Nazlı hoca benim şansım. Harika bir insan mükemmel bir doktor. Gözünüz kapalı güvenebileceğiniz bir hekim. Güleryüzlü, alanında uzman. Kızıma kavuştum sayesinde. Doğum sonrasında da takip etti bizi bir sorum olduğunda ilgilendi. Kendisine çok teşekkür ederim. Tekrar hamilelik düşünürsem hiç kuşkusuz doktorum Nazlı hanım olur. Herkese tavsiyemdir. İyi ki varsınız hocam..
ha...t
Nazlı hanım tüm gebeliğin boyunca beni takip eden ve ailedenmis gibi göstermiş olduğu samimiyeti teşhis ve tedavileri insanlığı harika bir doktor onunla tanıştigim için ve hastası olarak beni takip ettiği için çok şanslıyım gözü kapalı güvenebileceğiniz tecrübeli ilgi ve alakalı yaptığı işi dört dörtlük yapan bir hekim ona sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum
Nazlı Aksoy Kala isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nazlı Aksoy Kala, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Nazlı Aksoy Kala adresi nerede?Nazlı Aksoy Kala şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nazlı Aksoy Kala isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nazlı Aksoy Kala online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nazlı Aksoy Kala isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nazlı Aksoy Kala bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nazlı Aksoy Kala ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nazlı Aksoy Kala hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Nazlı Aksoy Kala hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları