Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Robotik Cerrahi
Yüksek Riskli Gebelik Takibi
1989 yılında Cerrahpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi
i bitirdi.
Nalan hanimla ilk kez rutin kontrol ve hamileliğe engel bir durum var mi diye öğrenmek amacıyla tanışmıştık. O zamanki yaklaşımından çok memnun kaldığım için hamile olduğumu öğrenince hemen kendisinden randevu aldım. O odaya insan ne heveslerle giriyor, kalp atışını ne zaman duyarız, bebeğimizi ne zaman göreceğiz derken ilk muayenede bir terslik olduğunu anladık. Ertesi gün yeniden çağırdı ve teşhis net olarak koyuldu. O sırada bizimle birlikte üzüldü ama bir yandan peşinde olacağız, deneyeceğiz diye motive etti. Risklerden, seçeneklerden ve tecrübelerinden bahsetti. Ne zaman istesek ulaşabildik. Ilac tedavisini denedik ancak etkili olmadığı için birlikte ameliyat kararı aldık. Öğrenmemden 10 gün sonrası ameliyat oldum. Şöyle söyleyeyim ameliyattan önceki gece sabaha kadar ağrıdan uyuyamamıştım ama ameliyat sonrası o ağrıların 10da 1i bile yoktu. Eşim inanılmaz panik biridir, o da stres olmadan süreci atlattı. Her zaman karşımızda bilgi, netlik ve tecrübe vardı.Mutlaka tavsiye ederim.
gü...l
Biraz önce çıktım yanından,çok güler yüzlü, işine hakim,hastaları ve iş arkadaşları tarafındanda takdir gören ve bence bu takdiri hakeden bir hanım efendi.Tanıstıgıma çok memnun oldum.istanbuldakı doktorumuz artık Nalan hanım. Regl düzensizliği ve kist endişesi ile gitmiştim. Muayeneden çok çekindiğim için zorlandım.Ama beni çok rahatlattı. B6nun biz kadınlar için ne kadar önemli olduğunu bilirsiniz. Sonuçlarım iyi.Herkeze sağlık dilerim.
Nalan Karacaoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nalan Karacaoğlu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Nalan Karacaoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Da Vinci Robotik Cerrahi.
Nalan Karacaoğlu adresi nerede?Nalan Karacaoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beylikdüzü Cad. No:3 Beylikdüzü
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nalan Karacaoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nalan Karacaoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nalan Karacaoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nalan Karacaoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nalan Karacaoğlu hangi dilleri konuşuyor?Nalan Karacaoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nalan Karacaoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nalan Karacaoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nalan Karacaoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Nalan Karacaoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nalan Karacaoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Nalan Karacaoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenler Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sultangazi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Beylikdüzü bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde NN Hayat Ve Emeklilik kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları