Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Louisa Duss
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Psk. Nazife Bayar
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
g...
Nazife Hanıma bulunduğum ildeki hastaneden ulaştım. Çocukluk travmasına bağlı geçmeyen uykuda diş sıkmalarım vardı. İlk görüşmeye gittiğimde Nazife Hanım açıkçası faydası olmayacağına yönelik bir ön yargıyla görüşmelere başladım. Ama görüşmelerimiz gerçekten çok verimli geçti ve en son seansta ben tekrar ihtiyaç duyana kadar ara verme kararı aldık. Kendimi artık çok daha iyi hissediyorum, geçmişe değil önüme bakıyorum.
s....c
Psikoloğumdan çok memnun kaldım kendisiyle görüşmelerim şubat ayı ile başladı hala devam ediyorum hayata karşı bakış açımı yeniledi ,farkındalığımı artırdı , şimdi ise sağlıklı kararlar alabildiğimi düşünüyorum samimi ve içten bir psikolog
s...
Uzmanımıza hastane aracılığıyla ulaştım. 9 yaşında kızımın okul sorunları ile ilgili görüşmeye başladık ve görüşmeye başladığımız ilk günden bugüne çok memnun kaldık, çok yardımcı oldu her anlamda işini hakkıyla yapan bir psikolog güler yüzlü ve çözüm odaklı, ne zaman arasak müsait değilse dahi uygun olduğunda geri dönüş sağlayıp bizimle iletişime geçiyor bu çok önemli bir şey gerçekten. Onu tanıdığımızdan bu güne herkese tavsiye ediyorum.
em...e
Son derece güler yüzlü ve anlayisli davranarak yanlış yaptığım tüm düşüncelerimi değiştirdi .görüşmemiz hala devam ediyor mükemmel bir psikolog
Nazife Bayar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nazife Bayar, Psikoloji. Size Nazife Bayar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi.
Nazife Bayar adresi nerede?Nazife Bayar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kemalöz mah. Atatürk Blv. no: 139 Uşak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nazife Bayar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Nazife Bayar uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Nazife Bayar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nazife Bayar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nazife Bayar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nazife Bayar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nazife Bayar hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Nazife Bayar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nazife Bayar hangi sigortaları kabul ediyor?Nazife Bayar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.