2010 senesinde TED Ankara Kolejinden mezun olup Bilkent Üniversitesi Psikoloji bölümüne başladım. Üniversite öğrenimim boyunca çok çeşitli projelerde aktif olarak çalıştım, sosyal sorumluluklarımı aksatmadım aynı zamanda Numune Hastanesi AMATEM bölümünde görev aldım. Üniversite mezuniyetimin arından Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 8 ay kadar görev aldıktan sonra FMV Işık Üniversitesinde Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programına kabul edildim. O esnada Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde görev alırken aynı zamanda Pera Psikolojik Danışma Merkezinde yönetici psikolog görevinde çalıştım. 2017' senesinden 2021 senesine kadar Tandem Psikiyatri Kliniğinin, klinik psikologluğunu yaptım. Şu anda Çukurambar mevkiinde kendi ofisimde çalışmaktayım. D’es Yapım Organizasyon tarafından 2020 senesinin en başarılı psikoloğu ödülüne layık görüldüm. İnsanların hiçbir zaman baş edemeyecekleri sorunlar yaşamalarını istemedim ve eğer yaşarlarsa da onlara yardımcı olmak için elimden geleni yapacağıma söz verdim. Herkes her zaman mutlu olamıyor ama kişiler fırsat varken hayattan tatmin almalı, her zaman bunu savundum.

Şehit Adem Yavuz Sokak 6/6 Kızılay, Çankaya, Ankara

Beck Depresyon Ölçeği

Cinsel Terapi

Röportaj

Konum: Uzm. Kln. Psk Naz Öktem Diğer

Asla çözülemez diye düşündüğüm, kendi çabalarımla uzun zamandır savaştığım ve içinden bir türlü çıkamadığım ne varsa kısa sürede atlattım ve Naz Hanım'ın sayesinde kendimi çok daha iyi tanıdım. Hayatıma o kadar güzel dokunuşlar yaptı ki kendime bu zmana kadar yaptığım en büyük iyiliktir kendisine danışmak :)

Konum: Uzm. Kln. Psk Naz Öktem Diğer

Psıkologum Naz Hanım'la önümüzdeki seans 3 seansimiz olucak .İlk görüşmemizde bile Naz Hanımın sıcak kanlılıgı,güler yüzlüğü,beni danışanı olrak degilde yıllardır tanıdıgı bir arkadası gibi karsilamasi ve o hoş, sevimli ve tatli konuşması, beni gercekten cok mutlu etti ve terapi o anda baslamisti benim icin.Ilk seans olmasina ragmen kendimi bir kuşun kanadindan kopup havada özgürce ucan hafif bir kus tüyü gibi hissettim Psk.Naz Hanım işini gercekten cok iyi bilen hakkiyla yapan bir psikolog bence.Naz Hanımla konusmak bile bir terapi olur bence ve danisanini sabirla sözünuzu kesmedendinlemesi ve yasadigi sorunlarina gercekten cozüm bulan bir psikolog kendisi.Naz Hanım sayesinde kendimi yeniden buldum ve yasadigimin farkina vardim gercekten.Degerli Psk.Naz Hanım'ı gözünuz kapali gönül rahatligiyla danışmanız icin tavsiye ederim.iyiki sizi tanıma fırsatim oldu değerli psikoloğum Naz Hanım.

Konum: Uzm. Kln. Psk Naz Öktem Bireysel Terapi

Naz Hanım ile geçen sene mayıstan beri görüşüyoruz kaygı bozukluğum için. Kendisi gerçekten de çok donanımlı, tecrübeli ve güven veren bir terapist. Asla yargılayıcı değil, rahat hissettiriyor. Sabırla dinliyor. Herkese tavsiye ederim.

Konum: Uzm. Kln. Psk Naz Öktem Psikoloji Randevusu

Belli bir konudan ötürü emdr yaptırma amacıyla görüşmelere başladık, ilk 3 seansta emdrye hazırlanırken bile inanılmaz bir ilerleme gösterdiğimizi düşünüyorum. Kendisi çok anlayışlı ve aklınızda hiç soru işareti bırakmıyor.

Konum: Uzm. Kln. Psk Naz Öktem EMDR Terapi

İlk Emdr deneyimimden sonra kalbimin surekli sıkısması azaldi. İlk 2 gecedir ruyalarim cok yogundu ve eski anilar aklima gelmeye devam etti ama artik uyandigimda ic sıkıntım olmuyor ve takintilarimi daha az dusunuyorum. Hatta emde’den ilk ciktigimda bir süre hic takintilarim aklima gelmedi sanki sihirli degnek degmis gibiydi sok oldum. Bir de sonrasinda vucudumda cok fazla agri ve yorgunluk oldu bayilcaktim nerdeyse. Ama bence cok iyi geldi gercekten cok sasirdim ve cok memnun kaldım.

Konum: Uzm. Kln. Psk Naz Öktem Psikoloji Randevusu

Oldukca guven veren, fazlasiyla yardimci olan iyi bir insan ve iyi bir psikolog. Okb ve depresyon icin terapi aldim, herkese gozum kapali oneririm.

C
Konum: Uzm. Kln. Psk Naz Öktem EMDR Terapi

Naz Hanıma kaygı bozukluğu ve sınav sürecim için başvurdum kendisi gerçekten çok bilgili ve tecrübeli bir psikolog keşke panik bozukluğumun başladığı ilk sıralar psikoloğa gitmeyi sürekli ertelemeseydim ve onunla önceden tanışıp şuan ki gibi hayattan keyif alsaydım uyguladığı EMDR sayesinde de sınava karşı olan kötü ve yoğun duygularım kayboldu kendimi çok güvende ve sakin hissediyorum Naz hanımdan yardım almak bugüne kadar kendime yaptığım en büyük iyilikti herkese kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum

Konum: Uzm. Kln. Psk Naz Öktem EMDR Terapi

Naz hanım birtane ben üstüne bir psikolog tanımıyorum hayatttaki ümitsizliklerimi yaşamımı nasıl kaliteli hale getiririm bana gösterdi hayat hocası yaşam hocası diyorum ben Naz hanıma mükemmel üstü mükemmmel çok yaşayın

Konum: Uzm. Kln. Psk Naz Öktem Psikoloji Randevusu

Naz hanıma uzun süredir yaşadığım kronik depresyon için gittim. Şimdi çok daha iyiyim hatta depresyonu aşmış durumdayım onun yerine hayatta karşılaştığım kötü durumları konuşmak için gidiyorum. Kendisini hem mesleği açısından hem de kişiliği açısından çok seviyorum. Harika bir psikolog kesinlikle tavsiye ediyorum...

Konum: Uzm. Kln. Psk Naz Öktem EMDR Terapi

Kendimi çok çaresiz olarak hissederek girdiğim odadan bütün dünyanın çaresi benmişim gibi çıktım
Harika bir psikolog