Anne Baba Ayrılığı
Çocuk ve Ergen Terapisi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Nova Psikoloji
Nalan Esra Pelit, özel bir klinikte ve Projemiz Hayat Derneği'nde staj yaparak otizm spektrum bozukluğu vaka incelenmesi ve çocuklukta duygusal ihmal konularında mesleki deneyim kazanmıştır. Lisans eğitimi sırasında LÖSEV gibi çeşitli kurumlarda sosyal sorumluluk projeleri yürütmüş ve yer almıştır. TED Üniversitesi'nden aldığı lisans araştırma desteği kazanarak alçakgönüllü övünmenin kıskançlık üzerindeki etkilerini araştırmıştır. Ayrıca, lisans eğitimi süresince çalışma fırsatı bulduğu duygu laboratuvarı ve katıldığı gönüllü çalışmalar, alana yönelik geniş bir perspektif kazanmasına katkı sağlamıştır.
Nalan Esra Pelit Psikoterapide İlk Görüşme Teknikleri, Terapi Teknikleri, Kayıp ve Yas Terapisi, Ergenler ve Gençlerle Terapi, MMPI konularında eğitimlerini tamamlayıp sertifikalarını almaya hak kazanmıştır. Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği'nden BDT eğitimi almış ve uygulamalarını bu ekole bağlı olarak sürdürmektedir.
Nalan Esra Pelit'in çalışma alanları arasında yetişkin ve ergen terapisi, ilişki ve evlilik problemleri, boşanma sonrası süreç, stres yönetimi, öfke kontrol, sınav kaygısı, mükemmeliyetçilik, özgüven problemleri, kaygı bozuklukları ve depresyon gibi konular yer almaktadır. Amacı, danışanlarına en iyi hizmeti sunarak, onların hayat kalitelerini artırmalarına yardımcı olmaktır.
Nalan Esra Pelit şu anda NOVA Psikoloji'de ergen, yetişkin, aile ve çift terapisi alanlarında yüz yüze ve online olarak hizmetlerini sürdürmektedir.
k ...
Nalan hanımla uzun süredir iş hayatımda yaşadığım kaygı ve stres üzerine çalışıyoruz. Kendisi problemlerimi objektif bir şekilde yaklaşarak, olaylara daha doğru perspektiften bakmamı sağlıyor. Kaygı ve stres alanında danışmanlık almak isteyen herkesin danışması gereken bir psikolog. İyi ki yollarımız kesişmiş.
Nalan hocam yaklaşık iki aydır hayatımda, kendimi çok çaresiz hissettiğim bir anda tanıştım kendisiyle ve hayatımı nasıl yoluna sokacağım konusunda bana ışık oldu. Hiç farkında bile olmadan yaşadığım zorlukların üstesinden beraberce geliyoruz. Böyle bir ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim Nalan hocamı.
d....k
Bulunduğunuz durumu ya da yaşadığınız hayatı sizden sabırla dinledikten sonra sizin daha iyi bir versiyonunuz olmanız için objektif şekilde yaklaşıp eşsiz bir güven ortamı oluşmasını sağlıyor Nalan Hanım. Anksiyete ve panik atak yaşadığım zamanlara odaklanmaya başladık ilk seanstan itibaren. Yaptığımız seanslar, başladığımız ilk seans dahil olmak üzere kendimi anlamamda çok yardımcı oldu. Umarım bir çok kişi kendisinin verdiği danışmanlıktan faydalanma şansına sahip olur.
e....u
Kendlm ile ilgili çözmen gereken şeyler olduğunu fark ederek Nalan Hanım ile görüşmek için yaklaşık 2 ay önce randevu aldım. Bu süreç bana çok çok iyi geldi. Nalan Hanım’ın yönlendirmeleri, görüşmelerin etkisi kendimin en iyi versiyonu olma yolunda bana ışık tuttu bundan sonra da devam edecek. Her konuda mutlaka ama mutlaka Nalan Hanım ile görüşmenizi kesinlikle tavsiye ederim.
Nalan Hanım olaylara olan bakış açımı değiştirmemi sağladı. Daha olumlu ve kendine güvenen biri olmam için beni destekledi.
