Uzm. Psk. Dan.
Nasuh Taşkın Aydın
Psikolojik Danışma ve Rehberlik
Gaziantep 1 adres
Aldığı Eğitimler
Bilişsel Davranışçı Terapi Uygulayıcı Eğitimi (Gebze Teknik Üniversitesi)
Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Uygulayıcı Eğitimi (İstanbul Gedik Üniversitesi)
Bilişsel Davranışçı Oyun Terapisi Uygulayıcı Eğitimi (Psikoterapi ve Psikoloji Uygulamaları Enstitüsü)
Çocuk Merkezli Oyun Terapisi Uygulayıcı Eğitimi (Altınbaş Üniversitesi-EDUCERT)
Resim Analizi ve Objektif Çocuk Testleri Uygulayıcı Eğitimi (İstanbul Gedik Üniversitesi)
Erken Çocukluk Döneminde Bilişsel Gelişim ve Değerlendirme (Brain Danışmanlık)
Wechsler Çocuklar İçin Zeka Testi (WISC-R) Uygulayıcı Eğitimi (Bilgelik Enstitüsü)
Moxo Dikkat Testi (Moxo Türkiye)
Cinsel Terapi
Cinsel Terapi
Draw A Person
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Uzman Psikolojik Danışman/Psikoterapist Nasuh Taşkın Aydın
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Pedagojik Check Up
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
a....
Nasuh Bey'le kızım için görüşme sağlamıştık ve gayet memnun kaldık. Kendisinin bizlere ve çocuğuma karşı olan yakşaşımı çok iyiydi. Nasuh Bey'in bilgi düzeyi üst düzey, yerindeydi. Kendisi bizi tatmin etti. Nasuh Bey'den çok memnun kaldık. Kendisni sürekli olarak herkese tavsiye ediyorum. Çocuğumun dikkat eksikliğinden dolayı birkaç seans danışmanlık hizmeti aldık. Uyguladığı testler sayesinde dikkat eksikliğinin farkına vardık. Kendisi birkaç tavsiyede bulundu ve ciddi anlamda gelişme gözlemledim. Dikkat düzeyi daha iyi durumda.
f....
Nasuh Bey'den memnunum. Kendisi çok da güzel ilgileniyor. Seanslarımıza yeni başladık 3 seans oldu. Sürecimize devam ediyoruz ama kendisi korkulacak bir şeyi olmadığını birkaç seans sonra bitirebileceğimizi söyledi. Baba kaybımız olduğu için Nasuh Bey'le görüşme sağlamıştık. Seanslarımızdan sonra bayağı aşmış olduk. Çok şükür bir sıkıntımız yok.
Gayet olumlu bir süreçti düşüncelerimde olumlu şekilde bir süreç içindeyim. Yönlendirmeleri güzel, alanında hakim, konularda açıklayıcı, anlaşılır, ikna edici bir yönü var. Üslubu, davranışları gayet güzel. Danışanına değer veriyor. İhtiyacım oldukça devam edeceğim kendisine danışmak isteyen herkese Nasuh Bey'i öneririm.
Ben kendisinden çok memnun kaldım olumlu bir süreç geçirdim. Süreci sürekli takipte olduğu için sözlü diyalogla ve görüşerek nasıl ilerlediği hakkında onun yönlendirdiği şekilde ilerlediğimizde çok olumlu dönüşler aldık. Benim ergenlik çağında çocuğum var onunla ilgili kaynaklar hem de davranışsal olarak her şeyini değerlendirdik. Bize yardımcı oldu bu süreçte özellikle okul sürecine çok önemliydi söylediği şeyleri dikkate aldığımız için desteği bizim için yeterli oldu.
Biz Nasuh Bey'den memnunuz. 12 haftalık bir sürede toparlanacağımızı belirtmişti. Daha kısa sürede düzelme sağladı. Bize öğrenme güçlüğünüz var denmişti bunun öz güven eksikliğinde kaynaklandığını Nasuh Bey tespit etti. Bu öz güven eksikliğimizi giderdi. Çocuk daha konuşkan, ortamlara daha rahat girer oldu. Derslere de katıldığını öğrendik öğretmen de fark olduğunu söyledi. Öğrenme güçlüğünün zihinsel olduğunu söylemişlerdi fakat Nasuh Bey yaptığı testlerden öyle olmadığını söyledi çocuğun davranışlarından da bunu bize gösterdi. Çocuğum güle oynaya oraya gidiyor sürekli resimler yaparak gayet mutlu gidiyor Nasuh Bey'e. Oyun oynadıkları için kafasında herhangi bir şey oluşmadı. Ben öylesine danışmak için sadece gitmiştim ama sağ olsun kendisi çok yardımcı oldu iyi ki karşılaşmışız Nasuh Bey ile.
Nasuh Bey ile devam etmeyi düşünüyorum bana katkısı çok büyük oldu. Daha pozitif bakmayı öğrendim kendisinin sayesinde, hayatıma çok olumlu katkıları oldu, bakış açım değişti, kendimi daha iyi hissediyorum, daha olumlu gelişmeler var hayatımda. İkili iletişimi çok iyi, güler yüzlü, kendisinin yanında çok rahat hissediyorum, beni anladığını hissettiriyor.
Nasuh Taşkın Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nasuh Taşkın Aydın, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Nasuh Taşkın Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Draw A Person, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Çiz Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi.
Nasuh Taşkın Aydın adresi nerede?Nasuh Taşkın Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Batıkent Mahallesi Adnan İnanıcı Cad. No:45/B Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nasuh Taşkın Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nasuh Taşkın Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nasuh Taşkın Aydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nasuh Taşkın Aydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Nasuh Taşkın Aydın hangi dilleri konuşuyor?Nasuh Taşkın Aydın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nasuh Taşkın Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nasuh Taşkın Aydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nasuh Taşkın Aydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nasuh Taşkın Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Nasuh Taşkın Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nasuh Taşkın Aydın hangi sigortaları kabul ediyor?Nasuh Taşkın Aydın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.