Atatürk, Salıpazarı Caddesi No:30 Küçükçekmece/İstanbul, Küçükçekmece, İstanbul
Yakın zamanda kendisine 1 senedir devam eden baş ağrısı ve mide bulantısı için muayene olduğumda MR verdi. MR sonucu raporunda özetle "Pineal Gland lojunda 15*17mm çaplı ilk etapta bening kistik oluşumlar düşündürmekte, klinik şüphe durumunda kontrastlı tetkikler ile takip de uygulanabilir " yazıyordu. Kontrole gittiğimde "bu bölgedeki kistler önemli bir şey değil" dedi. Peki MR görüntülerine bakmayacak mısınız dediğimde "Gerek yok ki burada yazıyor, önemli olmadığını söylüyorum dedi. Sonuçta benim başım ağrıyor ve midem bulanıyor ben bunun sebebini bilmek isterdim açıkçası. Baş ağrısı için ağrı kesici yazdı. O güne mahsus başım da dönüyordu. Baş dönmesi için de şu ilacı yazıyorum dedi. Tansiyonun var mı diye bile sormadan ! İçimin rahat etmediğini vurguladığım için "Senede bir takip yeterli , gerek yok ama için rahat etsin diye Beyin Cerrahi'ye de bir gösterebilirsin istersen" dedi. Baş dönmesini hiç sorgulamadan nasıl direkt ilaç yazabilir bir doktor, aklım almıyor. Biz ilaç yutmak istediğimiz için mi hastaneye başvuruyoruz. Hastanın şikayetlerini değerlendirmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Kendince Mr sonucunu önemsiz olarak değerlendirse de uzun süredir baş ağrısı-mide bulantısının başka sebeplerini de düşünme konusunda ele alması gerekmez miydi?
Bu arada şu an kendisi Üsküdar Devlet Hastanesi'nde görev yapıyor.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Necibe Nur Keleş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Necibe Nur Keleş, Nöroloji.
Necibe Nur Keleş adresi nerede?Necibe Nur Keleş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk, Salıpazarı Caddesi No:30 Küçükçekmece/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Necibe Nur Keleş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Necibe Nur Keleş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Necibe Nur Keleş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Necibe Nur Keleş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Necibe Nur Keleş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Necibe Nur Keleş hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Necibe Nur Keleş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar