Mustafa Kemal Mah.2131 Sok.Arda Apt. 25/3, Çankaya, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Akupunktur Tedavisi

Ağrı Tedavisi +27 daha fazla

Diz Protezi Sonrası Rehabilitasyon

Eklem İçi Enjeksiyonlar

Elektrotermal Terapi(Transkutanöz Elektriksel Sinir Stimülasyonu(Tens))

Nebahat Sarıca Muayenehanesi

Dr. Nebahat S. Sarıca 1999 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Ankara Fizik Tedavi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde aldığı uzmanlık eğitimini 2004 de tamamlandıktan sonra Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesinde öğretim üyeliği yapmıştır.
2008' den beri Ankara'da özel sektörde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı olarak mesleğini icra etmektedir.
Tamamlayıcı Tıp alanında Nöralterapi, Akupunktur, Proloterapi, Mezoterapi, Ozon terapi, Kupa terapisi, Manuel terapi eğitimlerini almıştır, bu yöntemleri klasik tıbbi yöntemlerin yanında akılcı ve bilimsel birliktelik içerisinde kullanmaktadır.

Röportaj

Konum: Nebahat Sarıca Muayenehanesi Fizik Tedavi

Kendisinin yaklaşık 3 yıldır hastasıyım, onun kadar hastasıyla empati kuran ve durumu anlamaya çalışan başka bi doktorla karşılaşmadım. Bugüne kadar kimsenin çözemediği bel ve boyun problemlerimi bir muayenede anlayarak beni resmen kurtardı.Ufacık bir ağrımda kendisine koşuyorum ve muayehane’den rahatlamış bir şekilde çıkıyorum

Konum: Nebahat Sarıca Muayenehanesi Ağrı Tedavisi

Şikayetimi anlattıktan sonra yaptığı detaylı muayene ve ultrasound ile tanı koyup yaptığı enjeksiyonlarla topallayarak geldiğim klinikten daha kolay yürüyerek çıktım. Aynı akşam da ağrılarımın %90’ı geçti. Ayrıca telefonla arayarak şikayrtlerimin gerileyip gerilemediğini sordu. Tanı ve tedavisini takip etmesi de oldukça profesyoneldi

Z
Konum: Nebahat Sarıca Muayenehanesi Ağrı Tedavisi

Diş sıkmaya bağlı çene ve boyun ağrılarım vardı. Tavsiye üzerine gittim. Dr Nebahat hanım yapacağı tedavileri ayrıntılı şekilde anlattı. Kafamdaki soru işaretlerini giderdi. Çene kasıma botoks , boynuma Nöralterapi yaptı. Klinikten çıkarken bile ilk rahatlamayı hissettim

Konum: Nebahat Sarıca Muayenehanesi Sporcu Rehabilitasyonu

Yüzücü olan kızımın omuz rahatsızlığı için tavsiye üzerine başvurduğumuz Nebahat Hocam , kızımın kısa sürede iyileşmesini sağlamakla kalmadı, tedavi sürecindeki takibi, önerileri, hasta empatisi, ulaşılabilir olması , alternatif tedavi yöntemleri ile artık bizim aile doktorumuz oldu .İlgisi , hastaya yaklaşımı , güleryüzlü yaklaşımı sayesinde içimiz çok rahat olarak tedavimize devam ettik .Fizik tedavi konusunda kesinlikle başka doktor aramayın .

Konum: Nebahat Sarıca Muayenehanesi Eklem İçi Enjeksiyonlar

Dizim için gittim. Ruhum ve bedenim tamamiyle iyileşmeye başlayarak ayrıldım. Her şey harikaydı.

Konum: Nebahat Sarıca Muayenehanesi Nöralterapi

Bel fıtığına bağlı ağrılarımda hem noralterapi hem de ozon tedavisi ile önemli azalmalar oldu. Doktorumun hastalığım hakkında detaylı bilgilendirmesi ile tedavi sürecini daha rahat geçirdim. Şimdi ne zaman bir ağrım olsa gönül rahatlığıyla danisabiliyor ve tedavimi planlayabiliyoruz. Elleriniz dert görmesin doktorum..

Konum: Nebahat Sarıca Muayenehanesi Ağrı Tedavisi

Zona teşhisi sonrası dinmeyen ağrıları nedeniyle 90 yaş üstündeki annemi Nebahat hocaya götürdük. Kendisinin bilgisi, hastaya yaklaşımı, takip konusundaki hassasiyeti, sabrı, ilgisi, güleryüzü bizi be annemizi en az uygulamış olduğu tedavi kadar çok olumlu etkilemiştir. Kendisini tanımış olmak dolayısıyla çok şanslı olduğumuzu düşünüyoruz.

Konum: Nebahat Sarıca Muayenehanesi Nöralterapi

Nebahat hocamla geçen sene tanıştım bacaklarımda lenf ödem var ağrılarım çok oluyordu. Harika bir doktor hocamın yaptığı tedaviden sonra ağrılarımdan tamamen kurtuldum. Çok ilgili işinin ehli bir doktor. Harikasınız hocam

Konum: Nebahat Sarıca Muayenehanesi Ağrı Tedavisi

Fıbromıyalji ve eklem,fıtık ağrılarım ıcın basvurduğumda tanışmsıtık nebahat hocayla,cok yıllar önce.Klasik tıbbı bütüncül bakıış açısıyla birleştirmiş,bu acıdan ftr dışında da her şeyi danışabildiğim,sorabildiğim güler yüzlü ve pozitif bir hekim. Aileden biri gibi..Her seferinde şifamızı alıp ayrılıyoruz,iyiki var dediğimiz hekimlerden.

Z
Konum: Nebahat Sarıca Muayenehanesi Ağrı Tedavisi

Nebahat Hanım'a bel fıtığı ve priformis kaynaklı ağrı şikayetlerim nedeniyle başvurdum. Bir yandan standart fizik tedavi sürecim devam ediyordu ancak Nebahat Hanım sayesinde tedavi sürecim farklı bir boyut kazanarak yaptığı nöral iğnemelerle iyileşme sürecim ivme kazandı. Kendisi hem son derece ilgili hem iletişimi çok pozitif ve tatlı, mesleğini gerçekten severek ve hakkını vererek yapan doktorlardan. Detaylı sorularla problemin gerçek nedenine iniyor ve sizin sorularınıza da detaylı cevaplar veriyor.