Nalan hanımı internet üzerinden buldum kendisiyle kaygı bozukluğum için çalışmaya başladık bu bozukluğu çok uzun zamandır yaşıyorum ve Nalan hanımla çalışmaya başlamak bana çok iyi geldi artık daha iyi kontrol edebildiğimi düşünüyorum. Nalan hanım çok sıcak ve içten birisi beni dikkatle dinledi, önemsediğini hissettirdi, genel olarak çok memnun kaldım.
s...
Nalan hocaya arkadaşım sayesinde ulaştım. İlişki ve bağlanma sorunlarım nedeniyle başvurdum. İlişkilerimde sürekli güvensizlik ve bağlanma zorlukları yaşıyordum, ilişkilerimi olumsuz etkiliyordu. Nalan hocanın sıcak ve anlayışlı yaklaşımı beni çok rahatlattı. Seanslarımız boyunca, çocukluk dönemimden gelen travmaların ve duygusal yaraların bugünkü ilişkilerimi nasıl şekillendirdiğini fark ettim. Nalan hocanın rehberliği sayesinde, güven geliştirme konusunda önemli adımlar attım.
a...
Psikolog Nalan Hanım'a, online kumar bağımlılığı nedeniyle yaşadığım sorunlara çözüm ararken yaptığım araştırmalar sonucunda ulaştım. Bu bağımlılık yüzünden işimi, ailemi ve genel olarak hayatımı kontrol edememeye başlamıştım. Gerçekten zor bir dönemden geçiyordum ve profesyonel yardım almam gerektiğini anladım. Nalan Hanım ile gerçekleştirdiğimiz seanslar sayesinde bağımlılığımı kontrol etmeyi, dürtülerimi yönetmeyi ve hayatımı yeniden düzene sokmayı öğrendim. Bu süreçte bana olan sabrı, anlayışı ve desteği, kendime olan güvenimi yeniden kazanmama yardımcı oldu.
s...
Depresyonla mücadele ederken yakın bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. İçinde bulunduğum durumdan çıkmak benim için gittikçe zorlaşıyordu; sabahları yataktan kalkmak bile büyük bir mücadele haline gelmişti. İşime odaklanamıyor, sevdiklerimle vakit geçirmekten kaçınıyordum ve sürekli bir yorgunluk hissi içindeydim. İlk seansımızdan itibaren Nalan Hanım'ın samimi ve güven verici yaklaşımı sayesinde kendimi rahat hissettim. Seanslarımız sırasında, depresyonumun altında yatan nedenleri anlamama yardımcı oldu ve bilişsel davranışçı terapi yöntemleri ile olumsuz düşünce kalıplarımı fark etmemi ve bunlarla başa çıkmamı sağladı. Günlük hayatımı yeniden yapılandırmak için verdiği küçük ama etkili tavsiyeler sayesinde, yaşam kalitemde belirgin bir iyileşme oldu ve depresyon belirtilerimde ciddi bir azalma fark ettim. Nalan Hanım, sadece bir terapist değil, aynı zamanda zor zamanlarımda yanımda olan bir destekçi oldu.
b...
Nalan Hanıma bir tanıdığım sayesinde ulaştım. Travma ve anksiyete sebebiyle başvurdum. Tamamen güvenip kendimi açabildiğim, kendimi yavaş yavaş keşfetmeye başladım bu süreçte. Birlikte çalıştığımız konularda ilerlemeler fark ettim. Birlikte bu yolculukta olmaktan çok mutluyum.
Nalan Esra Pelit isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nalan Esra Pelit, Psikoloji. Size Nalan Esra Pelit tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi.
Nalan Esra Pelit adresi nerede?Nalan Esra Pelit şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ufuk Ünv. Cd No:3, Kızılırmak, Paragon Tower, Kat:23 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nalan Esra Pelit isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Nalan Esra Pelit uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Nalan Esra Pelit isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nalan Esra Pelit, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Nalan Esra Pelit hangi dilleri konuşuyor?Nalan Esra Pelit ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Nalan Esra Pelit isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nalan Esra Pelit tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nalan Esra Pelit hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Nalan Esra Pelit hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar