Pratisyen Randevusu
Yüz Dolgusu
Yüz Mezoterapisi
İple Yüz Germe
The World of Time Estetik
Nazif hocamın yapmış olduğu dolgu, boyun mezobotoks işlemlerinden çok memnun kaldım.. İşinin ehli, elinin hafif oluşu ve detaylı açıklamalar beni fazlasıyla memnun etmiştir.
al...
Eli çok hafif bir doktor. Russian lips yaptırdım 2 ml . Çok güzel oldu.
bo...n
Aile boyu dolgu ,botokslarımızı nazif hocamıza yaptırıyoruz çok ama çok memnunuz mükemmel bir doktor eli çok hızlı,hafif ve çok dikkatli
i̇...
Botoksumu yaptırdım tam istediğim gibi oldu çok teşekkür ederim
ay....
Dudak ve gözaltı ışık dolgumu yaptırdım. Oğlumun sünnet doktoru olarak tanıdım,estetk sünnetle sünnet oldusüreç hızlı ve güzeldi. medikal estetik uzman doktoru olduğunu öğrenince tavsiye üzerine de hocama gittim. Çok güzel oldu ,çok teşekkür ederim hocam
m....ü
Oğlumun sünnetini de Nazif bey yaptı çok güzel geçti ağrısız ve acısız oldu. Diğer işlemleride yavaş yavaş yaptırıyorum çok memnunum kendiside çok güleryüzlü bir doktor kesinlikle tavsiye ediyorum hiç şüphesiz gelebilirsiniz
s ...
Cocugumuzu estetik sünnet yöntemiyle hocamıza sünnet ettirdik. Çok hızlı bitti ve iyileşti. Ellerinize sağlık hocam. İlgi ve alaka için ayrıca teşekkür ederim. Diğer hastaneler yüzümüze bile bakmazken hocamıza her zaman ulasabildik.
al....
Gözaltı morluklarım için Nazif hocam gözaltı ışık dolgusu ve mezoterapi önerdi. Eli hem hafif hem de hızlıydı . Sonuçlar beklediğimden çok daha iyiydi. Teşekkürler hocam ; sayenizde aynaya bakmaya doyamıyorum
y....t
Başka yerlerde bir çok kez tırnağımı çektirmeme rağmen tekrarlayan tırnak batmasını Nazif hoca kalıcı olarak tedavi etdi şimdi diğer tırnağımıda yaptıracağım kendisine teşekkür ederim
ra...n
Botoksumu ve göz altı morluklarım için gözaltı ışık dolgumu yaptırdım . Genç olması biraz tereddüt ettirmişti beni ancak beklediğimden çok daha iyi oldu. Hocama gerçekten çok teşekkür ediyorum.
Nazif Kargın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nazif Kargın, Pratisyen. Size Nazif Kargın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Botoks, Dolgu, Sünnet, Dudak Dolgusu, Saç Mezoterapi Ve Saç PRP, Medikal Estetik, Randevu, Yüz Mezoterapisi, Pratisyen Randevusu, Yüz Dolgusu.
Nazif Kargın adresi nerede?Nazif Kargın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazım Karabekir Mahallesi Atatürk Caddesi No:8 Darıca
- Teşvikiye Mah., Ferah Sok., No:25A, İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nazif Kargın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nazif Kargın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nazif Kargın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nazif Kargın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nazif Kargın hangi dilleri konuşuyor?Nazif Kargın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nazif Kargın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nazif Kargın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nazif Kargın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nazif Kargın hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Nazif Kargın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nazif Kargın hangi sigortaları kabul ediyor?Nazif Kargın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.