Nazife Miçozkadıoğlu Ergen Muayenehanesi
Fenerbahçe Mahallesi Bağdat Caddesi No:206/6, Kadıköy, İstanbul

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Nazife Miçozkadıoğlu Ergen Muayenehanesi Diğer

Canım doktorum işinin ehli mesleğe gönlünü vermiş cana yakın empatisi yüksek daima pozitif bir insan :) iyi ki yollarımız kesişti, tüm tabularımı yıkıp korkularımı cesaretsizliğimi söküp aldı benden herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Vajinusmus tedavisini birlikte sonuçlandırdık. Siz kendinizi onun şefkatli ellerine ve sözlerine bırakın gerisi hallolacak.

Konum: Nazife Miçozkadıoğlu Ergen Muayenehanesi Diğer

15 aylık evliyken vajinismus tedavisi için başvurdum zardaki kalınlık nedeniyle doktor operasyon olmama karar verdi operasyondan sonra tedavi olarak bu sorundan kurtuldum doktoruma çok teşekkür ediyorum sağolsun Allah razı olsun samimiyeti, sabrı, verdiği destek ve güven için

Telefon numarası doğrulandı

Hayatımda tanıdığım en muhteşem doktor mesleğine saygılı hastalarıyla son derece ilgili ben hamileliğimin ilk ayından itibaren bütün takiplerimi o gerçekleştirdi ilgisi ve alakası ve yakınlığıyla hep yanımdaydı

Ç
Telefon numarası doğrulandı

Nazife hanım hayatımda gördüğüm en harika doktor. Kendisi doğumumu yaptırdı. Doğum öncesi ve sonrası ilgisi, inceliği ve işini yaparkenki titizliği ile mesleğinde emekli olana kadar takipçisi olacağım. Eğer İstanbul anadolu yakasında bir kadın doğum uzmanı ararsanız hiç düşünmeyin.