National Guild of Hypnotists derneği onaylı hipnoterapi eğitimimi de tamamlayarak, kilo verme, sigarayı bırakma, fobiler, özgüven arttırma ve performans sporları gibi konularda hipnoterapist olarak da danışanlarımı görmekteyim.
Bilişsel davranışçı terapi, yas danışmanlığı, evlilik ve çift terapisi, psikodinamik yönelimli cinsel terapi eğitimlerimde olup , ergen ve yetişkin danışanlara psikoterapi yapmaktayım.
2021 yılında İstanbul Doğum Akademisinden alamaya başladığım doğuma hazırlık ve doğum psikoterapisi eğitiminin staj dönemindeyim ve gebeler ve aileleri ile çalışıyorum.
Yirmi seneyi aşkım bir süre boyunca sporcu geçmişimin olması yanı sıra, on sene Türk Milli Yüzme takımında ülkemi temsil etmiş olup, çocukluk yıllarımdan bu yana spor disiplini ile bireysel ve takım çalışmalarında kendimi geliştirdim. Performans alanlarında da danışanlarıma destek vermekte ve danışmanlık yapmaktayım.
Aile İçi İletişim Sorunları
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
Aile İçi İletişim Sorunları
Doğum Terapisi
Doğuma Hazırlık Eğitimi
Doğuma Hazırlık ve Nefes Çalışmaları
Nazlı Ege Karabekir
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Yas Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
go...a
Sosyal anksiyetem ve eşimle olan sorunlarım için Nazlı hocamla danışmak hayatımda kendim ve ailem için yaptığım en büyük iyilik oldu diyebilirim. Kazandırdığı farkındalıklar sayesinde kısa sürede bile çok güzel sonuçlar aldığımı düşünüyorum. Evliliğim kurtuldu ve eşimle eskisinden daha iyi anlaşıyoruz. Birbirimize tekrar aşık olduk diyebiliriz. kendinizde böyle bir durum fark ediyorsanız bundan rahatsızsanız Nazlı hocam ile görüşmenizi kesinlikle tavsiye ederim.
ay...
Nazlı hocam doğru sorular ile güzel tespitlerde bulunuyor. Bazı sorunlarımın doğum travması olabileceği aklıma gelmezdi, doğum ve gelişim sürecinde yaşanan sorunları atlattığımızı düşünüyoruz ama yanlışmış.
m-...g
Nazlı hanımın bana kattığı farkındalıklar dışında kendi içimde çözümleyemediğim her nokta nasıl çözümler üretirim gibi kendime yetme noktasına kadar çok güzel bir yolculuk yaptık.
g....d
Her seans sonrasında yeni şeylerin farkına varıyorum ve kendimi daha iyi hissediyorum.Nazlı hanımın tespitleri ve içtenliğine çok güveniyorum
e....e
Nazlı hanımın ailesel problemlerime bakış açısından çok etkilendim. Süreçte bana verdiği tavsiyelerle kendimi ifade etmeyi ve çözüme odaklı iletişimi öğrenmeye başladım.
yo...a
Sorunlarımı çözmemde en etkili süreci kendisiyle tamamladım , güleryüzlü ve naif ve anlayışlı olması kendimi daha iyi ifade edebilmemde cok etkili oldu , en önemlisi güvenimi kazandı ,
ö.....
Nazlı hanım gibi işini aşkla yapan, güvenilir ve donanımlı bir psikologla tanışmak çok büyük bir şansmış. İlk seansımızda kendimden çok uzaklarda saçma bir rüyanında içinde debelenip duruyordum. Seanslarımız sayesinde kendimi tanıyıp sevmeyi, kendime saygı duymayı, cesareti, ayakta durabilmeyi öğrendim/öğreniyorum. İyiki Nazlı hanımı tanımışım
g.....
Nazlı hanımla uzun süredir görüşüyoruz... Çocukluktan beri ailevi kayıplar ve ilerleyen yaşlarda da ilişkiler üzerine çok problemler yaşıyordum.. Ama nazlı hanım bana yapmam gerekeni söylemek değil de sordugu sorularla hayata bakış açımı okadar değiştirdi ki.. İyiki varrr şuan yaşadığım kötü günlerde bu kadar güçlü ayakta durabiliyorsam katkısı okadar çok kii.. İyikiiii çıkmış karşıma
m....t
canım psikologum bana çok iyi geldiniz çok iyisiniz herkese öneriyorum kesinlikle, çok zor zamanlarımda bana yardımcı oldunuz iyi ki sizi tanımışım
a....s
Nazlı Hanım ile yaptığımız seanslar sonrasında birçok konuda kendimle alakalı farkındalığım arttı. Seans sonraları kendimi çok rahatlamış hissediyorum ve beni düşünmeye sevk eden sorularıyla fark etmeden de olsa yavaş yavaş kendimi bulduğumu hissediyorum. Seanslarımız oldukça verimli ve dolu dolu geçiyor.
Nazlı Ege Karabekir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nazlı Ege Karabekir, Psikoloji. Size Nazlı Ege Karabekir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Hipnoterapi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Evlilik Terapisi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Hipnozla Doğum, Psikodinamik Psikoterapi, Sigarayı Bırakmak.
Nazlı Ege Karabekir adresi nerede?Nazlı Ege Karabekir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karabaş Mah. Süleyman Paşa Sok. no 11 kat 1/2 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nazlı Ege Karabekir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Nazlı Ege Karabekir uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Nazlı Ege Karabekir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nazlı Ege Karabekir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Nazlı Ege Karabekir hangi dilleri konuşuyor?Nazlı Ege Karabekir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nazlı Ege Karabekir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nazlı Ege Karabekir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nazlı Ege Karabekir hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Nazlı Ege Karabekir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nazlı Ege Karabekir hangi sigortaları kabul ediyor?Nazlı Ege Karabekir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar