ni...k
Nazlı Hanım ile tanıştığım gunden beri kilo vermenin zor bir sey olmadığını anladim. Benim her daim cabalamama katkıda bulunması ve destekleyici tavırlarıyla beni motive etmesinden cok memnunum. Teşekkürler Nazlı Hanım...
f.....
İyiki Nazlı hanım ile tanışmışım kendisi güleryüzlü, ilgili, motive edici birisi bu süreçte yılmama hiç izin vermedi ona çok teşekkür ediyorum. kişiye özel listeleri ve detoxlarıyla asla sevmediğiniz besinleri size vermiyor üstüne aç kalmadan sağlıklı kilo verdiren birinden daha ne istenirki :)
çok memnunum kendisinden
me...k
yaklaşık olarak 5 yıldır diyabet hastalığından muzdaribim. Nazlı hanımla tanıştıktan sonra hayatım yaşanabilir hale geldi. ona ve kurumuna çok teşekkür ediyorum.
Nazlı Koç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nazlı Koç, Diyetisyen.
Nazlı Koç adresi nerede?Nazlı Koç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Topraklık Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı 578.Sokak No:2 Sarıkaya İş Merkezi Kat:1 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nazlı Koç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nazlı Koç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nazlı Koç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nazlı Koç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nazlı Koç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nazlı Koç hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Nazlı Koç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Diyetisyenler