk Radyoloji Derneği Yeterlilik sınavında başarılı olarak yeterlilik belgesini almış ayrıca 2015 yılında da radyoloji üst dalı, Türk Nöroradyoloji Diploması’nı almıştır.
Türk Radyoloji Derneği (TRD), Türk Manyetik Rezonans Derneği (TMRD), Türk Nöroradyoloji Derneği (TNRD), Türk Tabipler Birliği üyesidir. Dr. Altınkaya evlidir ve bir erkek çocuğu vardır.
ha...a
2020 Yılından bu yana Gerek Eşim ve Gerekse kızım olmak üzere detaylı kontrollerimizi yapmaktayız. Her şeyden önce inanılmaz bir güven veren ve detaylı açıklamalarıyla birlikte hastayı inanılmaz güven vermektedir. Bu açıdan yıllardır Hocamızın deneyim ve öngörüleri ile birlikte sağlık taramalarımızı güvenle yaptırmaktayız. İyi ki hayatımızda oldunuz hocam. Sevgiler, saygılar
ro...a
Naime hanıma Antalya dan geldim tiroid de nodülü vardı bir türlü aydınlatıcı bir sonuç alamamıstım çok güzel aydınlattı beni. Genel olarak ultrason ile tüm vücut değerlendirmesinde bulundu.içim rahat bir şekilde yanından ayrıldım.
e....p
Göğüs ağrısı şikayetiyle gitmiştim. Meme ultrasonu çektirdim ve temiz çıktı. Gerçekten çok ilgili ve işinde gayet iyi bir doktor.
h...
Benim annem onkoloji hastası, meme kanseri. Genel cerrah doktorumuz sayesinde tanıştık ve iyi ki yönlendirdi. İyi ki tanıdık Naime hocamın yaptığı operasyon sayesinde çok şükür, annem gayet iyi. Ben gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Hele ki bu kadar ciddi bir hastalık kesinlikle es geçilmemeli. Doktorumdan da çok memnunum, iyi ki varlar.
m....g
Bu süreçte yollarımız kesiştiği için çok şanslıyım. Başka bir hastaneden aldığım biyopsi istemi ile Naime hanıma geldim ve tamamen çökmüş bir şekilde girdiğim muayeneden kalbimden kelebekler uçuşarak çıktım. Biyopsi yerine 6 aylık rutin kontrol kararı aldık ve 1.5 senedir düzenli olarak kontrollerime gidiyorum. Her defasında gerek ekibi gerek Naime hanımın güler yüzü hoş sohbeti aydınlatıcı ve detaylı muayenesi sayesinde gönül rahatlığıyla ve huzurla oradan ayrılıyorum . O kadar kıymetli ki bir doktorun yanından bu güven ve huzurla ayrılmak. Eğer böyle bir süreçten geçiyorsanız bir kez olsun Naime hanıma muayene olursanız ne demek istediğimi anlayabilirsiniz. Siz hep olun sizin gibi güler yüzlü empati yeteneği güçlü doktorlara o kadar ihtiyacımız var ki çok kıymetlisiniz...
fu...ü
Öncelikle şunu söylemek isterim ki muayeneye giderken içimde endişe ve korku vardı. Naime hocamın beni kapıda güler yüzle, samimi ve içten karşılaması USG sırasında detaylı bir şekilde aydınlatması içimi çok rahatlattı. İşini severek ve özenle yapan bir doktor. İyi varsınız Naime hocam. Gönül rahatlığı ile gidebileceğiniz alanında uzman bir doktor.
a...
Prof. Dr. Naime Altınkaya'ya bir doktor tavsiyesiyle gittim, meme kanseri teşhisi konmuştu. Doktorumun bana olan ilgisi, tedavisi, insanca yaklaşımı hastalığımın en kotu zamanında bana motive oldu. İlgisinden, güler yüzünden, tedavisinin başarısından dolayı çok memnunum. Tüm çevremdeki yakınlarıma ve arkadaşlarıma güvenle tavsiye ediyorum.
g...
Meme kanseri şüphesi yüzünden başvurduk. Doktor hanıma başka bir doktor tavsiyesiyle ulaştım. Tüm işlemlerim çok hızlı, rahat ve hijyenik bir şekilde geçti. Daha sonrasında doktor hanım çevremdeki kişilere de tavsiye ettim. Alanında çok bilgili ve çok tecrübeli, kendisi ve çalışanları çok cana yakın güler yüzlüler.
e ...ö
Meme kanseri teşhisi sonrasında görüşünü almak için tanıştım, iyi ki dedim içimi rahatlattı moral verdi, işinin ehli olduğunu düşünüyorum.
Saygıdeğer hocam kızımın meme fibroadenomun tedavi sürecinde USG konrolleri ve biyopsi için muayenehanenize gelmiştik. Kızımın endişeleri vardı gerçekten ilgili ve şefkatli yaklaşımınız bizleri çok mutlu etti elinize emeğinize sağlık hiç tereddüt etmeden geleceğimiz hekimlerdensiniz saygılarımla
Naime Altınkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Naime Altınkaya, Radyoloji. Size Naime Altınkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Karotis Ultrasonografisi, Abdominal Ultrasonografi, Tiroid Iğne Biyopsisi, Karotis Ultrasonu, Kanser Görüntüleme Kanser Deteksiyonu, Meme Biyopsisi, Meme Ultrasonu, Mamografi, Yeni Doğan Kalça Ultrasonu.
Naime Altınkaya adresi nerede?Naime Altınkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hurmalı Mah. Kurtuluş Cad. Central Plaza No 39 4. kat Daire 44 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Naime Altınkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Naime Altınkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Naime Altınkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Naime Altınkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Naime Altınkaya hangi dilleri konuşuyor?Naime Altınkaya ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Naime Altınkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Naime Altınkaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Naime Altınkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 44 hasta / danışan, Naime Altınkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Naime Altınkaya hangi sigortaları kabul ediyor?Naime Altınkaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Radyologlar
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Radyologlar