sırakapılar mah. Saltak cad. no:72 Cmk safir işhanı kat:2 daire:3, Merkezefendi, Denizli
Galeri
Jinekolojik Onkoloji
Kolposkopi
Kontrol Randevusu
Prof.Dr. Nazan Başak Yıldırım Muayenehanesi
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Myomektomi
Sezeryan Doğum
Sistosel Ve Rektosel Onarımı
Tüp Bebek
bg...
Polip teşhisiyle başak hanıma başvurduk kendisi resmen bir anne şefkatiyle yaklaştı güler yüzlü ve çok ilgiliydi içimi çok rahatlattı. Başak hanımı ve ekibini herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
ö....y
Sevgili doktorumuzla yollarımız gebeliğimin ilerleyen haftalarında kesişti. Bebeğimin DNA testi sonucunu beklerken en endişeli olduğum bir zaman diliminde dikkatli, sakin ve profesyonel bir şekilde detaylı ultrasonumu yaparak hiç yorulmadan özenli açıklamalarıyla bizi aydınlattı ve sonuçlarda da, süreçte de her şey doktorumuzun dediği gibi oldu. Devam eden sürecimde de kontrollerim doktorumuz ve güler yüzlü ekibi ile sıcak bir ortamda güvenle devam ediyor.
me...
Ben 3 aylık gebeyim sebepsiz kanamalar yaşıyordum düşük tehlikem vardı sebebi belli olmadığı için yatağa ağlı hayat yaşamaya başlamıştım daha sonra Başak hocamızla tanıştık ve hastalığımın tanısı koydu korkulacak bir şey olmadığını bebeğimin de benim de sağlığımın çok iyi olduğunu söyledi ve güven verdi. Güler yüzlü bilgili ve çok tatlı dilli bir hocamız gebelik için hiç düşünmeden danılılabilecek bir doktor kliniğinde ki çalışanlarında ilgisi ve alakası çok iyi memnun kalacağınızdan eminim
d.....
Hayatımda tanıdığım en tatlı en bilgili doktor. Sizinle gebeliğim daha güvenli yanında çalışan hemşiresinin ilgisi, samimiyeti de 10 numara iyi ki yollarımız kesişti Profesör Dr. Nazan Başak Yıldırım
r...
İlk bebeğimizde çaresizdik ve bebeğimizin bazı rahatsızlıkları nedeniyle 32. haftada erken doğurmak zorunda kaldım. Bebeğim 3 ay boyunca küvezde kaldı ve toplamda sadece 6 ay elinden tutabildim. Maalesef, vefat etti. Bu sürecin travmasını tam anlamıyla atlatmak mümkün olmasa da uzun bir süre etkisini hissettirdi. Ancak belli bir zaman sonra cesaret edip tekrar çocuk sahibi olma kararı aldık ve şükürler olsun ki Nazan hocam ve güzel ekibiyle tanıştık. Nazan hocanın inanılmaz derecede rahatlatıcı bir enerjisi var ve onun bilgi, açıklama ve tavrını gördükçe her şeyin yolunda gideceğine dair inancımız arttı. Hangi soruyu sorsak, yorulmadan cevap verdi. Hocam her kontrollerimizde aşırı prensipli ve tedbirli yaklaştı, detaylı ultrasonlarla her ayrıntıyı inceledi. Ben de hocamın önerilerini harfiyen uyguladım, asla söylediklerinin dışına çıkmadım ve bu şekilde bugüne ulaştık. Ekibiyle bir aile gibi olduk. İşini mükemmel yapan, güler yüzlü ve son derece ilgili bir doğum ebem ve ekibi vardı, içimi rahatlatmak için ellerinden geleni yaptılar. Günün her saatinde telefonlarıma cevap verdiler. Doktorum Nazan hocama ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Bilgisi, güler yüzü ve tedavideki başarısı her hastanın güvenle başvurabileceği bir doktora sahip olduğunu gösteriyor. Allah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin ve evlat acısı yaşatmasın.
ze...
Mol gebelik geçirdim ve çözüm bulamadılar basak hocamla tanıştım işinin ehli bi hekim tedavimi yaptı güler yüzü sicakkanligiyla beni çok motive etti ilgisi için çok teşekkür ederim içiniz rahatça gelebilirsiniz
m....ç
Bütün tüp bebek tedavimiz boyunca doktor hanımın güler yüzlülüğü, anlayışı bizi çok rahatlattı. Bir çok yere gitmemize rağmen sorun bulunmazken doktor hanım sorunu 2.seansta buldu. Hemşirelerin ve sekreterlerin hoşgörüleri bizi cok memnun etti. İyiki tanımışız iyiki gelmişiz...
gü...h
Güler yüzlü hocamın sayesinde ilk gebeliğimi yaşıyorum diyebilirim. Rahimde septum olduğu için ameliyat olmam gerekiyordu bu süreçte Başak hocam kafamdaki tüm soru işaretlerini endişelerimi giderecek şekilde her şeyi açıkladı ve ameliyata karar verdik, iyi ki bu kararı vermişiz ameliyattan üç ay sonra gebe olduğumu öğrendim ve ilgisiyle titizliğiyle gebeliğimin 20inci haftasına kadar geldik. sayesinde bi kızımız olacak iyi ki Başak hocamla yollarımız kesişmiş. Tüm zorluklardan sonra bana şans getiren doktorum...Her zaman ilgili,pozitif ve bilimsel yaklaşımlarıyla yanımda olduğu için minnettarım. Kendisi gibi ekibi ve çalışanlarıda çok güler yüzlü ve ilgililer hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. İyi ki NAZAN BAŞAK YILDIRIM..
y.....
Denizli’nin en iyi hekimi diyebilirim rahim ağzı kanseri tedavimi çok başarılı bir şekilde yaptı çooook saolun hocam emeğinize sağlık sizi seviyorum
Başak hocamıza gebeliğin 11. Haftasında ense kalınlığı nedeniyle gittik. Koryon villüs testi yapıldı. Testi yaparken ki sakinliği ve sorularımıza açıklık getirdiği için teşekkür ederiz.
Nazan Başak Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nazan Başak Yıldırım, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Perinatoloji. Size Nazan Başak Yıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Jinekolojik Kanser Cerrahisi, Prenatal Ultrason, Myomektomi, Aşılama Yöntemi, Ovariektomi, Kolposkopi, Pelvik Laparaskopi, Pelvik Muayene Ve Pap Smear, Sistosel Ve Rektosel Onarımı, Reproduktif Endokrinoloji.
Nazan Başak Yıldırım adresi nerede?Nazan Başak Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- sırakapılar mah. Saltak cad. no:72 Cmk safir işhanı kat:2 daire:3 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nazan Başak Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nazan Başak Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nazan Başak Yıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nazan Başak Yıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nazan Başak Yıldırım hangi dilleri konuşuyor?Nazan Başak Yıldırım ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Nazan Başak Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nazan Başak Yıldırım tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nazan Başak Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Nazan Başak Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nazan Başak Yıldırım hangi sigortaları kabul ediyor?Nazan Başak Yıldırım tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları