Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneğinden (European Association for Behavioural and Cognitive Therapies – EABCT onaylı) Bilişsel Davranışçı Terapi Değerlendirme Ve Yapılandırılmış Görüşme ve Bilişsel Davranışçı Terapi Temel Eğitim 1. Modül eğitimlerini almıştır. Nevin Dölekten Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi ve Kriz, Travma ve Yas Danışmanlığı eğitimlerini almıştır. İstanbul Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama Ve Araştırma Merkezinden 48 saatlik Oyun Terapisi Eğitimini tamamlamıştır.
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
ab...m
Nazife Hanım’la savaştığım şeyleri tek başıma yenemeyeceğimi fark etmem sonrasında tanıştık. Çok kısa sürede alanında uzmanlığı, güler yüzü ve tecrübesi sayesinde çok yol katettik. Nazife Hanım kendimi tanımamı ve hayata farklı bir pencereden bakmamı sağladı. Her görüşmemizi ve süreç ilerledikçe kendimdeki farklılıkları görmeyi iple çekiyorum.
k.....
Nazife hanıma ilişki sorunlarım için başvurdum. Kendimi daha iyi hissediyorum, süreç iyi ilerliyor.
Nazife Ender isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nazife Ender, Psikoloji. Size Nazife Ender tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Nazife Ender adresi nerede?Nazife Ender şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Semerciler, 781. Sk. No:5 Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nazife Ender isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Nazife Ender uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Nazife Ender isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nazife Ender, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Nazife Ender isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nazife Ender tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nazife Ender hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Nazife Ender hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nazife Ender hangi sigortaları kabul ediyor?Nazife Ender tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.