Hasta
Nazmi hocanın eline emeğine sağlık. Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'nde Babam safra kesesi ameliyatı oldu. Taş olduğu için ağrıları dayanılmaz olmuştu. Çok şükür şimdi iyi. Yarım saat civarı sürdü ameliyat. Ameliyattan 2 saat sonra yürümeye başladı. Hocam çok nazik, mütevazi ve ilgili biri. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz babam ve ben.
he...i
kasık fıtığından ameliyat oldum Nazmi hocam güler yüzlü tatlı dilli görevini kusursuz yapan genel cerrah herkese tavsiye eder hocama ve ekibine minnetlerimi sunar teşekkür ederim
se...n
göğsümde kitle vardı doktor bey aldı ve 1 gün içinde yürüdüm yemek yedim hiç ameliyat olmamış gibiyim. Kendisi çok insancıl işinin ehli bir doktor kendisinden çok memnun kaldım teşekkür ederim
le...a
annem meme kanseri idi doktorumuz amalıyatını yaparak annami sağlığına kavuşması için çaba göstemiş fakat geç kalınmış vaka olduğu için annemi amalıyattan 4 yıl sonra kaybettim fakat bu süre içerisinde doktorumuz annemle annesi gibi ilgilenmiş hastasını bırakmamıştır kendisine minnetarım saygılarımla...
Nazmi İbiş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nazmi İbiş, Genel Cerrahi.
Nazmi İbiş adresi nerede?Nazmi İbiş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sanayi Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 76 Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nazmi İbiş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nazmi İbiş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nazmi İbiş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nazmi İbiş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nazmi İbiş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nazmi İbiş hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Nazmi İbiş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.