Necati Çobanoğlu Muayenehanesi
Park Yaşam Office Yalı Mah. 6523 Sokak 32/B Kat: 5 Daire:516 Mavişehir-Karşıyaka-İzmir, Karşıyaka, İzmir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Psikiyatrist Necati ÇOBANOĞLU İzmir Karşıyaka Mavişehir Park Yaşam Office 'de özel muayenahanesinde  hizmet vermektedir.

1996 yılında GATA Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 1998-2002 yıları arasında GATA Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Kliniği’nde uzmanlık eğitimini tamamladı. 2002-2005 yılları arasında Girne Asker Hastanesi, 2005-2012 yılları arasında İzmir Asker Hastanesi’nde Psikiyatri uzmanı olarak görev yaptı. 2012 yılında TSK’dan emekli oldu. Halen serbest olarak mesleğini sürdürmektedir.

Makaleler
Röportaj

P
Konum: Necati Çobanoğlu Muayenehanesi Randevu

Necati Bey işinde uzman, çok kibar, etik ve anlayışlı bir insan. Hem bilgileniyorum, hem iyileşiyorum. Gittiğimde tükenme noktasındaydım. Şuan bundan çok uzağım. Her seanstan sonra yüklerim azalıyor, daha güçlü ve mutlu bir insan olarak seanstan ayrılıyorum. Kaygı bozukluğunun aşılabilecek bir durum olduğunu artık idrak edebiliyorum. ‍

Konum: Necati Çobanoğlu Muayenehanesi Randevu

Necati hoca gerçekten çok donanımlı ve analiz konusunda gerçekten uzman biri. Çift tedaviyle ilerliyoruz ve hocamın ilgisi de direnç veriyor aramıza

Konum: Necati Çobanoğlu Muayenehanesi Randevu

Hocam mükemmel bir hocadır kesinlikle tavsiye ederim Tek bir dokunuşla hayatımı değiştirdi diyebilirim. Yıllardır süre gelen anksiyete ve sosyal fobimi hocam sayesinde aştım sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum

Konum: Necati Çobanoğlu Muayenehanesi Randevu

Doktor Necati Bey’den aldığım terapiden çok memnun kaldım. Özellikle ne hissettiğimi tarif etmekte dahi zorlanırken Doktor beyin tam olarak ne hissettiğimi anlaması çok iyi geldi. Ve cok detaylı ve uzun bir süre konuşarak terapi yaptı. Ve benim için zor olan ve kalıplaşmış rahatsız edici düşüncelerimi değiştirmekte çok etkisi oldu. Söyledikleriyle kendimi daha rahat hissetmemi sağladı. Hayat kalitemin git gide arttığını söyleyebilirim.

C
Konum: Necati Çobanoğlu Muayenehanesi Randevu

Hocamla tanışmadan önce psikiyatri doktorlarına ön yargım vardı. Saolsun beni çok iyi analiz etti ve hep net konuştu.
Samimi ve profesyonel yaklaşımıyla hayat tarzımı değiştirmemi ve sorunlarımın üstesinden gelmemi sağladı.
Hocam dan destek almayı düşünürseniz kafanızdaki soru işaretlerini bir tarafa bırakıp, ona güvenmeli ve yönlendirmelerini sabırla günlük hayatınızda uygulamalısınız. Emin olun sonuç alırsınız.

Konum: Necati Çobanoğlu Muayenehanesi Depreson

Depresyondayım. Çayımın son demindeyim. Bu halde çaresiz ruh gibi yaşarken arkadaşımın tavsiyesiyle doktor beyle tanıştım. Bilindik ilaç tedavilerin dışında terapiyle iyileştim. Tecrübesi ve insani yaklaşımıyla ailem ve işimle barışığım. Teşekkür ederim. İyi ki varsınız.