350 Evler mahallesi.Milli irade cad.Emek apt A blok.No:50 Daire :8, Nevşehir Merkez, Nevşehir
350 Evler mahallesi.Milli irade cad.Emek apt A blok.No:50 Daire :8, Nevşehir
Diyetisyen Nazmiye Ceran Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Danışmanlığı Merkezi - DİYET HİZMETİMİZ BAŞLAMIŞTIR
Online Diyet
Diyabet Diyeti
Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme
Gut Hastalığı ve Beslenme
350 Evler mahallesi.Milli irade cad.Emek apt A blok.No:50 Daire :8, Nevşehir
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Hastalıklarda Beslenme
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
Çölyak Hastalığında Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
350 Evler mahallesi.Milli irade cad.Emek apt A blok.No:50 Daire :8, Nevşehir
2011 YILINDA ÖZEL VERSA HASTANESİ (GÖNÜLLÜ STAJ)
2012 YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİNDE YATAN HASTALARDA TIBBİ BESLENME TEDAVİSİ,
2012 YAKIN DOĞU KREŞ, İLKÖĞRETİM VE LİSE DÖNEMİ ÇOCUKLARININ BESLENMESİ,
2012 DR.BURHAN NALBANTOĞLU DEVLET HASTANESİNDE YATAN HASTALARDA TIBBİ BESLENME TEDAVİSİ,
2013 UFUK ÜNİVERSİTESİ DR.RIDVAN EGE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ YATAN HASTALARDA VE ÇOCUK HASTALIKLARINDA TIBBİ BESLENME TEDAVİSİ VE KLİNİK NUTRİSYON UYGULAMARI ÜZERİNDE STAJLARIMI TAMAMLADIM.
2013 YILINDA ANKARA HALK EKMEK FABRİKASI ve TAPU KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ VE ÇEŞİTLİ KURUMLARIN PROJE MÜDÜRLÜĞÜ VE DİYETİSYENİ OLARAK ÇALIŞTIM.
2014 ATAKALP KALP HASTALIKLARI HASTANESİ-İZMİR 'DE MUTFAK,YOĞUN BAKIMDA KLİNİK NUTRİSYON ,KLİNİK VE POLİKLİNİK DİYETİSYENİ OLARAK ÇALIŞTIM.
2016 MAYIS AYINDA KENDİ DİYET DANIŞMANLIĞI MERKEZİMİ KURARAK NEVŞEHİRDE HİZMET VERMEYE BAŞLADIM.
2016 YILINDA KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİNDE BESLENME DERSLERİ VERMEYE BAŞLADIM.
2018 YILINDA TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONUNDAN FUTBOLDA BESLENME UZMANLIĞI/SPORCU DİYETİSYENLİĞİ EĞİTİMİNİ ALDIM.
2018 YILI İTİBARİYLE NEVŞEHİRBELEDİYESPOR DİYETİSYENİ OLARAK ÇALIŞMAKTAYIM.
2018 YILI İTİBARİYLE OKAN ÜNİVERSİTESİNDE YÜKSEK LİSANS YAPMAKTAYIM
Nazmiye hanım, güler yüzlü,samimi, alanında uzman bir diyetisyen, bir aylık bir süreçte, aç kalmadan, sağlıklı kilo vermemizi sağladı,vücudumuzun ihtiyacı olan besinleri gün içinde doğru zamanlarda almayı öğretti,sağlıklı,dengeli beslenme programı sayesinde kilo vermeye devam ediyoruz. Nazmiye hanıma destekleri için çok teşekkür ediyoruz.
m....ç
Kişiyi önemseyip, her gittiğinizde kendinizi özel hissetmek çok keyifli. Pozitif yaklaşım ve enerji dolu olması daha sık gitme isteği uyandırıyor insanda. Oluşturduğu diyet listeleri sadece sizin yaşam tarzınız, beslenme alışkanlıklarınıza göre hazırlanması diyet (aslında ben ona sağlıklı beslenme diyorum) yapmada kolaylık sağlıyor
he...i
Nazmiye hanımın güleryüzü, enerjisi ve motivasyonu ile harika bir diyet süreci geçiyorum üstelik Andulasyon ve proplate cihazlarıyla destekleyerek çok faydalı bir program uyguluyoruz. Diyet yolculuğumda bana destekleri için çok teşekkür ederim :)
b....g
Ben Nazmiye Hanım ile online bir süreç gerçekleştirdim. Çok keyifli bir süreç geçirdik diyebilirim. Tam 12 kilo verdim ve çok güzel incelme gerçekleşti, en önemlisi de açlık hissetmedim. Herkese öneririm. İyiki varsınız.
m....
Nazmiye hanım çok ilgili ve alakalı kendinden hep memnun kaldık tam r profesyonel 1 ayda hedefim olan 5 kiloyu verdim ve beslenme alışkanlıklarım düzeldi
ö....ö
Bir diyetisyen olarak gayet ilgili ve alakalı olan nazmiye hanım beni aç bırakmadan,yormadan kilo vermemi sağladı.tesekkurler
f....g
Nazmiye hanımla diyet serüvenimiz bebek düşündüğüm zamanlar başladı, gebelik döneminde ise aşırı kilo almadan ve sağlıklı beslenerek nasıl yaşanır onu öğretti, doğum kilolarımı vermemde yine bana eşlik etti ve sağlıklı ve keyifli bir şekilde geçirdik süreci, Enerjisini neşesini, muhteşem filtre kahvesi eşliğinde sohbetini, içtenliğini, mesleki bilgisini deneyimlemenizi tavsiye ederim.
ha...a
Nazmiye hanımla 4 yıl önce zayıfladık.. çok eğlenceli ve sistemli geçti sürecimiz.. şimdi de andubalans diye bi yatak getirmiş.. yok böyle bişeyy 38 santim inceldimm havalarda uçuyorum resmen herkese tavsiye ediyorum..
00...2
Nazmiye hanimin guleryuzlulugu her gidişimde aynı zamanda bir arkadas gibi muhabbeti ile memnun kaldım. Andubalance terapi kas ağrılarıma iyi geldi.Omuz sırt ağrılarım bitti.Aynı zamanda psikolojik rahatlama zindelik veriyor.
se...a
Nazmiye hocam ile insulin direnci ve tiroid problemim için çalışmaya başladık. Kısa bir surede bile kendimi daha iyi hissetmeye başladım.ilgisi için teşekkür ederim
Nazmiye Ceran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nazmiye Ceran, Diyetisyen. Size Nazmiye Ceran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Zayıflama Diyetleri, Normal randevu, Kurumsal Beslenme Danışmanlığı, Çocuk Beslenmesi, Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme.
Nazmiye Ceran adresi nerede?Nazmiye Ceran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 350 Evler mahallesi.Milli irade cad.Emek apt A blok.No:50 Daire :8 Nevşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nazmiye Ceran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nazmiye Ceran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nazmiye Ceran isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nazmiye Ceran, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nazmiye Ceran hangi dilleri konuşuyor?Nazmiye Ceran ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nazmiye Ceran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nazmiye Ceran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nazmiye Ceran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nazmiye Ceran hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Nazmiye Ceran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.