me...n
Necibe hanım dünyanın en iyi Doktoru her yere gittik çocuğa teşhis konulamadı tedavisi yapılamadı en son Necibe hanıma geldik kalbinde problem varmış.bizi istanbula gönderdi.ameliyat oldu şimdi çocuğum çok iyi allah razı olsun
Necibe Ak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Necibe Ak, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Necibe Ak adresi nerede?Necibe Ak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çarşı İçi Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Necibe Ak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Necibe Ak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Necibe Ak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Necibe Ak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Necibe Ak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Necibe Ak hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Necibe Ak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Kocaeli Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Başiskele Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Serdivan Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Derince Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Gölcük Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Mersin Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (2)Sakarya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Sakarya bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Sakarya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Sakarya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Sakarya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Sakarya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Sakarya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Sakarya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Sakarya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla