Marmara Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden 2022 yılında onur derecesi ile mezun oldum. Lisans sürecim boyunca birçok farklı eğitim ve araştırma hastanesinde staj deneyimi elde ettim. Mezun olduktan hemen sonra VM Medical Park Kocaeli hastanesinde diyetisyen olarak göreve başladım ve poliklinik hizmeti vermekteyim. Yüzyüze ve online olarak yetişkin hastalıklarında beslenme, çocuk hastalıklarında beslenme, çocuk endokrin (tip 1 diyabet, büyüme-gelişme geriliği), kilo yönetimi, gebelik/emziklilik döneminde beslenme, bariatrik cerrahi döneminde beslenme, yeme bozuklukları, onkolojide tıbbi beslenme tedavisi ve yaşlılık döneminde beslenme alanlarında danışan kabulü yapmaktayım.

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Online Diyet

Röportaj

Y
Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Kendisinden çok memnunum. Çok güler yüzlü, sevecen, halden anlayan biri. Sorduğum bütün soruları özenle cevaplaması çok hoşuma gitti. Sayesinde insülin direncime rağmen 2 ayda sağlıklı beslenerek 7 kilo verdim ve asla diyet yaptığımı hissetmedim. Ayrıca bir sorum olduğunda çekinmeden telefonla sorabiliyorum. Bu sayede sürekli irtibat halinde kalabiliyoruz. Bu durum benim diyete daha da motive şekilde devam etmemi sağlıyor. Önümüzde daha 10 kiloluk bir süreç var fakat asla zorlayıcı bir süreç olacağını düşünmüyorum.

Konum: VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Diyetisyen Randevusu

Gördüğüm en güler yüzlü, en samimi diyetisyen. Defalarca kez olumsuz diyetisyen maceram sonunda Nazlı hanımla tanıştım. Hiç ümidim yokken beni tekrar ayağa kaldırdı ve hedefime ulaşmamda yardımcı oldu. Kendimi sayesinde çok daha iyi hissediyorum. Gözüm kapalı tavsiyemdir.

Telefon numarası doğrulandı

Kendisinden gayet memnunum hiç bir sıkıntım olmadı.Zayıfladım 18 Marttan bu güne 11 kilo verdim rahat hareket ediyorum.Diyet listelerini kolaylıkla uyguluyorum şeker vardı bir de ilaç kullanıyordum o da işimi kolaylaştı.İlgilenmesi iyiydi güler yüzlü davranıyor davranışları güzeldi.

Telefon numarası doğrulandı

Kendisinden çok memnunum çok ilgili birisi mesai saatlari dışında görüştüm tabaklarımı yemekleri atarım benimle ilgili çok iyi çok güler yüzlü sevdiğim birisi.Ben bir ay da 4.800 gr verdim listeleri doyurucuydu ev de hep makarna ve pilav piştiği için bazen uyamadığım hal de iyi kilo verdim.Kendisi ile aynı hastanede çalışıyoruz.Kendisini çok seviyorum iyiki onunla tanışmışım.

Telefon numarası doğrulandı

Bir ay oldu başlayalı 6 kilo verdim çok memnunum benimle güzel ilgili diyet yemekleri çok güzel.İnternetten tesadüfen resmini görünce sevdim gitmek istedim.Beni anlıyor benimle ilgileniyor neyi yiyip ney de zorlanıp zorlanmadığımı soruyor takibinden çok memnunum zorlandığım da benim onu aramam gerekirken o beni arıyor.Liste de bana çok iyi geldi tahlillerini yaptırıp gittim.Şekerim yüksekti başlarken ama şuan normale döndü.Kolestrolüm yüksekti o da normale döndü vitaminlerim falan hepsi normal.

I
Telefon numarası doğrulandı

Ben kendisinden çok ama çok memnunum bu süreci çok güzel ilerliyor karşısındaki danışanlarını dinleyen ve onun önerilerine önem veren birisi.Gıda intoleransı olduğumu özelikle bazı yiyeceklere karşı yumurta süt gibi bunu ilk duyduğu ki yaşadığım moral bozukluğunu yönetmem de bana çok yardımcı oldu.Diyetleri günlük sıkmadan olması gerektiği gibi ilerliyor çok diyet denedim ama hiç biri bu kadar rahat değildi yaklaşık 3 ay da 17 kilo verdim.Herkese taviye ediyorum arkadaşlarını da iletiyorum.

Telefon numarası doğrulandı

Kendisi çok ilgili her zaman yardımcı oluyor.Kızım için görüşme sağlıyor kilo veriyor.3 ay içerisinde 6 kilo verdi 10 kilo vermesi gerekiyor.Diyet listeleri çok kolay uyguluyor kendisi yardımcı oluyor iletişimi çok iyi her hafta konuşuyoruz.

Telefon numarası doğrulandı

Kendisi çok tatlı ve güler yüzlü şuan takipteyim hala devam ediyorum.Normal de başka deneyimlerim de oldu bu kadar çabuk kilo veremiyordum 1.5 ay da 10 kilo verdim diyet listelerini kolaylıkla uyguluyorum.Şeker çıkınca Nazlı Hanım'a gittim o yüzden diyet uyguluyorum.Güler yüzlü ve tatlı dilli olması ve her şeyi detaylıca anlatmasından memnunum.

Telefon numarası doğrulandı

Kendisi gayet ilgiliydi görüşme sonrasında whatsapp üzerinden takibi de devam etti görüşmeleri güzeldi ilgiliydi.Gebelik şekerim var verdiği diyet işe yaradı ben de uyum sağladım etkili oldu faydasını gördüm.Kendim tesadüfen gittim.İlgilenmesi daha sonrasında mesaj ile durumu sorup takip etmesi diyetinde işe yaraması hoşama gitti.