Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Aşı Takibi
Aşı takvimi
Bebek Takibi ve Aşılar
Dr. Nazife Alptekin Çocuk Sağlığı Ve Hastalığı Kliniği
Boğaz İltihabı Testi (Hızlı Streptokok Bakteri Testi)
Crp(C-Reaktif Protein Testi)
Çocuklarda Kabızlık
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocukta gelişimi izleme
Dr. Nazife Alptekin Çocuk Sağlığı Ve Hastalığı Kliniği
Doğum sonrası kontrolünde gittiğimde doktorla anlaşamayınca Nazife hocamızı tercih etmiştim sarılık zamanında gitmediğim için ve 24 saat çocuğumu küvezde beklettiğim için çok pişman oldum sonradan bilsem direk Nazife hocamıza giderdik. Sorduğum herşeye açık anlaşılır yanıt vermesi güler yüzü sevecen ekibi ve titiz klinik ortamıyla bizim vazgeçilmezimiz oldular kendileri. Çocuğumu detaylı incelemesiyle salgına tam yakalanmadan önlemleriyle kurtardı Nazife hocamız bebeğimin aylık kontrollerinde ve olası durumlarda benim ve diğer ailemizdeki çocuklu ebeveynlerin ilk tercihi
k...
Nazife Alptekin, 7 yaşındaki kızımın ve 16 aylık oğlumun doğduklarından beri gelişim takibini yapan doktordur. Her türlü hastalığımızda bizi en güzel şekilde yönlendirerek, çocuklarımızı gereksiz ilaçlardan uzak tutarak yapılması gereken her şeyi eksiksiz ve tam uygulayarak her zaman çocuklarımızın sağlıklarına kavuşmalarına vesile olmuştur. Sadece doktorluğu ile değil gülen yüzü güzel kalbi ile de ailemizden birisi gibi çocuklarımızın Nazife teyzesi. Hiçbir yavru hasta olmasın ama her türlü hastalık rutin kontrol aşı için gönül rahatlığıyla danışabilir tedavi olabilirsiniz.
n...
Nazife Hocam'la hastanede tanıştık. İyi ki oğlumun Nazife Hoca'yla yolları kesişti. Doğumundan bu yana hep Nazife Hoca'yla devam ettik yolumuza. Bundan sonra da şaşmayız kesinlikle. Çok bilgili bir doktor. Oğlum ürtiker oldu, Nazife Hocam o zaman izindeydi, gittik ve direkt olarak bu ürtiker dedi. Tedaviye başladık ve hemen sonuç aldık. Sonrasında alerjik bir bebeğimiz olduğunu nelere dikkat etmemiz gerektiği konusunda hep uyardı. O doğrultuda ilerledik. Benim yemeklere domates koymamla oğlumun alerjisi tetiklendi, yine hemen Nazife Hocam'a gittik, serum zaditen tedavisiyle bizi mutlu bir şekilde uğurladı. Çok güleç, naif ve güler yüzlü bir insan. Çok seviyoruz ve daima yolumuza hocamla devam edeceğiz.
Hayatımızda karşılaştığımız en büyük şanşımız Nazife alptekin 8 yaşındaki oğlumun sürekli hastalanıyordu sebebi bulunamamıştı nazife hanım tanısını koydu Nö.düşüklüğü ve yıllardır takip altındayız. İlgi ve alakası güler yüzlü sabırlı bir hekimdir öyleki çocuktan çok biz aileleri memnun etmek zordur sabırlar her defasında ayrıntılı bir şekilde sorularımıza cavap aldık..iyiki böyle bir dr yollarımız kesişti.
Nazife Hanım ile 2buçuk yıl önce ilk kızımın doğumu ile tanıştık şimdi de ikinci kızımın doktoru kendisi. İlk günden itibaren sorduğumuz her soruyu dinleyen açıkça cevaplayan rahatlatan ortada gerçekten kaygılanmamız gereken durum var ise ona göre yönlendirme yapan doktor özellikle şevkatli olması her hastasını (bence) anne de bebek de her ikisini anne merhameti ile yaklaşıp tedavi süreci izleme yönünü es geçemeyeceğim sakin yapısı ile örnek olarak görüyorum
Zorunlu olmadıkça antibiyotik tedavisi uygulamaz bu en önemli şeydi benim için
Doktorumuzu çok sevdik
m…....
