Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Alexander Pratik Yetenek Testi
Bender Gestalt Motor Algı Testi
Benton Görsel Bellek Testi
Tümünü gösterSigortasız hastalar
Mansuroğlu Mahallesi Haşim İşcan Caddesi No : 6 Bulut Apartmanı Daire : 19, İzmir
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Cinsel Terapi
Dinamik Psikoterapiler
Draw A Person
Nalan Gençer Muayenehanesi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ect(Elektrokonvülsif) Terapi
Louisa Duss
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Otizm Görüntüleme Ve Tanısı
Nalan Gençer Muayenehanesi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Transaksiyonel Analiz
Varoluşçu Psikoterapi
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Nalan Gençer Muayenehanesi
Nalan hocanın sevecenliği, gençlerin yanında olduğunu hissettirmesi,direkt gelip sarılması ve öpmesi kesinlikle yalnız hissettirmeyen güven veren samimiyetini belirtmeden geçmek istemedim. Süreç boyu kendimi yalnız hissetmediğim ‘ İyi gelmişim tedaviye başlamışım ‘dedirten herkese önerdiğim bir klinik. Aile danışanı Gül Hanımın pozitifliği ve güleryüzünü de es geçmemek lazım. Kısacası kesinlikle kendim için bulduğum doğru adres.
d....̇
Psikiyatrist Nalan Hn. alanında oldukça ehil bir hekim. Zorlu bir travmatik süreç içerisindeyken kendisiyle yollarımız kesişti. Kılı kırk yaran birisi olarak ,kendisinin tecrübesine güvenerek çıktığım yolda çok memnun kaldım. Süreci çok iyi yönetti ve hatta daha da ileriye giderek hayat boyu kendi kendimin klavuzu olmamı sağladı. Kendimi çok daha iyi anlamama sebep olarak hayata bakış açımı değiştirdi diyebilirim. kendim de bir sağlıkçı olarak gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Eğer desteğe ihtiyaç duyuyorsanız mutlaka danışın.
Oldukça bunalımlı, baskı altında hissettiğim son birkaç yılın ardından sürekli akıntıya karşı ilerlemekten hevesim kırılmış durumumda, nerede nasıl olmam gerektiğinin bilinmezlikleri ile yorgun düşmüştüm. İlk görüşmemizde bile düşüncelerimin karşılık bulduğunu sezmek inanılmaz bir tecrübeydi. Güven içinde kabul edildiğimi seçebildiğim sakin bir ortam yarattık görüşmelerimiz süresince. Kendini tanıyabilmek, sevebilmek kadar zor bir yolu artık yalnız yürümediğimden olgunluğumun henüz kavuşmadığım alanlarına sağlam basabilecek cesareti toplayabileceğime inanıyorum.
Nalan Hanım ile tanıştığımızda çok ciddi depresyon geçirmekteydim ve ne kendime ne de hayata inancım yoktu. Sayesinde önce kendimi tanıdım, ilk defa kendi varlığımı ve değerimi görmeyi öğrendim. Yıllarca üzerini örttüğüm travmalarımla yüzleşip yaslarımı doğru şekilde tutmaya başladım. Kendi değerimi bana gösterdiği ve beni kendimle barıştırdığı için kendisine müteşekkirim. Daha çok yolum var farkındayım ama bu yolda yalnız olmadığımı her ihtiyacım olduğunda bana ışık olacağını biliyorum. İyi ki o ilk adımı atıp randevu almışım.
Nalan gencer aktas psikyatri doktorindan tedavi surecinden memnun kalmadim...cunku bnde bipolar bozukluk varmis bana psikoz teshisi koydi...verigi ilaclarda iyi gelmedi yan etki yapti..doktor degistirdik onun ilaciyla duzeldim
ç....m
Nalan hanımla başka bir hastası vasıtası ile tanıştım. Kendisiyle yalnızca 1 kere görüşerek ataklarıma son verdi ve daha iyi hissetmeme neden oldu. Doktor görüşmesine değil de sanki bir arkadaşıma ziyarete gitmişim kadar içten ve samimiydi. Ankara’da yaşıyorum ve Bir daha ki İzmir ziyaretim yalnızca kendisi için olacak. Görüşmemiz esnasında 1 kere bile saatine bakmadan , gerçekten sorunlarıma odaklandı. Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum .
se...e
sevgili nalan hocam buraya görüşlerimizi bildirebileceğimiz alana ne yazsam azdır insanın sizin isminin geçtiği yerde nasıl olduğunu anlamadığım mutluluk huzur ve neşe sarıyor bedenimi bunu nasıl başarabilir ki bi insan o kadar sinirli öfkeli endişeli kederlide olsam yanınıza geldiğimde gülücük saçan yüzünüz insanın içini öylesine ısıtıyor ki kıyıya vuran dalgalar gibi birer birer arındırıp huzur doluyor insanın yüreği dediğim gibi isminizin bile geçtiği yerde lal oluyor insan kelimeler kıfayetsiz kalıyor yetmez ki anlatmayla bitmez ki hayatımdaki en güzel şeylerin sizi tanımakla başladığı için çok şanslı buluyorum kendimi iyiki sizi tanıdım iyiki doktorum oldunuz iyiki bir arkadaşsınız iyiki bir anne iyikilerde bitmez kanatlarınızı yanınıza geldiğimde görebiliyorum allah size sağlıklı ömürler nasip etsin çok teşekkür ederim ben sercan
z.....
Oğlumun rahatsızlığı nedeniyle gitmediğimiz psikiyatr kalmamıştı. Ta ki Nalan hn. tanışana kadar. Hiç bu kadar insan sevgisiyle dolu bir hekim tanımadım. Oğlum artık gayet iyi. Şükran duyuyorum. Z.O.
t....a
Dr. Nalan Hanımla tanışmam yıllar öncesine dayanıyor. Ozamanlar çaresiz,umutsuz ve güçsüz bir haldeyken bir tesadüf eseri kendisiyle tanıştım. daha ilk görüşmede sıcaklığı sarıverdi beni.Devam eden terapilerden sonra gördüm ki, onun uyguladığı doğru tedavi ve terapi sonrası eskisinden daha güçlü ayaktayım.İyi bir doktor sağlam bir dost.herşeyden önce insan gibi insan.Yolunuz düştüyse şanslısınız...
is...l
o doktor evvel gönülleri hitap eden o gülümsemesi ve hitabıyla daha reçete yazmadan o sıcaklıgınla çok iyi bir insan iyiki varsınız çok teşekkürler nalan hocam
Nalan Gençer Aktaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nalan Gençer Aktaş, Psikiyatri. Size Nalan Gençer Aktaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Alexander Pratik Yetenek Testi, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Draw A Person, Ect(Elektrokonvülsif) Terapi, Fototerapi, Gessell Gelişim Testi.
Nalan Gençer Aktaş adresi nerede?Nalan Gençer Aktaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mansuroğlu Mahallesi Haşim İşcan Caddesi No : 6 Bulut Apartmanı Daire : 19 İzmir
- Bornova İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nalan Gençer Aktaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nalan Gençer Aktaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nalan Gençer Aktaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nalan Gençer Aktaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nalan Gençer Aktaş hangi dilleri konuşuyor?Nalan Gençer Aktaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nalan Gençer Aktaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nalan Gençer Aktaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nalan Gençer Aktaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Nalan Gençer Aktaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikiyatristler