Op. Dr.
Romatizmal Hastalıklarda Ozon Tedavisi
Saç Mezoterapisi
Selülit Tedavisi
Op.Dr. Nazlı Ferhan SAYIT COŞKUN
Bağışıklık güçlendirici ozon , gulutatyon tedavisi aldım çok memnun kaldım . Ayrıca hacemat yapıldı Kendimi 10 yaş daha genç hissediyorum ellerine sağlık
Kızımın ayağında düştükten sonra fazla iyileşme ile oluşan şişlik.Doktorumuz detaylı olarak bütün açıklamaları yaparak bize Keloid tanısı koydu ve bununla ilgili bir tedavi verdi.Tedaviyi takip ederek 6 hafta sonra kontrol için bizi görmek istedi.
m....
Donuk omuz sorunu için anneme akupunktur uygulaması yapıldı ve ilk seansta rahatlamayı hissetti. Birkaç seans sonra çok daha iyi olacağına eminim. Çok teşekkürler
Cilt ve ozon için İstanbul’da tedavi olmuştum.Tedaviden ve göstermiş olduğu ilgiden çok memnun kaldım ki Dr.Nazlı hanımdan bir başkasına gidemedim. İstanbul’dan Bodrum’a tedaviye geliyorum.
Her konuda sonsuz güvenim var. Kızımı da akne tedavisi için getiriyorum.Tedavi çok başarılı ilerliyor.Kızım çok mutlu.
ar...n
Daha önce annem icin kendisinden randevu almıştim.Çok yardimci ve ilgili biri ve çok memnun kaldık.Kendim için de bugun bazı şikayetlerim uzerine randevu aldim .Çok yardimci ve samimi bir doktor şifali elleriyle hacamat oldum.Daha sağlikli kaliteli bir yaşam icin planlama yaptık.Ailemden biri gibi gordum diyebilirim. kendisini memnuniyetle herkese tavsiye ederim.
ça...
Ayağımı burktuktan sonra kendisine gittim ve uyguladığı mezoterapi ile hem ödemim hem ağrılarım geçti.
er...
Nazlı hanıma çok teşekkür ederim çok ilgili migren için akapunktur yapti ilk seanstan itibaren çok iyi geldi bilgilendirmesi ve tedavi süreci boyunca cok ilgilendi teşekkür ederim.
di...i
Geçen sene; Nazlı Hanımın şifalı ellerinden bağışıklık sistemimi guclendirmek için Akapunktur tedavisi aldım. Bu yıl da Glutatyon C vitamini kompleksi ile yaşam enerjimi arttıriyorum.ayrıca leke tedavisi de gorüyorum.Nazlı Hanımın yaptığı bilgilendirmeler ile hem ruhen hem fiziken iyi hissediyorsunuz. Kalbinin güzelliği yüzüne yansıyor. Tüm dertlerime derman buldüğüm eşsiz bir yer..
f ...ö
Hastaya sağlığı için ilgili duyarlı anlamaya çalışan bir doktor Ben 4 ay önce menisküs ameliyetı oldum ayrıca vücudumun başka yerlerinde de ağrılarım var 2. gidişimden sonra sabahları daha dinç ve zinde uyanmaya başladım tutukluğum azaldı Hala tedavi oluyorum Doktoruma güveniyorum Beni iyileştirecek
y.....
Mezoterapi, akupunktur ve ozon tedavileri aldım kendisinden. Ağrılarım vardı ve bu ağrılarıma çok iyi geldi bu tedaviler. Nazlı Hanım çok dostane yaklaşan ve rahatlatan bir hekim. Yapacağı her işlem ile ilgili her tür bilgiyi veriyor. Seanslarımız devam ediyor ve kesinlikle tavsiye ediyorum.
Nazlı Ferhan Sayıt Coşkun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nazlı Ferhan Sayıt Coşkun, Genel Cerrahi, Akupunktur, Ozon Terapi. Size Nazlı Ferhan Sayıt Coşkun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Detox ve Ozon, Hacamat (Kupa) Tedavisi, Mezoterapi, Genel Cerrahi Randevusu, Akupunktur Randevusu, Akupunktur Tedavisi, Akupunktur ile Migren Tedavisi, Akupunkturla Zayıflama Tedavisi, Kozmetik Akupunktur, Kulakta Akupunktur.
Nazlı Ferhan Sayıt Coşkun adresi nerede?Nazlı Ferhan Sayıt Coşkun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konacık Mahallesi, Kazım Karabekir Caddesi 6A/1 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nazlı Ferhan Sayıt Coşkun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nazlı Ferhan Sayıt Coşkun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nazlı Ferhan Sayıt Coşkun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nazlı Ferhan Sayıt Coşkun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nazlı Ferhan Sayıt Coşkun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nazlı Ferhan Sayıt Coşkun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nazlı Ferhan Sayıt Coşkun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nazlı Ferhan Sayıt Coşkun hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Nazlı Ferhan Sayıt Coşkun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.