ni...k
hasta ilikileri ve bilgi süper kendisine tşk ediyorum
be...t
25 yıldır takıntı okb hastasıyım.gitmediğim doktor kalmadı.hiç bir işe yaramadı taki necati yüksel beyi bulana dek.körfez hastanesinin gurur duyması gereken doktor.bir kere insana yüzüyle kişiliğiyle bilgisiyle güven veriyor.bu hastane onun değerini sanırım iyi bilir.herkese tavsiye ediyor.ona çok teşekkür ediyorum.
se...z
tanıdıgım en mükemmel insan endogru doktor endogru teşhiş endogru tedavi,engüzel manevi destek, cok teşekkür ederim sn dr necati yüksel bey,e sayenizde param cebimde kaldı ,manevi desteginiz sayesinde hayatı yakaladım,eskisinden,de iyiyim hatata insanlara bakış acım, degişti,saygılar sevgiler güzel insana ,xxx
Necati Yüksel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Necati Yüksel, Psikiyatri.
Necati Yüksel adresi nerede?Necati Yüksel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eroğlan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No:1 Edremit
Adresine gitmek zorunda kalmadan Necati Yüksel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Necati Yüksel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Necati Yüksel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Necati Yüksel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Necati Yüksel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Necati Yüksel hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Necati Yüksel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.