Dt. Naime Ünlü Kaya Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olmuştur, Klinikesse Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde hizmet vermektedir. Genel diş hekimliğinin yanında;estetik diş hekimliği,porselen lamina,zirkonyum,e max,gülüş tasarımı,çocuk diş hekimliği alanlarında hizmet vermektedir.

Mia Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Panayır mah 3. Pınar cad Alpiş Aden House sitesi 254/E, Osmangazi, Bursa

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Naime Ünlü Kaya

Diş Hekimi Randevusu

Diş Hekimi Randevusu

Konum: Klinik Esse Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Estetik Dolgu

Naime hanıma ön iki dişimin çapraz ve üst üste olması şikayetiyle gittim. Genel diş kontrolüm yapıldı ve ön dişimde çürük dolayısıyla dolgu yapılmasi gerektiği çapraz ve üst üste olma nedeniyle de estetik dolgu olması gerektiği söylendi. Naime hanım çok ilgili hastasını rahatlatan diyalogları mükemmel sonuç ise harkulede idi kendisine çok teşekkür ediyorum bundan sonrası için kesinlikle tercih edeceğim bir doktor teşekkürler

U
Konum: Klinik Esse Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Diğer

Herkese tavsiye ediyorum Naime Hanımı.Tüm gerekli açıklamaları yapıyor,işini iyi bir şekilde yapıyor çok samimi ve sıcak kanlı.Düşen 2 diş dolgusu için muayene gittim tüm gerekli kontroller yapıldı.Kanal tedavi,estetik dolgu ve 20lik diş çekimi ve bazı dolgu dişlerim için tedaviye başladık şuanlık çok memnunum herkes gönül rahatlığıyla gidebilir sağlıklı gülüşler dilerim…

Kendisinden çok memnun kaldım. Benim dişim kırılmıştı kanal tedavisi olamayacağını kaplama olacağını söyledi. Bugün kaplamalarım ve diş temizliğim yapıldı. Detaylı olarak neler yapmam nelere dikkat etmem gerektiğiyle ilgili bilgi verdi. Ben çok beğendim çok güzel bir doktor. Herhangi bir sıkıntım olursa gideceğim kişi yine kendisi olur.

Dt. Naime Ünlü Kaya

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim :)Sizin memnuniyetiniz bizim için çok önemli sağlıklı günler dilerim kontrol senslarında görüşmek üzere:)

P

Naime Hanım’dan memnun kaldım, tedavimiz devam ediyor.Güler yüzlü bir doktor kendisi. Dişlerimde köprüm vardı sıkıntı yaşamıştım baya olmuştu köprü çıkartıldı tekrar köprü işlemi yapıldı. İyileşme sürecindeyiz. Bir dişim koku yapıyordu, kokunun diş etlerimden kaynaklı olduğunu söyledi. Dişim törpülendi o koku da gitti. Kokunun neden olduğunu, hangi işlemlerin yapılacağını bana anlattı. İyi niyetli güler yüzlü bir doktor.

Dt. Naime Ünlü Kaya

Güzel yorumlarınız için teşekkürler geçmiş olsun :)

Naime Hanım'dan memnun kaldık, güleryüzlü bir doktor.Oğlumun dişi ağrıyordu, röntgen çekildi.Aslında dolgu için gitmiştik ama 3 seans kanal tedavisi yapıldı.Rahatlıkla kullanabiliyoruz dişimizi. Güleryüzlü olması, çocukla iletişimi çok iyi.Oğlum korkuyordu ama korkusunu Naime Hanım'ın konuşmasıyla yendi.

Dt. Naime Ünlü Kaya

Çocuklar bizim en kıymetli hastalarımız onların korkularını yenerek tedavilerini tamamlamak ve kliniğimizden onları gülerek yollamak en önemli amacımız:) Kıymetli yorumunuz için teşekkürler sağlıklı günler:)

İlgisinden, güleryüzü ve alakasından mutluyum.Bana kanal tedavisi ve dolgu işlemleri yapıldı.Tedavi sürecim çok iyiydi, bir sıkıntım olmadı.Sürekli dolgu yapılan bir dişim vardı, geçici dolgu konuyordu ama sürekli düşüyordu.Ona kanal tedavisi yapıldı ve çok doğal durdu.Diş estetiği yapıldı.Bütün işlemlerle alakalı detaylı bilgilendirme yaptı.İletişimi güzeldi, sıcakkanlı ve tebessümlü.Genç yaşına rağmen güven hissi veren bir doktor.Sevdim ben kendisini.