Bebeğimin ateşi vardı. Önce başka bir hastaneye götürdük ve tedavi uygulanmadı. Durumu iyi tahlillerde bir şey çıkmadı dediler. Sonra medicana hastanesi Nazife hanıma gittik. Mükemmel bir doktor. Tek kelime ile mükemmel ilgili sevecen bebeğime çok yakın davrandı ve bize de . Bebeğimin boğaz enfeksiyonu varmış meğerse . Verdiği ilaçlar oldukça bebeğimi rahatlattı . İyi ki tanıştık artık sadece bu doktorumuza gideceğim .
k.....
Doğumumu medicanada yaptığım için kendisi doğum sonrası bebeğimle ilgilendi. Çok tatlı dilli ve sevecen bir doktor. Lohusa bir anne olarak bana hep moral veren açıklamalarıyla rahatlatan bir tutumu oldu. Benim tavsiyemle ablamda bebeğinin doktorunu değiştirdi.
s....c
Nazife Hanım'la kendisi Medicana Hastanesi'ne geçtikten sonra tanıştık. İki oğlumu da onu tanıdıktan sonra başka doktora götürmedim. İşinde uzman, sakin, sabırlı, güler yüzlü, nazik bir doktor. Doktor korkusu olan çocuklarda bile güler yüzü ve sıcaklığıyla o korkuyu hafifletir. Hastasını hatırlar, sevecenlikle yaklaşır, şakalaşır, ebeveyni rahatlatır. Bir arkadaş, bir abla gibi içten davranır. İlk izlenimde koyduğu teşhisler hep tutar ve gerekli tahlillerle bunu pekiştirir. Gereksiz ilaç kullandırmaz. Rutin kontrollerde, herhangi bir hastalık belirtisinde(öksürük, alerji, rota, gribal enf.) kendisinden destek alırız. Başarılı, huzurlu bir çalışma hayatı, sağlıklı bir ömür diliyorum kendisine. İyi ki Konya'da böyle bir doktora sahibiz
çi...z
Dogumdan sonra hiç bir belirti yokken kizimdaki kalp hastalığı belirtisini görüp bizi en iyi alan doktoruna kendisi yönlendirdi. Hangi doktora gitsek hepsi çok Nazife hanımı tebrik etti bundan dolayı. Teşekkürler
Çok güler yüzlü çok anlayışlı çok sakin bir doktor hanım. Kızımın bebekliğinden beri başka uzman arayışına girmedik. Nazife Hanım hakkını veren bir çocuk doktoru. 2 aydır bitmeyen öksürük için gittik. Güzelce muayene etti 2 çocuğumu da götürdüm. Bir tanesine ilaç yazmadı gerek görmedi onun yerine evde yapabileceğimiz basit önlemleri anlattı sağolsun. Diğerine de gerekli ilaçları yazdı. 3 gündür ilaçları kullanıyoruz. Öksürük bitmek üzere. Allah razı olsun Nazife Hocam.
Nazife Alptekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nazife Alptekin, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Nazife Alptekin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Tam Kan Sayımı-Hemogram, Crp(C-Reaktif Protein Testi), Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Çocuk Gelişim Testi, Fototerapi.
Nazife Alptekin adresi nerede?Nazife Alptekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şehit Göksel Doğan Caddesi No:25/D Temaşehir 42.Cadde Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nazife Alptekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nazife Alptekin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nazife Alptekin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nazife Alptekin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nazife Alptekin hangi dilleri konuşuyor?Nazife Alptekin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nazife Alptekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nazife Alptekin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nazife Alptekin hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Nazife Alptekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nazife Alptekin hangi sigortaları kabul ediyor?Nazife Alptekin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Konya bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla