2017’de Karadeniz teknik üniversitesi Plastik Cerrahi Ana Bilim Dalı nda uzmanlık eğitimine başladı. Uzmanlık eğitimimin son dönemininde yurt içi ve yurt dışında eğitim ve toplantılara katıldı, yurt içi ve yurt dışı dergilerde yayınlanan çalışmalarda bulundu. Meme estetiği ve meme kanseri sonrası memenin yeniden şekillendirilmesi üzerine güncel gelişmeleri yakından gözlemlemek için bu alanadaki dünyanın en iyi cerrahları ile Brüksel’de çalıştı.
Uzmanlık eğitimimi başarı ile tamamladıktan sonra Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanı olarak görev yapmaya başladı.
Türk Rekontrüktif Estetik Plastik Cerrahi Derneği ve Estetik Plastik Cerrahi Derneğinin aktif üyesiyidir. 2022 yılında Avrupa (EBOPRAS) ve Türkiye Plastik Cerrahi yeterlik (board) sınavlarını başarı ile geçti ve yeterlik sertifikası almaya hak kazandı.
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Blefaroplasti
Dudak Dolgusu
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Plastik Rekonstrüktüf ve Estetik Cerrahi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Kulak Estetiği
Rinoplasti
Yüz Gerdirme
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Op. Dr. Necdet Urhan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Necdet Urhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Necdet Urhan, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Necdet Urhan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Burun Estetiği, Mezoterapi, Göz Kapağı Estetiği, Yüz Gerdirme, Dikiş, Dudak Dolgusu, Rinoplasti, Blefaroplasti, Kulak Estetiği, Botoks.
Necdet Urhan adresi nerede?Necdet Urhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Necdet Urhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Necdet Urhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Necdet Urhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Necdet Urhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Necdet Urhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Necdet Urhan hangi sigortaları kabul ediyor?Necdet Urhan, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Necdet Urhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Antalya bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra