Hasta
Annemin beli tutuldu. Borsa semt polikliniğinde beyin cerrahi polikliniğine randevu alarak gittik. Randevu saatimizde hiç beklemeden muayeneye girdi annem.
Daha önce hiç tanımıyorduk. Annemi dinleyip detaylı muayenesini yaptı. Tetkikler istedi. Reçete ettiği ilaçları detaylı bir şekilde anlatıp tarif etti. Tedavi süresince neler yapması gerektiğini detaylıca anlattı. Annemin her sorusuna sabırla ilgiyle cevap verdi.
Tedavinin 3. Günündeyiz, şu an annem çok iyi yapma bana bu ilaçları yeter iyileştim ben diyor
Kendisine çok teşekkür ederiz. İyi ki var
mü...n
Çok dğerlive başrılı bir hekim.
Naime Şahika Liva Cengiz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Naime Şahika Liva Cengiz, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Naime Şahika Liva Cengiz adresi nerede?Naime Şahika Liva Cengiz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yunus Emre, Akyokuş Sk Meram
Adresine gitmek zorunda kalmadan Naime Şahika Liva Cengiz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Naime Şahika Liva Cengiz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Naime Şahika Liva Cengiz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Naime Şahika Liva Cengiz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Naime Şahika Liva Cengiz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Naime Şahika Liva Cengiz hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Naime Şahika Liva Cengiz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Meram bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Meram bölgesinde SGK kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları