gö...n
07.07.2015 karın ağrısı şikayetiyle geldim hastaneye
Özel hastane daha iyi diye birşey yok.
Benim durumumu özel hastanede anlamadılar.apandist olduğunu muayene ile anlayan testlerde çıkmamasına rağmen kendı tecrubelerıne güvenen doktoruma çok teşekkür ederım onun sayesınde agrıdan kurtuldum. Gözünüz kapalı güvenebileceginiz birisi.Kesinlikle ameliyat edeyim de ameliyat parası alayım gözüyle bakmayan insan sağlığını düşünen doktorlardan biridir.Çok nadir kalan böyle doktorlarımızın kıymetini bilelim.Sevgili doktorum Necati Kocabıyık'a çok teşekkür ederim.Sizin gibi doktorlara ihtiyacımız var.
cü...k
NECATİ HOCADAMDAN ALLAH RAZI OLSUN BENİMLE ÇOK İYİ İLGİLENDİ ÇOK MEMNUN KALDIM HERŞEYİNLE ON NUMARA DOKTOR ALLAH NECATİ HOCA GİBİ DOKTORLARI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN İNŞALLAH BÜTÜN ÇEVREME TAVSİYE EDERİM. HAYATINIZ BOYU HERŞEYİ ALLAH GÖNLÜNÜZE VE KALBİNİZE GÖRE VERSİN HUZURLU SAĞLIKLI VE SEVDİKLERİNİZLE BİR ÖMÜR BOYU HUZURLU YAŞAM DİLERİM.
Necati Kocabıyık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Necati Kocabıyık, Genel Cerrahi.
Necati Kocabıyık adresi nerede?Necati Kocabıyık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hasta Yurdu Cd. No: 31 Tophane Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Necati Kocabıyık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Necati Kocabıyık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Necati Kocabıyık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Necati Kocabıyık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Necati Kocabıyık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Necati Kocabıyık hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Necati Kocabıyık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar