Üroloji Randevusu
Sistoskopi Ve Üreteroskopi
Sünnet
Transvajinal Mesane Boynu Süspansiyonu
Akdeniz Şifa Hastanesi
Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP)
Vazektomi
İntravenöz Ürografi
Akdeniz Şifa Hastanesi
Deneyimleri arasında; ASV Yaşam Hastanesi, Kayseri Kızılay Hastanesi ve Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi bulunmaktadır. Şu anda da Akdeniz Şifa Hastanesi'nde hizmet vermektedir.
gi...
Kendisi alanında çok çok iyi olan başarılı bir ürolog tedavi sürecimiz boyunca bize öok yardımcı oldu daha önce annemin böbrek taşı ameliyatını yaptı şimdi ise eşimle birlikte tedaviye başlicaz eminim yine çok memnun bir şekilde sağlığımıza kavuşacağız inşallah
Hasta
Uzun yıllardır prostat hastalığı olan eşimi ikna edip başarılı bir operasyon geçirmesini sağladığınız için ayrıca ameliyat sonra ilginiz tedavi sürecini kolaylaştırdığınız için teşekkür ederiz
Güzel sonuçlar aldık ilgili güzel bir süreçti. Bana test yapıldı ve siğil yakma durumu gerçekleştirdi. Operasyon öncesine süreci anlatımı güzeldi. Samimiyeti, anlayışlı davranışları ve muhabbeti de güzeldi.
k....a
Böbrek taşı operasyonumu gerçekleştiren doktoruma teşekkür ederim yaklaşık 15-20 dk sürdü sonrasında herhangi bir ağrı ve sızım olmadı.Operasyon öncesi ve sonrası detaylı şekilde bilgilendirildim.Hastasını önemseyen ve ilgilenen bir hekim kendisine ve ekibine teşekkür ederim (7 Ağustos 2020).
em...0
Annemin kapalı böbrek taşı ameliyatı için doktor doktor gezdikten sonra kendisiyle tanıştık. Kayseri'den Antalya'ya gelmesi bizim için büyük bir şans oldu ve diğer doktorların cesaret edemediği ya da yapamayacağını söylediği bu zor ameliyatı kendisinin uzmanlığıyla atlattık ve bir ay gecti annem şuan gayet iyi. Kendisi hem alanında uzman hem de o kadar iyi bir insan ki göstermiş olduğu ilgi ve alaka ile ameliyat öncesi ve sonrasını rahat bir şekilde geçirmemizi sağladı kendisine çok teşekkür ediyorum.
ut...8
Hocama teşekkür ediyorum. Çok korkarak gittim önce psikolojik olarak rahatlattı. Sonra tedaviyi uyguladı. Verdiği ilaç 5 gün etkisini göstermeye başladı kendisine teşekkür ederim. Çok iyi bir doktordur gözünüz arkada kalmasın.
me...z
Bir müddettir idrar yollarında sorunlar yaşıyordum.edindiğim bilgiler prostat olabileceği yönündeydi.Üroloji dalında ismini çok duyduğum Dr.Namık YILMAZ'a gitmeye karar verdim.Kayseri'de üroloji dalında eşsiz hekimliğinin yanı sıra,mükemmel bir kişilik,sade mütevazi hal ve tavırları ile oracıkta hastanın gönlüne giren,rahatlık iyileşme hissi veren bir hekim.Siz ve sizin gibilere çok ihtiyacımız var....
mu....
Merhaba benim iki yılı aşkın süredir geçmeyen ağrım vardı.bir kaç kere muane oldum bı sonuç alamadım.Sonra Namık hocama muane oldum verdiği ağrı kesici ve antibiyotikle agrilarim geçti.Kendisine çok teşekkür ediyorum ve herkese tavsiye ediyorum.
yu...ş
Değişik dönemlerde hem annemi, hem babamı rahatsızlıklarından götürdüm. Harika birisi kendisinin operatör doktor olması çok güzel.Gözünüz arkada kalmıyor. Kapalı ameliyatlarda da çok iyi. İlgi ve alakası çok güzel. Kızılay hastanesi de çok iyi, işler çok hızlı ilerliyor.
.....
Hocamla bugün tanıştım Güler yüzlü ikna edici beni sakinleştrip gönderdi Böbreğim de kist çıktı En kısa zamanda aldırmayı düşünüyorum Sayın doktoruma***** ALLAH yar ve yardımcınz olsun Başarılarınzn daim olsun inşaALLAH
Namık Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Namık Yılmaz, Üroloji. Size Namık Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Üroloji Randevusu, Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP), Prostatektomi, Sistoskopi Ve Üreteroskopi, Prostat Biyopsisi, Laparoskopik Cerrahi, Nefrektomi, Penil Protez, Sünnet.
Namık Yılmaz adresi nerede?Namık Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kuzey Yaka Mahallesi Yeşilırmak Caddesi No: 367 Varsak Köprüsü Kepez
Adresine gitmek zorunda kalmadan Namık Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Namık Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Namık Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Namık Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Namık Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Namık Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Namık Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Namık Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Namık Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Namık Yılmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Namık Yılmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kepez bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ürologlar
Kepez bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ürologlar