Psikiyatri Randevusu
Psikiyatri Randevusu
Halkalı Merkez Mah. Turgut Özal Bulvarı No: 16, Küçükçekmece
Acıbadem Atakent Hastanesi
ne...a
Canım doktorum benim. Doktordan çok anne şefkati ve pozitif enerjiyle karşılayan sıcacık, dopdolu bir insan. İlk karşılaştığımda güleryüzlü, tertemiz kalbiyle yaklaştı ve içimden gelen tüm her şeyi dinedi . Ferhal Hocamın sayesinde yeniden hayata tutunabildim . Kısa sürede iyileşebildim. Bu yüzden çok ama çok mutluyum.
Ve her seferinde gidişimde onunla rahat rahat konuşabilmenin verdiği zevk beni çok mutlu ediyor. Ferhal Hocam sizi çok seviyorum.
Bence Dünyanın en eşsiz, en değerli , en saygın , en eğlenceli, en sıcak kalpli , en anlayışlı, en çalışkan, en doğrucu (En ler bitmez aslında yazmakla :) ) doktoru NAZİFE FERHAL UTKU DOĞAN dır!
Çünkü bu dünyada insanın mutlu , sağlıklı yaşamasından daha önemli bir şey yoktur!
Ferhal Hocam sayesinde çok mutluyum ve mutlu olmaya devam edeceğim. Benim gönlümde her zaman DÜNYA' NIN BİR NUMARALI DOKTORUDUR! I LOVE YOU MY DOCTOR!
ILGIM NESLİ TOPKAYA
mm...3
sıradışı ilgi ve alaka, yılların panik hastasıyım, ilk defa kendimi güvende hissediyorum. çok teşekkür ederim Ferhal hanım
el...f
Çok iyi bir doktor. Pozitif enerjisi iyileşmeme yardımcı oldu. Lape Hastanesinden ayrıldı. Sabırsızlık ile yeni muayenehanesini görmeyi bekliyorum. Umarım bana yardım ettiği gibi daha çok çok hastalarına yardım eder.
Nazife Ferhal Utku Doğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nazife Ferhal Utku Doğan, Psikiyatri. Size Nazife Ferhal Utku Doğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikiyatri Randevusu.
Nazife Ferhal Utku Doğan adresi nerede?Nazife Ferhal Utku Doğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halkalı Merkez Mah. Turgut Özal Bulvarı No: 16 Küçükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nazife Ferhal Utku Doğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nazife Ferhal Utku Doğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nazife Ferhal Utku Doğan hangi dilleri konuşuyor?Nazife Ferhal Utku Doğan ile İngilizce, Almanca, Latince dilinde konuşabilirsiniz.
Nazife Ferhal Utku Doğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nazife Ferhal Utku Doğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nazife Ferhal Utku Doğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nazife Ferhal Utku Doğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Nazife Ferhal Utku Doğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.