2000 yılından itibaren başta okullar,şirketler,emniyet teşkilatı,belediyeler ve üniversiteler olmak üzere bir çok yerde eğitim seminerleri ve konferanslar vermeye başladım.Alan içinde psikolojik danışmanlık,terapi ve eğitim semineri hizmetleri vermemin yanı sıra aynı zamanda araştırmalar yapan,makaleler ve eğitim programları yazan bir uzman olarak mesleki çalışmalarımı sürdürdüm.
2005 yılından itibaren kurumlardan gelen talepler üzerine part-time olarak özel hastane,özel tıp merkezi,özel huzurevi,özel rehabilitasyon merkezi,stratejik araştırma merkezi,futbol takımı gibi kuruluşlarda psikologluk yaptım.A Milli Futbol Takımı,Sivasspor gibi futbol takımlarına mentör psikolog olarak destek verdim.Bazı özel şirketlerde danışmanlık ve personel eğitimi noktalarında çalışmalar yürüttüm.Yüksek Motivasyon Başarı Programı,Hiperaktif Çocuklarda Bilişsel Otokontrol,Etkili İletişim ve Kişisel Gelişim Eğitimi,Belirsizlik Sendromu,Her Şey Sizde Başlar,Futbol Psikolojisi,Siyaset ve Seçmen Psikolojisi ve Evlilik Okulu Eğitim Programı gibi eğitim programlarını yaptığım kişisel araştırmalar sonrasında bir eğitim programı olarak yazdım.
Meslekte psikolojik danışmanlık, psikolojik destek,psikolojik eğitim ve psikoterapi çalışmalarını diğer yaptığım işlerle birlikte hiç ara vermeden sürdürdüm ve uzun zaman İstanbul'da bir psikolojik danışmanlık merkezinin başında oldum.Bu süreçte Etkili İletişim,Bilişsel Davranışçı Terapiler,Eklektik Terapiler ve Evlilik Terapileri konularında meslektaş genç psikolog arkadaşlara meslek içi eğitimler verdim.İki siyasi parti genel başkanına Siyaset ve Seçmen Psikolojisi konusunda danışmanlık yaptım.Bir TV dizisine de konsept danışmanlığı çalışmam oldu.
Mesleğin hemen hemen tüm aktivite alanlarında çalışma ve deneyim kazanma imkanım oldu.2004-2006 yılları arasında yaptığım bir araştırma sonucu yazdığım Evlilik Okulu Eğitim Programı ile ülkemizde evlilik terapilerinin gelişmesinde önemli katkılarım oldu.Bu eğitim programını yazmam sonrasında evlilik sorunları yaşayan çiftlerden daha fazla talep görmeye başladım.Evlilik sorunları,cinsel kimlik sorunları,cinsel sorunlar,kişilik dağılmaları,belirsizlik sendromu gibi sorunlar yaşayan vakalar ve deneyime önem veren insanların daha çok tercih ettiği bir uzmanım.Sağlık Balanlığı'nın "Psikolojinin Tıbbi Uygulamaları" yetki sertifikası sahibi bir uzmanım.
Çalışmalarımı bilimsel disiplinlere,sırdaşlığa,iletişim samimiyetine önem vererek sürdürürüm.Mesleki olarak 27. yılını çalışan ve artık deneyimi oturmuş bir uzmanım.5 yıl öncesinde İstanbul'un yoğunluğundan uzaklaşmak istediğim için daha sakin bir şehir tercihiyle Kocaeli bölgesine yerleştim.Mesleki faaliyetlerimi burada sürdürüyorum.Evli ve 3 çocuk babasıyım.
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Evlilik Terapisi
Elit Psikoterapi ve Evlilik Terapileri Merkezi
Namık beyle 5 ay kadar öncesinde tanıştım bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine kendisine başvurdum borderline ve alkol problemim var kendisinin yönlendirmeleri ve tavsiyesi üzerine alkole daha mesafeliyim ve öfkemi yönetmeyi öğrendim Namık bey gerektiğinde bir dost gibi her aradığımda ulaşabiliyorum ve usanmadan beni dinliyor, yönlendiriyor
er...l
Namık Bey ile yaklaşık 1.5 sene önce terapilerimize başladık. Cinsel kimlik problemi yaşayan bir gençtim. Terapiye başlamadan önce çok araştırma yaptım. İşinde başarılı, tecrübeli, yıllarını bu işe vermiş birini arıyordum. Sonrasında Namık Bey ile tanıştık. İlk 1-2 terapimizi yaptıktan ve dediklerine uymaya başladıktan sonra aşılması çok zor olarak düşündüğüm sorunumda ilerleme kaydetmeye başlamıştım bile. Terapilerime başlamadan önce, şuanki hislerimi hissedeceğimi söyleseniz asla inanmazdım. Geldiğim noktadan çok memnunum. Yönlendirmesi ve verdiği direktifler çok nokta atışı. Eğer profesyonel bir elden yardım almak istiyorsanız şiddetle tavsiye ederim.
u....k
Namık hocama eşimle birlikte aile terapisi desteği almak için gittik. Aile içerisinde iletişim çatışmaları yaşıyorduk. Namık hocam bilgisi, deneyimi ve samimiyetiyle öncelikle bize güven veren bir uzman oldu. Sorunlarımızı paylaşırken sadece dinlemekle kalmadı bize o sorunların çözümü ile ilgili atmamız gereken somut adımları anlattı. O somut adımları doğru sıraya koyarak anlamamızı ve uygulamamızı sağladı. Böylece hem mevcut sorunlarımızı çözebildik hem de eşimle beraber sorunlarımız karşısında sorun çözme becerimizi kazandık. Halende gerek duyduğumuzda kendisine danışırız. Deneyimli bir uzmandan destek almak isteyen herkese öneririz.
Namık Acar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Namık Acar, Psikoloji. Size Namık Acar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Psikoterapi, Aile Danışmanlığı, Evlilik Terapisi, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Bireysel Terapi.
Namık Acar adresi nerede?Namık Acar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yürüyüş Yolu Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Namık Acar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Namık Acar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Namık Acar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Namık Acar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Namık Acar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Namık Acar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Namık Acar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Namık Acar hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Namık Acar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar