Ortabayır Mahallesi Oto Caddesi No: 3 Kağıthane – İstanbul, Kağıthane
ah...a
ilk rahatsızlandığımda normal muayene ve karanlık odada ışınla bakmalarına rağmen bir iki doktora teşhis koyamadılar. daha sonra Kayseri devlet Hastanesine gittim tesadüfen Dr.Nazaj TAŞLIDERE' ye gitmişim bakar bakmaz bana vitiligo teşhisi koydu hemde aletsiz bakar bakmaz sadece iki ilaç verdi sonra iyileşmeye başlayınca belli aralıklarla tekrar devlet hastanesinde muayeneye gittim tedaviye devam etmemi sakın tedaviyi bırakmamamı istedi halen tedaviye devam ediyorum 5- 6 tane küçük lekeler kaldı çok iyi doktormuş ALLAH razı olsun binlerce teşekkürler.
mi...e
İşinde gerçekten uzman.Daha önce birçok doktora gitmeme rağmen kendisi çözüm buldu.Çok memnun kaldım.
Nazan Taşlıdere isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nazan Taşlıdere, Dermatoloji.
Nazan Taşlıdere adresi nerede?Nazan Taşlıdere şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ortabayır Mahallesi Oto Caddesi No: 3 Kağıthane – İstanbul Kağıthane
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nazan Taşlıdere isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nazan Taşlıdere online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nazan Taşlıdere isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nazan Taşlıdere bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nazan Taşlıdere ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nazan Taşlıdere hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Nazan Taşlıdere hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.