Doktor muayenehanesi
İstanbul

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Gercekten elleri opulesi mukemmel bir dr kizimi geniz eti ve bademcik ameliyati ettirdim ondan once kimse cocukta genizeti ve bademcik oldugunu soylememisti ve kizim onun sayesinde sagligina kavustu emekli oldugunu ogrendim ve cok uzuldum ulkemizin onun gibi iyi doktorlara ihtiyaci var

Kulaklarimla ilgili yillarca problem yasadim sonunda bi uzmanin yonlendirmesiyle Nasip Bey'e gittim. Kulak zarlarimin yenilenmesi gibi 3.5 saatlik bir operasyon gecirdim. Arkasindan farkli dr.lara farkli sebeplerle kontrole gittigimde bircogu ameliyattan kalan belli belirsiz izimi gorduklerinde elleri opulucek bir dr.mus lutfen saygilarimi iletin dediler. Gercekten mukemmel bir doktor ameliyatin ardindan ufacik bir problem dahi yasamadim. Emekli oldugunu duydum bunun icin cok uzgunuz cunku ona annem icin ayni sebeple ihtiyacimiz var. Umarim suan calistigi biryer vardir ve ona ulasabiliriz Sevgiler

Bebekliğimden beri Nasip Bey'in hastasıyım şu an 21 yaşındayım. Ve KBB sağlığımı Nasip Bey'e borçluyum. Gerçekten alanında oldukça uzman ve mükemmel bir insan. Başka bir KBB doktoruna güvenip de gidemiyorum. Nasip Bey'e bunca yıllık emeği için teşekkürü borç bilirim. Hastahane için çok büyük kayıp.

SAYIN İLGİLİ, BU BÜYÜK DOKTORUN 21 YILLIK KESİNTİSİZ HASTASIYIM.KULAK SAĞLIĞIMI BU DEĞERLİ İNSANA BORÇLUYUM.EMEKLİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİM.GERÇEKTEN HASTALARI VE SİZİN KURUMUNUZ İÇİN BÜYÜK BİR KAYIP.yENİDEN DEĞERLENDİRMENİZİ UMUYORUM. SAYGILARIMLA.

Profili düzenle veya yönet