Periodontoloji Randevusu
KOZDENT Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
Dental Anestezi
Diş Beyazlatma
Diş Eti Estetiği
Gülüş Tasarımı
İmplant
KOZDENT Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Uzun süre önce kırılan ve gün geçtikçe verdiği rahatsızlığı artan dişim için Necib hocamı tercih ettim. Mevcut dişin problemlerini, en uygun olabilecek tedavileri, ağız içerisindeki diğer problemleri ve uzun vadede yapılabilecek tedavi yaklaşımlarını anlayabileceğim dilde çok güzel anlattı. Dişin çekilmesi gerektiği zaten belliydi ancak sonrası soru işaretiydi. İmplant tedavisi hepiniz gibi beni de tedirgin ediyordu, Necib hocam gayet güzel süreci anlatarak beni aydınlattı. Önce dişim çekildi, akabinde implant çivisi takıldı. Korkutucu görünen bu işlemin aslında ne kadar iyi ve kolay bir şekilde yapılabileceğini canlı yaşadım. Tedavinin her aşaması en az ağrılı şekildeydi. Diğer diş tedavileri konusunda detaylı yorum yapamam ama implant için diş hekimi arıyorsanız kesinlikle Necib hocayı öneririm.
Kozdent diş kliniği ise gayet temiz ve hijyenik. Çalışanlar ilgili ve güleryüzlü, randevu süreçlerinin yönetimi başarılı. Hem klinik hem de Necib hocayı tercih edebileceğiniz düşünüyorum.
Necib Fazıl Gün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Necib Fazıl Gün, Periodontoloji, Diş Hekimi. Size Necib Fazıl Gün tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Periodontoloji Randevusu, Normal Randevu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Beyazlatma, Diş Eti Estetiği, İmplant, Dental Anestezi, Gülüş Tasarımı, Cep Derinliği Azaltma.
Necib Fazıl Gün adresi nerede?Necib Fazıl Gün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İvedik Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Necib Fazıl Gün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Necib Fazıl Gün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Necib Fazıl Gün isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Necib Fazıl Gün, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Necib Fazıl Gün hangi dilleri konuşuyor?Necib Fazıl Gün ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Necib Fazıl Gün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Necib Fazıl Gün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Necib Fazıl Gün ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Necib Fazıl Gün hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Necib Fazıl Gün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Periodontologlar
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Periodontologlar
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Periodontologlar
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Periodontologlar
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Periodontologlar
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Periodontologlar
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Periodontologlar
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Periodontologlar