du...u
doğduğundan beri oğlumu hastalandığında namık beye götürüyorum cok ilgili bir doktor umarım izini kaybetmeyiz ve büyüyene kadar oğlumla ilgilensin istediğim tek doktor
di...t
Bir dönem Düzce'de yaşadım ve kızımı Namık Bey'e götürdum.gerçekten harika bir doktor.her zaman ulaşabiliyorsunuz. Teşhis ve tedavileri bizi hiç yanıltmadı.İnsana huzur ve güven veriyor.Kızım tekrar rahatsızlandığında keşke Namık Bey'e götürebilseydim dediğim anlar çok oldu.Kendisine sağlık ve başarılar diliyorum
ya...p
DÜZCE CİVARINDA OTURUYORSUNUZ ÇOCUĞUNUZU GÜVENLE TESLİM EDEBİLECEĞİNİZ MÜKEMMEL BİR DOKTOR.... öncelikle size güven veriyor... ne zaman oğlum hastalansa Dr. namık beye muayene ettirmeden huzur bulamıyorum.... kendisi gereksiz ilaç kullanımından sakınan annenin psikolojisini anlayabilen nadir doktorlardan...
Namık Kemal Alemdağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Namık Kemal Alemdağ, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Namık Kemal Alemdağ adresi nerede?Namık Kemal Alemdağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aziziye Mahallesi Şehit Ramazan Gel Caddesi No:7 Düzce
Adresine gitmek zorunda kalmadan Namık Kemal Alemdağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Namık Kemal Alemdağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Namık Kemal Alemdağ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Namık Kemal Alemdağ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Namık Kemal Alemdağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Namık Kemal Alemdağ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Namık Kemal Alemdağ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Namık Kemal Alemdağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Namık Kemal Alemdağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.