Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Psk. Nazlım Aybüke Yalçın
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Ön Görüşme
Psk. Nazlım Aybüke Yalçın
Şuan İstanbul da online olarak çalışıyorum.
mu...a
terapilerden sonra yaşamımda çok olumlu değişiklikler oldu korku ve kaygılarımı yenmeyi öğrendim , kendisine bir arkadaşımın önerisiyle gitmiştik iyiki gitmişiz
Genç ve güleryüzü harika bir uzman. İşine olan aşkı ve düşkünlüğü odasına girer girmez özverisi her zerresinden belli oluyor ve danışanına kendisini çok özel ve bircik hissetiriyor. Seans sonrası kendimi arınmış gibi hissediyorum. En ufak soru işaretiniz varsa gözünüz kapalı güvenin ve ilk randevunuzu oluşturun ikinci seası iple çekiceksiniz.
ht...c
Bana kendimi özel hissettiren ve beni tamamen anladığını düşündüğüm her sorunumu çok rahat anlattığım , terapi gününü iple çektiğim canım psikoloğum. Aybüke hanım gibi işinin ehli insanların sayısının artmasını çok isterim.
Hayata bakış açımı değiştirdi. Güler yüzlü yaklaşımı ile bana ve aileme çok iyi geldi. Kesinlikle tavsiye ederim.
m....a
İş hayatımda stresli bir dönem geçirdim ve bir psikoloğa başvurma ihtiyacı duydum araştırmalarım sonucu Aybüke hanıma karar verdim hocam iyi ki tanımışım sizi bana kattığınız her şey için çok teşekkür ediyorum.
ha...a
Aybüke Hanıma oglumun agrasif tavırları için başvurmustum. Kendisi öncelikle bizi çok güzel yönlendirdi oglumuzla güzel bir sohbet geliştirdi. Oglumda ciddi anlamda bir değişiklik var seanslarımızdan çok memnun kaldık. Herkese tavsiye ediyoruz. Yolunuz açık olsun..
i.....
Kızımın içinde bulunduğu durum hakkında kendisinden aldığım tavsiyeler sayesinde, hem kızımı anlamamı sağladığı, hemde kızıma daha sağlıklı olarak yaklaşabilmemi sağladığı için kendisine hep minnettar olacağım. Çok teşekkürler.
r.....
Nazlım hanım ile uzun süredir görüşüyoruz,
İnsanların içinde bir şeyler yapmaktan çekindiğim için ve yaşadığım şeyleri üzerimden atamadığım için yardım almaya başlamıştım.
Artık seanslarımız sonlanmak üzere. Çevrem dahil bendeki olumlu değişimin farkında iyi ki tanıştık :)
u....m
Özellikle iş hayatı, pandemi süreci ile hayatımın rutinleşmesi ile gelen sıkılmalarım sebebi ile Aybüke Hanım’ı ziyarete gittim. Birkaç ziyaret ve paylaşımım oldu. Kendisinin empati kurması ve psikolojimi nasıl yönetebileceğim konusunda geribildirimleri ile hayatımda bazı uygulamalara gittim. Pozitif değişimlerim, gelişimlerim oldu. Özellikle verdiği detaylı açıklamalardan memnun kaldım. Sakinliği ve yüksek kabiliyetli bir dinleyici olması beni çok olumlu etkiledi. Sürece devam ediyorum ve sonunu getirmeyi kesinlikle düşünüyorum.
s....a
Aybüke Hanım, gerek uzmanlığıyla gerek yapıcı kişiliğiyle ilk seanstan itibaren bana kendimi güvende hissettirdi. Yaşadığım olumsuz olayları rahatça çözümleyebildik, uzun seanslar sonucunda olumlu sonuçlar aldık. Ama bu bir süreç olduğu için uzun solukta daha iyi sonuçlar alacağım. Kendisini naifliği, nazikliği ve empati yeteneği için herkese tavsiye ediyorum. Ve kendisine teşekkürlerimi iletiyorum.
Nazlım Aybüke Yalçın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nazlım Aybüke Yalçın, Psikoloji. Size Nazlım Aybüke Yalçın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Cattell 2a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi.
Nazlım Aybüke Yalçın adresi nerede?Nazlım Aybüke Yalçın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nazlım Aybüke Yalçın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nazlım Aybüke Yalçın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nazlım Aybüke Yalçın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nazlım Aybüke Yalçın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nazlım Aybüke Yalçın hangi dilleri konuşuyor?Nazlım Aybüke Yalçın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nazlım Aybüke Yalçın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nazlım Aybüke Yalçın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nazlım Aybüke Yalçın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nazlım Aybüke Yalçın hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Nazlım Aybüke Yalçın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu