Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ha....
Telefon numarası doğrulandı
hastalığımız sırasında gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı teşekkürler.çalışma hayatınızda kolaylıklar diliyorum sizin gibi doktorlara çok ihtiyacımız var Allah sizden razı olsun
nu...z
Telefon numarası doğrulandı
çoooook teşekkürler ilginiz alakanız güler yüzünüz için .acil servis herkesin ilgi beklediği ve bu ilgiyi en hızlı almak istediği yer .doktor beye çok teşekkür ediyorum .tedavisi için.bize yapılması gerekenleri anlatıp yol gösterdiği için.
ha...a
Telefon numarası doğrulandı
Gayet seviyeli ilgili bir doktor .acil serviste muayene oldum kendisine kalabalık olmasına ragmen yeterince ilgilendi çok teşekkür ediyorum Allah böyle doktorları başımızdan eksik etmesin
Nebil Sürmeli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nebil Sürmeli, Acil Tıp.
Nebil Sürmeli adresi nerede?Nebil Sürmeli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Umurbey Mah. Gediz
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nebil Sürmeli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nebil Sürmeli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nebil Sürmeli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nebil Sürmeli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nebil Sürmeli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nebil Sürmeli hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Nebil Sürmeli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar